Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Ja svoj račun redovno plaćam 25. u mesecu, jer mi je tada plata i nikad nikakvih problema nisam imao. Plaćam preko e-bank i lepo mi sledeći radni dan stigne SMS sa obaveštenjem da je uplata proknjižena i svima super.
Ista priča i ovde.
Dan posle stiže sms da je proknjiženo.

isto i kod mene, samo sto placam na salteru u Raiffeisen banci, jer nema provizije. legne sutradan.

Zasto ne koristis opciju zastite broja od iskljucenja? Aktiviranjem iste zastitio si broj od iskljucenja za jos 5 radnih dana sto je vise nego dovoljno da prodje uplata.

Toliko mogućnosti a ljudi se zaj.bavaju :D
Rok za plaćanje je do 20-og,oni kreću sa isključenjima oko 28-og.
Pozoveš broj 9000 i pritiskom na taster "8" zaštitiš broj od isključenja narednih 5 dana.
Znači imaš rok da se nakaniš da platiš račun do 2-og u sledećem mesecu. Ako ti i tada isključe (a u međuvremenu si platio) opet imaš opciju uključenja u roku od par sati pozivom na 9000 (ne znam koji tačno tasterom potvrđuješ da si platio račun).
Možda si sve ovo već znao ali ***,kuckalo mi po tastaturi u ove sitne shttp://forum.benchmark.rs/#ate :smoke:

Ја обично плаћам до 25. у месецу а Теленор после 20. обично пошаље инфо о томе када почињу искључења и то ми је последња опомена. Само једном су ме искључили на кратко (и следећег месеца наплатили укључење) када није стигла информација о искључивању а тог месеца је било мало раније него обично, 25. се пао негде у петак, суботу и док је уплата легла, они искључили. Зато сада обавезно плаћам најраније што могу, што да ме искључују ... мада сам тек скоро видео ону опцију за померања па ћу да је искористим кад баш буде касно.
Када некога искључе, а платио је у року (то је 20. а не датум када крећу са искључивањем) онда може да се жали. Ко касни са уплатом нема никакве основе за жалбу. Ни ја се нисам бунио што су ме искључили јер знам да сам крив.

Da li je neko placao racun koji stize na mail adresu direktno Intesa karticom? Ako jeste, koju sifru ste stavili u polje "lozinka" pri placanju?
Stoji: "Molimo Vas unesite Vašu Verified by Visa lozinku"
Ja nemam pojma na koju to lozinku misle :)

Plaćao sam račun na takav način, ali nije bilo tog zahteva. Samo broj kartice, CVV broj i datum. Inače, može bilo kojom visa i master karticom da se plati, ne mora od Intese samo.

btw, ukoliko se ne iskoristi mogućnost zaštite od isključenja, postoji opcija "uključenje na reč". Uključuju u roku 30 minuta, a u roku od 5 dana mora uplata da bude proknjižena.

Poslednja izmena:
Mislim da za Intesa karticu treba da imas one-time-password generator i da njime generisan password uneses prilikom placanja.

Pozdrav

Zvali su me malopre iz Telenora, odobren mi je popust na pretplatu 25% uz mogucnost uzimanja novog telefona, ugovor na 2 godine. Jos jedna kap u casi :) Samo da odaberem telefon pa da resimo to pitanje :D

A koje pakete imate te vam odobre popust?

Ja se cimao za devojku, pisao mail, sve lepo uredno placano, 2 godine ugovor, i hteo da "izmuvam" 25% na play2 i lumiu 735, ali ne daju nista:smash:

Ma ja imam stari paket prenesi i surfuj 500, a i sada cu uzeti neki jeftiniji, da li play+1 ili pis L jos razmisljam... Izgleda da popusti nisu vezani samo za visinu mesecne pretplate... Koji paket uzeti za oko 1000 dinara i koji telefon pitanje je sad? :)

Ako zelis nesto sto vredi cene uz pakete Telenora, L630. U tom rangu tarifa, ako ovih dana nisu snizili neke cene, jedini telefon sa OK cenom. (ako nista drugo, prodaj ga, pa uzmi neki drugi)

Hvala ti na preporuci, ali veran sam androidu :) Ima par modela koji zavredjuju paznju, uz doplatu 5-10 k.

Ma ja imam stari paket prenesi i surfuj 500, a i sada cu uzeti neki jeftiniji, da li play+1 ili pis L jos razmisljam... Izgleda da popusti nisu vezani samo za visinu mesecne pretplate... Koji paket uzeti za oko 1000 dinara i koji telefon pitanje je sad? :)

Isti paket i ona, i nista, gledase kao preko meila, zahvalise se i nista :D

Verovatno nema, verovatno ko je vise prelazio racun, dao u startu vise za telefon, i tako te stvari..

U tom slučaju isplativije je da izboksuješ 25% popusta i da uzmeš telefon nekim drugim putem, ako već ne može oba. Mada, s obzirom kolike popuste sad nude Vip i mt:s... [emoji4]

Mene jedino zeza sto ne mogu da cekam da mi istekne 2 god. trenutnog ugovora pa nikad ne mogu da im trazim tih 25% i mob.
Ovako im trazim ranije da obnovim ugovor jer me smara 2 god. da drndam isti mob i onda logicno odobre to,ali ne moze i obnova pre i ovaj popust...,steta,ali i trazim previse ;)

Isti paket i ona, i nista, gledase kao preko meila, zahvalise se i nista :D

Verovatno nema, verovatno ko je vise prelazio racun, dao u startu vise za telefon, i tako te stvari..

Veruj mi da nikad ne prekoracujem racun, mozda za 7-8 godina isto toliko puta. Uvek imam neki mali pamet, za telefon nikad ne dajem mnogo... Kaze covek zaveden sam kao stari korisnik, mogu da mi izadju u susret... Treba jednostavno sloziti dobar zahtev preko maila, odnosno 2 u mom slucaju :)

Sutra ima stize lumia 735, ako odobre odobre, ako ne opet uzima :D

Dobra stvar s tim popustom bi bila da bi dala 4000 manje u startu a dobila veci paket za 100 dinara vise.

Lumia 735 vec ima u Telenoru u ponudi, kako mislis stize sutra? Mislis tebi stize? Ja sam pomislio da stizu novi Telefoni u ponudu :D

Da li je neko placao racun koji stize na mail adresu direktno Intesa karticom? Ako jeste, koju sifru ste stavili u polje "lozinka" pri placanju?
Stoji: "Molimo Vas unesite Vašu Verified by Visa lozinku"
Ja nemam pojma na koju to lozinku misle :)

Mislim da Intesa taj uređaj zove CAP. U većini poslovnica nemaju pojma o čemu pričaš, ali ako budeš uporan, mislim da košta 1000 dinara. Ja ga imam vec nekoliko godina.

Ubaciš karticu, ukucas pin, izabereš jedan od tri sistema kopiranja, upišeš onda crveni broj sa sajta i dobiješ osmocifreni broj koji upisujes na stranici.

Ako tako plaćaš račun, sms sa potvrdom o evidentiranju uplate stiže u narednih sat-dva.

Brzo, bezbedno, brzo saldirano i bez troškova.

na koju adresu se salje mejl, prosli put sam slao i zvao i nije bilo uspeha, jel ima na telenorovoj stranici kome se salje da probam opet, sad mi u januaru istice ugovor i niko me nije ni zvao a citam ovde da zovu ljude pred istek ugovora, jesam ja toliki baksuz il sta vec ne znam ni sam

Novinarnica je dobra stvar,ja se vec 3 dana omisljam da li da je probam ;) posto nisam ovaj novi Play paket

Novinarnica je dobra stvar,ja se vec 3 dana omisljam da li da je probam ;) posto nisam ovaj novi Play paket

Meni se ne dopada ova podela na pakete. U stvari ne dopada mi se što je Politikin zabavnik u ovoj sekciji sa ovim novinama za žene. Mogli su lepo da stave da korisnici izaberu 5 magazina, ili 4 + ono njihovo sraњce i ćao. Prvi paket mi je super sem Nautike, koju mislim da čitaju samo prevejani snobovi i nafurani skorojevići :(

Meni se ne dopada ova podela na pakete. U stvari ne dopada mi se što je Politikin zabavnik u ovoj sekciji sa ovim novinama za žene. Mogli su lepo da stave da korisnici izaberu 5 magazina, ili 4 + ono njihovo sraњce i ćao. Prvi paket mi je super sem Nautike, koju mislim da čitaju samo prevejani snobovi i nafurani skorojevići :(

Da, ti paketi su jedini fail. Trebali su da daju izbor bilo kojih 5 od svih ponudjenih.

Koji izabrati, ovaj sa national geographic ili sa politikinim zabavnikom... [emoji53]

Nazad
Vrh Dno