Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Eto okačio sam ja. Mislim nekad ostane duže na LTE, ali da kažem u 78.34% slučajeva prebaci na H/H+

Aha, da, -108 je prilično slabiji signal. Videću koliko tih crtica ima na mom telefonu kad je tu negde signal. Mislim da nisu tri...

Zetu ladno nisu odobrili 50% popusta na pretplatu, ima paket od 3600din, 8 godina je korisnik, redovno plaća račune. Najviše što nude je 25% uz telefon, a on neće nijedan telefon jer su mu skupi.

Pa nek prenese broj tamo gde se to daje svima bez telefona i rešeno.

I ja ću, sad uskoro da im pustim mejl, za jedan broj, pa ako daju daju, ako ne, rešićemo. Mada ga slabo i koristim. A plaćam 1820 .

Zetu ladno nisu odobrili 50% popusta na pretplatu, ima paket od 3600din, 8 godina je korisnik, redovno plaća račune. Najviše što nude je 25% uz telefon, a on neće nijedan telefon jer su mu skupi.

A da ga nisu pogresno razumeli da trazi i 50% i telefon? :d

Meni za vikend istice ugovor. Usao sam u poslovnicu juce i rekli mi da mogu uzeti bio koji fon preko TB uz 30% manju pretplatu i da ga otplatim pre isteka ugovora od dve godine i uzmem kad god hocu novi. Ta TB nije losa opcija, ali me malo koleba da se cele sledece godine ne naplacuje odrzavanje kartice. Pitanje je koliku bi cenu stavili u u drugoj polovini ugovora.

Cene telefona su paprene uz tu TB opciju, ne dobijas onu cenu uz tarifu koja je, vec punu maloprodajnu (tipa 100+ hiljada za S6/iPhone)

Meni za vikend istice ugovor. Usao sam u poslovnicu juce i rekli mi da mogu uzeti bio koji fon preko TB uz 30% manju pretplatu i da ga otplatim pre isteka ugovora od dve godine i uzmem kad god hocu novi. Ta TB nije losa opcija, ali me malo koleba da se cele sledece godine ne naplacuje odrzavanje kartice. Pitanje je koliku bi cenu stavili u u drugoj polovini ugovora.
Ako mislis na odrzavanje kartice u banci - ako uzmes starter paket ne naplacuje ti se odrzavanje nikada, to do kraja 2016. vazi za kreditnu karticu.

Jel neko skoro reklamirao telefon u Telenoru, a da je prilikom kupovine koristio one vaučere koji su bili aktuelni oko NG 2015? Kako njih tretiraju prilikom zamene, jer je cena na fiskalnom niža za vrednost vaučera?

Poslednja izmena:
Cena uređaja ne može da utiče na uslove garancije.

Počev od danas 21.12.2015 Telenor ima dodatno sniženje cena telefona za dodatnih 36 modela u iznosu do 6 000 dinara kroz pojedine pakete.

Ima, ima, L550 je konkretno jeftinija u nekim paketima. Za ostale nisam gledao.

To verovatno uz vece pakete,posto uz play duo nisam video neka snizenja,iste su cene bar za modele koje sam pratio...,mozda gresim,ali mislim da ne...

Ne znam, evo L550 recimo Prenesi Standard je bila 1470din a sad je 1din.

Ne mogu sad taksativno da navodim, ali skoro svi modeli su sniženi.

Od Samsung Galaxy J1 do Htc 626... Najveća sniženja su u Prenesi i Surfuj Basic, Standard, Extra, odnosno Play+ Solo, Duo, Trio.

EDIT Play+ Duo, konkretno

COOLPAD MODENA
LG SPIRIT 4G
SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME VE
SONY XPERIA E4G
HTC DESIRE 526G
MICROSOFT LUMIA 640 LTE
SONY XPERIA M4 AQUA
SAMSUNG GALAXY CORE PRIME
SAMSUNG GALAXY GRAND PRIME
LG L Bello
MICROSOFT LUMIA 640 XL
LG G4

Poslednja izmena:
Cena uređaja ne može da utiče na uslove garancije.

Ako gledaju iznos sa fiskalnog kod odabira telefona prilikom zamene, onda je onaj ko je iskoristio vaučer pre dve godine u nepovoljnijem položaju. Time bi praktično oduzeli ono što su pre dve godine dali. Videću šta će reći kad me pozovu na zamenu.

Ne ide to baš tako. U nekom, naročito skupljem paketu, ima dosta telefona koji vrede 1 din.
Npr. u PiS Pro 1 din košta Meizu m2 note, a i recimo Lg Leon. Ako imaš Meizu i isti se pokvari, ne mogu da ti daju LG Leon pod izgovorom iste cene. Niti trebaš da prihvatiš ako pokušaju.

Pa dobro, ali mogu da ti daju izbor u visini iznosa sa fiskalnog, pa ti sam odabereš M2 Note. Ovde je problem što je iznos na fiskalnom manji zbog stare promocije.

popust postiji, ali ne na sve telefone. Konkretno Meizu M2 Note nije dodatno pojeftinio

iPhone 6 64 GB preko TB 120k, a simfree 128GB u iStyle 96k. Lepi popust u Telenoru :)

alfaunits , danas potpisala ugovor na 24 meseca za pis standard. kako se obracunava preostali saobracaj u ovom mesecu,

Minuti i SMS proporcionalno broju dana, internet celokupna kvota za mesec.

Proporcionalno preostalim danima, jedino net dobijaš full saobraćaj.

Ali pazi, i za prethodni paket (ako je razlicit) ide ista fora - neces sav saobracaj dobiti za prethodne dane, vec isto proporcionalno.

Nazad
Vrh Dno