Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ako mislis na odrzavanje kartice u banci - ako uzmes starter paket ne naplacuje ti se odrzavanje nikada, to do kraja 2016. vazi za kreditnu karticu.

Cene telefona su paprene uz tu TB opciju, ne dobijas onu cenu uz tarifu koja je, vec punu maloprodajnu (tipa 100+ hiljada za S6/iPhone)

Ok, hvala vam.

http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/webshop/Na-rate-bez-kamate/

Jel ovo vazi samo ako postanete korisnik TB? Meni je u poslovnici receno da taj popust od 30% dobijaju samo oni koji prihvate TB. Ovde ispada da moze svako da ima popust na pretplatu 30% ako ima racun 1495 ili veci na neki od ponudjenih paketa.

Poslednja izmena:
Ko ima 750eur u pdze: pravac Austria i kupovina tamo, a ko nema filera i pri tome hoce ajfon na rate onda ide 1000eur na 24 rate :)

Ako nekog interesuje, prilikom zamene telefona su mi gledali samo iznos sa fiskalnog, tako da su ono što sam uštedeo pre dve godine sa vaučerom ovim putem elegantno uzeli nazad.

Zvanicna politika je da gledaju da zamene telefon onim sa slicnom cenom/performansama.

Cale je za vreme te promocije uzeo Idol X koji mu je crkao posle dva meseca. Njemu je zamenjen telefon sa L9 II. Za vreme akcije Alcatel je bio oko 13k a lg oko 14k (minus 10k vaucer). Promocija se zavsila i posle oko mesec dana je reklamirao telefon. Kako nije bilo Idol X, njemu je ponudjen L9 II koji je sada imao staru cenu. Dakle ako telefon nije makar iste cene onda mora da bude barem pribliznih karakteristika.

Mene da pitas, ja bih bio zadovoljan da mi sada menjaju telefon jer kontam da ces i pored tog vaucera moci da nadjes ok telefon za tu kintu.

Ako si dovoljno uporan može da se dobije i bolji telefon. Burazeru riknuo isto idol X, na kraju je uspeo da doplati i dobije meizu mx4...

Sta si reklamirao, a sta dobio u zamenu?

Alcatel Idol X, uz doplatu od malo preko 1000 din dobio Meizu M2 Note. Nije da sam nezadovoljan, ni ne treba mi bolji fon od M2N, već je bezveze što na ovaj način uzmu nešto što su pre dve godine dali. Drugar je skoro isto reklamirao Idol X, na istom paketu PiS 1000, ali je telefon kupio bez vaučera i njemu je na fiskalnom bio za 10K veći iznos i za toliko je imao veći budžet prilikom zamene.

Zetu ladno nisu odobrili 50% popusta na pretplatu, ima paket od 3600din, 8 godina je korisnik, redovno plaća račune. Najviše što nude je 25% uz telefon, a on neće nijedan telefon jer su mu skupi.
Upravo i mene odbiše, slao sam mejl, tražio sam popust na telefon ali su me zvali i rekli da jedino mogu da dobijem 25 posto na pretplatu na dvogodišnji ugovor a na telefon nikako ne može neki popust. Naravno da sam odbio i posle 15 godina ću preći kod drugog operatora jer su mnogo povoljniji i jedan i drugi od Telenora.

Na telefon i na pretplatu ne daju popust, ne znam šta ste očekivali... 25% na pretplatu + telefon je nešto drugo i sasvim je ok kombinacija.

To nije ono o čemu sam ja pričao, ja sam pričao o 50% popusta na pretplatu bez telefona.

Juče popodne su mu odobrili 50% popusta, jer im je dao rok do utorka da odgovore ili će preći u VIP.

Ko ima 750eur u pdze: pravac Austria i kupovina tamo, a ko nema filera i pri tome hoce ajfon na rate onda ide 1000eur na 24 rate :)

Ali cekaj, objasni mi zasto bi neko uzeo na 24 rate 64GB verziju koja je zakljucana na Telenor za 120k i jos placao paket 24 meseca, a ne bi u iStyle uzeo 128GB verziju, koja je uz to simfree i isto moze na 24 rate, platio je 96k i ako bas hoce ugovorom da se veze, uzeo paket sa 50% popusta. Izvini, ali cene u Telenoru nemaju nikakvu logiku, jer kako god okrenuo platis telefon skuplje, zakljucan je na Telenor i jos si u ugovornoj obavezi za paket.

Zar i nije poenta kod ajfona da ga platiš što skuplje!?

Izvini, ali cene u Telenoru nemaju nikakvu logiku
Nije sta je logicno vec kako narod razmislja :smoke:. U poslovnici mu odobre kredu bez kamate ili 6 rata na licu mesta, 30% na pretplatu i za 15min je zavrsio posao i izneo ajfon u dzepu. :). Kakav crni istajl, jel se to jede?!

Tako je to.

Untitled.jpg

Do danas niko da pozove :).

Broj je iz 1997. godine a ugovor je istekao danas. Na postpejdu sve vreme.

Ne znam jel ste skontali, ali meni kada je na 3G-u ne dolaze poruke sa neta, tipa WhatsApp, Viber dok pričam telefonom. Na VIP-u kad sam bio stizalo je.

Najnormalnije mi radi internet dok obavljam poziv, bilo da koristim 3G ili 4G.
Posto koristim dual sim telefon, ne radi samo ako poziv obavljam sa druge kartice. Onda je Telenorova kartica offline. Takav je telefon.

Jaoooooooojjj da... Vidiš zaboravio sam da me devojka zove na ovaj drugi broj pošto joj to omiljeni.

Sad je jasno :D

Pretpostavio sam da je tako nešto jer se i meni desilo :)

Zašto na govornom automatu više nema opcija zaštite broja od isključenja? Čini mi se da je bila opcija 8.

To sam i ja sinoc zvao ali nisam uspeo da nadjem opciju a preslusao sam sve opcije na govornom automatu.

Ranije je bilo odmah kad se pozove. Sada kad kliknem broj 8, kaže da nema te opcije. Jedan broj uspeo sam da zaštitim preko moj meni aplikacije na Androidu. Ali na nokiji s40 ne znam kako to da uradim...

Može i preko portala "Moj Telenor" da se aktivira ta opcija.

Pisao sam im na fb, odložena su isključenja, bitno je da uplata bude proknjizena do 11.januara... Zato nema opcije u meniju

Oko nove godine su uvek iskljucenja pomerena za posle svih praznika. :)

Moze li savet sta da radim? Ugovor mi je istekao pre nekoliko meseci i sve sam cekao neka snizenja, nove modele, akcije za NG. izgleda da je ovo trenutno jedino sto se moze ocekivati.
Uglavnom trazio bih tu kombinaciju 25% popust na pretplatu i telefon, pa je pitanje da li da sad to radim ili da mozda cekam joj malo za neki veci popust, vaucer i sl?

Nazad
Vrh Dno