pa i nisu ostale iste cene.
podigli su nekim modelima.
u outlet je otisao honor 5x i poskupeo je na nekim paketima.
znam, zato sto sam hteo da ga uzmem.
isto se desilo i sa cenom modelom P9lite, van outleta.
sta reci.....
Ovo lici na obican VAS SMS fee (onaj fixni koji uzimaju sto koristis parking, NEKE (ne vecinu) banking servisa i slicno, naplacuje se zasebno od same VAS usluge, iako ta VAS usluga moze biti i besplatna)I meni se pojavilo zaduzenje..doduse mnogo manje od 3,60 din. Nemam pojma odakle...
Zar nije kod Telenora zaduzenje real-time, a tebi kasni nekoliko dana?Odličan im je ovaj chat na sajtu, uvek su mi sve odgovarali brzo. Evo sada sam pitao za ovo zaduženje od 21 din što se pojavilo i rešio sam problem.
Bio je to poziv ka sbb broju pre par dana , samo je problem što je tek sada zavedeno, odnosno sinoć, zato sam se zbunio.
Ovo lici na obican VAS SMS fee (onaj fixni koji uzimaju sto koristis parking, NEKE (ne vecinu) banking servisa i slicno, naplacuje se zasebno od same VAS usluge, iako ta VAS usluga moze biti i besplatna)
Zar nije kod Telenora zaduzenje real-time, a tebi kasni nekoliko dana?
Na nekim telefonima uzetim u Telenoru ima i widget. Čini mi se da je 4x1.
Ne znam da li ste primetili, ali cene su ladno skocile za po 10.000 na najvecim paketima, na manjim ne sme ni da zamsilim koliko... Znaci stvarno nemaju meru... Ili sto se blizi NG, pa zele da naprave foru da daju popust, a ustvari samo da zamazu ovi glupom narodu...
Na 4g je max brzina 50/15 Mbps.Problem je pantam, što na sajtu i dalje stoji max brzina 7.2 Mbps. Zbog čega to nije promenjeno?
Koliko vidim, više nijedan flagship ni u najskupljem paketu nije za 1rsd. Poludeli su. Doduše, vidim da su za firme niže cene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari