Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Takvih ima koliko hocete. Bas u petak sam prisustvovao negodovanju korisnika koji ne razume razliku izmedju ugovora i u.obaveze i koji tvrdi "Dve godine sam placao ratu za telefon, kako mozete i dalje da naplacujete, hocu odmah da se raskine".
 
Nemas sta da raskidas kad ugovor istice ionako :)

Ne, ugovor ne istice. Ugovor je potpisan na minimum 12 meseci, sto znaci da je to period koji je odredjen kao takav da ne mogu da raskinem ugovor. Posle godinu dana imam pravo da raskinem ugovor. Zanima me da li je potrebno da odem u poslovnicu posle godinu dana i kazem da je to to? Od mene i previse. :D
 
Ukoliko zelis da raskines ugovor nakon isteka ugovorne obaveze, naravno da je potrebno da odes i da uradis to. Ukoliko nema reakcije sa tvoje strane ugovor normalno tece dalje...
 
Ne, ugovor ne istice. Ugovor je potpisan na minimum 12 meseci, sto znaci da je to period koji je odredjen kao takav da ne mogu da raskinem ugovor. Posle godinu dana imam pravo da raskinem ugovor. Zanima me da li je potrebno da odem u poslovnicu posle godinu dana i kazem da je to to? Od mene i previse. :D
S obzirom da po ovim pitanjima još uvek ne funkcionioše elektronski potpis naravno da moraš da odeš u poslovnicu i potpišeš dokument o raskidu ugovora - osim ako te ne udostoje da ti dokument donesu na potpis na adresu, što je apsolutno neverovatno da učine jer to čine samo kad zaključuju ugovore (donose pare u firmu).
 
Otišao sam do Telenora da ih pitam za Play+ pakete, pogotovo za društvene mreže opciju.

Niko nije mogao da mi odgovori da li je u pitanju stvarno beskonačan internet za Face, messenger, Twitter i WhatsApp ili klasična fora par giga i onda skidaju regularan net (kao za Deezeer npr)
 
Pitaj na 9000 ili na mail, tu su najvalidnije informacije.
 
Ne moze da bude skroz neograniceno. Ako npr. na fejsu neki link vodi na neku stranicu ili pokrece YouTube, Vimeo, DailyMotion... i slicne klipove, za to se trosi protok obicnog net-a. Znaci, koristi fejs, ali ne otvaraj druge linkove :D



A to i pise u napomeni ^

Pozdrav!
MrBigJump.gif
 
Poslednja izmena:
Ne moze da bude skroz neograniceno. Ako npr. na fejsu neki link vodi na neku stranicu ili pokrece YouTube, Vimeo, DailyMotion... i slicne klipove, za to se trosi protok obicnog net-a.

naravno da se podrazumeva samo koriscenje fejsa (i ostalih navedenih srvisa twitter, whatsapp) i normalno je da ako je neko linkovao youtube ili torrent fajl na fb, neces moci besplatno da ga skines.
 
Bas tako kako je rekao pajica123,ne vidim sta je tu nejasno,dok si na tim servisima sto su naveli net je neogranicen,cim sa npr.fb-a ides na neki drugi link,net ce ti skidati iz paketa.

Inace jos jedna pohvala za telenor sa moje strane. Trazio im 19.03. da mi otkljucaju LG kojim sam na ugovoru do kraja jula i danas sam dobio njihov mejl sa kodom za otkljucavanje telefona,ukucao i sad je sim free. Ovo je 2. mob koji mi otkljucavaju pre isteka ugovora,prethodni sam im trazio 6 meseci pre isteka ugovora i isto su mi otkljucali. Stvarno sa moje strane sam prezadovoljan u svakom pogledu sa njima.
 
Bice zanimljivo kako ce da tretiraju Whatsapp pozive u okviru ovog dodatka "Drustvene mreze"...
 
Bice zanimljivo kako ce da tretiraju Whatsapp pozive u okviru ovog dodatka "Drustvene mreze"...


Ovo me zanima.

FB Messenger podržava već neko vreme pozive. Da li i oni spadaju pod besplatan internet ili će se praviti mutavi i skidati mi običan net?
 
To jedino neko ko ima taj dodatak aktiviran da proba pa da javi. Ja nemam.
 
Nova promocija u Telenoru: 50% Vise svega zauvek (kombinacija postpaid broja i internet broja donosi 50% vise sadrzaja) : http://www.telenor.rs/?page=10913

samo mi nije jasno kako sve to funkcionise, recimo, ja ispunjavam uslove, imam postpaid broj i imam internet broj. samo mi nije jasno kako da aktiviram ovih 50% vise... na 111 meniju nema nista o ovome, kao ni na portalu Moj Telenor, da li ce ovi brojevi biti automatski povezani, pa ce sistem odmah sam da vidi da na moje ime ima i internet i postpaid broj...?
 
Poslednja izmena:
Ovo nije loše... npr. Play+1 i Surfuj 5 u kombinaciji 1644 din. Za te pare 8.2GB neta i 225minuta. Ima mesta i za Deezer. Samo treba dual sim telefon.
 
Poslednja izmena:
Wow.. Telenor dao pravu promociju, i to bez UO,a i za postojece brojeve.
 
dobra stvar je sto ti ne treba dual sim telefon. internet kartica ne mora biti aktivna uopste. ukupan internet saobracaj se moze iskoristiti na oba broja, dakle na npr pomenutom play paketu mozes iskoristiti svih 8.2gb neta. mnogo bolje od bilo kog internet dodatka.
 
Tacno je:
Uz to, sav internet saobraćaj koji imaš iz oba paketa možeš da koristiš kombinovano na svom pametnom telefonu, odnosno tabletu ili MiFi-u, onako kako tebi odgovara.

A ovo dole su uslovi dostupnosti promocije, ko ima aktivirano 50% popusta ne moze i ovo:
Uslovi dostupnosti „Telenor Više“ promocije
Da bi korisnik mogao da aktivira Telenor Više promociju neophodno je da ispuni sve navedene uslove:

1. Da ima aktivan postpejd broj na jednom od paketa:
Prenesi i Surfuj Start, Basic, Standard, Extra, Pro
Play+ Solo, Duo, Trio
Premium
Prenesi i Surfuj S, M, L, XL, XXL
Play+ M, L, XL
Play+ 1,2,3
Prenesi Premium M, L, XL
Prenesi i Surfuj 150, 500, 1000, 2000, 3000
2. Da ima aktivan internet broj na jednom od paketa:
Surf 5,15,30,50
Surf+ 5,15,30,50
3. Da nema aktivnu nijednu od navedenih promocija ni na postpejd ni na internet paketu:
Promociju koja obezbezbeđuje popust na mesečnu pretplatu na 12 ili 24 meseca, osim u slučaju promocije koja korisnicima nudi 20% popusta na pretplatu.

Promociju Telenor Kombo.

Promocija Telenor Više ne zahteva ugovornu obavezu, nije vremenski ograničena i korisnik će moći da je koristi dokle god ispunjava gore navedena 3 uslova.

Promociju Telenor Više korisnik može aktivirati iako na jednom ili oba broja ima aktivnu ugovornu obavezu na osnovu kupovine uređaja ili servisne promocije osim u sledećim slučajevima:
U slučaju servisne promocije Telenor Kombo
U slučaju promocije koja obezbezbeđuje popust na mesečnu pretplatu na 12 ili 24 meseca, a nije promocija koja korisnicima nudi 20% popusta na pretplatu.
Korisnici koji imaju aktivnu Telenor Dupliraj internet promociju na postpejd paketu mogu da aktiviraju Telenor Više promociju ali u trenutku aktivacije Telenor Više promocije, automatski će im biti deaktiviran benefit duplih megabajta iz Telenor Dupliraj internet promocije na postpejd paketu.
 
Poslednja izmena:
To sto si ubacio boldovano mi je odmah zapalo za oko. Da ih pitam a kakvi su to drugi popusti? :)
 
znaci uz play + solo i surf 5 racunica je sledeca:

225min ka svima
+neograniceno u mrezi kada se potrose minuti ka svima
750 sms
8805 mb
+ 1 digitalni servis

za 1844 din i sve se moze koristiti na tom play + solo broju dok ovaj broj za net ne mora ni biti aktivan..

nije lose, eto ipak ce biti megabajta za 4g po normalnoj ceni.
 
I ja sam tako razumeo (deljenja neta medju brojevima).
Odlican net dodatak ko nema 50% popusta.
 
Nazad
Vrh Dno