kamango604
Slavan
- Učlanjen(a)
- 07.02.2006
- Poena
- 360
Jeste, uz pis eekstra sada je 1000 dinara manje.popust postiji, ali ne na sve telefone. Konkretno Meizu M2 Note nije dodatno pojeftinio
Jeste, uz pis eekstra sada je 1000 dinara manje.popust postiji, ali ne na sve telefone. Konkretno Meizu M2 Note nije dodatno pojeftinio
iPhone 6 64 GB preko TB 120k, a simfree 128GB u iStyle 96k. Lepi popust u Telenoru![]()
Ako mislis na odrzavanje kartice u banci - ako uzmes starter paket ne naplacuje ti se odrzavanje nikada, to do kraja 2016. vazi za kreditnu karticu.
Cene telefona su paprene uz tu TB opciju, ne dobijas onu cenu uz tarifu koja je, vec punu maloprodajnu (tipa 100+ hiljada za S6/iPhone)
Upravo i mene odbiše, slao sam mejl, tražio sam popust na telefon ali su me zvali i rekli da jedino mogu da dobijem 25 posto na pretplatu na dvogodišnji ugovor a na telefon nikako ne može neki popust. Naravno da sam odbio i posle 15 godina ću preći kod drugog operatora jer su mnogo povoljniji i jedan i drugi od Telenora.Zetu ladno nisu odobrili 50% popusta na pretplatu, ima paket od 3600din, 8 godina je korisnik, redovno plaća račune. Najviše što nude je 25% uz telefon, a on neće nijedan telefon jer su mu skupi.
Ko ima 750eur u pdze: pravac Austria i kupovina tamo, a ko nema filera i pri tome hoce ajfon na rate onda ide 1000eur na 24 rate![]()
Zar i nije poenta kod ajfona da ga platiš što skuplje!?
Nije sta je logicno vec kako narod razmislja :smoke:. U poslovnici mu odobre kredu bez kamate ili 6 rata na licu mesta, 30% na pretplatu i za 15min je zavrsio posao i izneo ajfon u dzepu.Izvini, ali cene u Telenoru nemaju nikakvu logiku
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari