Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

pa i nisu ostale iste cene.
podigli su nekim modelima.
u outlet je otisao honor 5x i poskupeo je na nekim paketima.
znam, zato sto sam hteo da ga uzmem.

isto se desilo i sa cenom modelom P9lite, van outleta.

sta reci.....

Odličan im je ovaj chat na sajtu, uvek su mi sve odgovarali brzo. Evo sada sam pitao za ovo zaduženje od 21 din što se pojavilo i rešio sam problem.

Bio je to poziv ka sbb broju pre par dana , samo je problem što je tek sada zavedeno, odnosno sinoć, zato sam se zbunio.

Skinuo sam listing sa sajta i pronašao. Glupo je samo što ne može preko aplikacije listing sa sadašnji mesec .

pa i nisu ostale iste cene.
podigli su nekim modelima.
u outlet je otisao honor 5x i poskupeo je na nekim paketima.
znam, zato sto sam hteo da ga uzmem.

isto se desilo i sa cenom modelom P9lite, van outleta.

sta reci.....

To nije nista cudno za nase operatere pogotovu za telenor

Telefoni su naravno preskupi , čak i huawei y5 II je poskupeo. Devojka ga uzela sa 3000 a pre neki dan je bio 1 din. Izbor katastrofa, kako odem u poslovnicu oni mi nude telenor banku :D

Ranije si i imao solidan izbor za neki jeftiniji normalan telefon , sada ništa .

I meni se pojavilo zaduzenje..doduse mnogo manje od 3,60 din. Nemam pojma odakle...
Ovo lici na obican VAS SMS fee (onaj fixni koji uzimaju sto koristis parking, NEKE (ne vecinu) banking servisa i slicno, naplacuje se zasebno od same VAS usluge, iako ta VAS usluga moze biti i besplatna)

Odličan im je ovaj chat na sajtu, uvek su mi sve odgovarali brzo. Evo sada sam pitao za ovo zaduženje od 21 din što se pojavilo i rešio sam problem.
Bio je to poziv ka sbb broju pre par dana , samo je problem što je tek sada zavedeno, odnosno sinoć, zato sam se zbunio.
Zar nije kod Telenora zaduzenje real-time, a tebi kasni nekoliko dana?

Pretpostavio sam da je u pitanju neki SMS..zbog iznosa od 3,60.

Nego sto mene muci odakle mi je to ? Jedino sto sam tada radio je da sam slao neki feedback..nisam znao da se to placa

Ovo lici na obican VAS SMS fee (onaj fixni koji uzimaju sto koristis parking, NEKE (ne vecinu) banking servisa i slicno, naplacuje se zasebno od same VAS usluge, iako ta VAS usluga moze biti i besplatna)

Zar nije kod Telenora zaduzenje real-time, a tebi kasni nekoliko dana?

18.11 , tada je obavljen poziv. Nisam proveravao preko koda , samo sam bacio pogled na widget . Možda se nije refrešovao , sinoć sam uradio rifreš i pojavilo se zaduženje. Verovatno je bio problem sa widgetom.

Koji widget izvini, Telenor app nema to koliko znam?

Tapatalk 6.3.0 (Build 820)

ff2ccb73f31156d066f2c66f3dd0993a.jpg

NEM-L21

Ivan se čudio otkud widget, hteo sam da kažem da sam ga video na telefonima kupljenim u Telenoru.

Nisi se onda lepo izrazio pošto ga bilo ko može instalirati sa GP bez obzira gde kupio telefon - u Telenoru ili ne.

Nisam, u brzini, hteo sam da skratim, pa možda nisam bio jasan.
Hteo sam da kažem da sam kod nekih telefona uzetih kod Telenora video widget jer je po defaultu već prikazan.

Ok kako bilo, samo nisam provalio u podešavanjima App prikaz widgeta a nisam tražio widget po telefonu, ok!

Tapatalk 6.3.0 (Build 820)

Od danas, i korisnici Prenesi kredit i Prenesi i dopuni tarifnih paketa imaju 4g

Sent from my SM-N920I using Tapatalk

Problem je pantam, što na sajtu i dalje stoji max brzina 7.2 Mbps. Zbog čega to nije promenjeno?

Ne znam da li ste primetili, ali cene su ladno skocile za po 10.000 na najvecim paketima, na manjim ne sme ni da zamsilim koliko... Znaci stvarno nemaju meru... Ili sto se blizi NG, pa zele da naprave foru da daju popust, a ustvari samo da zamazu ovi glupom narodu...

Ne znam da li ste primetili, ali cene su ladno skocile za po 10.000 na najvecim paketima, na manjim ne sme ni da zamsilim koliko... Znaci stvarno nemaju meru... Ili sto se blizi NG, pa zele da naprave foru da daju popust, a ustvari samo da zamazu ovi glupom narodu...

Skocile cene na telefone, ne na pakete :)

Samo na njihovom forumu "obaveštavaju" ljude da je 50/50... :S:

RN3Pro SE

Huawei P9 lite u Telenoru za oko 7-8 hiljada skuplji nego u MTS-u..

Koliko vidim, više nijedan flagship ni u najskupljem paketu nije za 1rsd. Poludeli su. Doduše, vidim da su za firme niže cene.

Koliko vidim, više nijedan flagship ni u najskupljem paketu nije za 1rsd. Poludeli su. Doduše, vidim da su za firme niže cene.

Strasno druze. Majke mi propast.

U mts na pretplatu od 5600 i 7000 S7 edge 1din, a u telenoru uz premium od 7000, S7 edge 30.000. Pa ko je ovde lud?

pa lud je onaj koji ga uzme u telenoru...

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Ali stvarno preteruju sa cenama telefona. Nenormalno.ali tacno se sprema akcija za novu godinu, i veliki marketing... popust do 10 000 i tako to, a u stvari dodje na cene koje su bile i koje su opet nenormalne. E, i da ima nas ludih, ja jos jednu ratu, i ne hvala vise [emoji23]

Sent from my iPhone using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno