Legalna sam vidis i sam stavio pod navodnike. Nije regularna jer telefoni nisu od uvoznika tj regularno uvezeni u Srbiju i na njih nemas zvanicnu garanciju koju recimo Samsung daje ovde. Fiskalni racun kao takav ne znaci nista. Dakle i ako dobijes garanciju to je garancija njihovog servisa gde priuceni majstor Pera popravlja telefone.
@ZeXx to i ja rekoh par postova iznad. Znaci ta radnja nema regularne telefone i moze te vrteti sa garancijom kako oce
@extazy drug ti je u Telenoru pa zato nista ne traze,ako si sad nedavno presao traze ti 3 meseca minimum da si kod njih. Ovako svi koji su kod njih uzimaju odma,ja sam isto nezaposlen i dobijam odma svaki put.
To i rekoh^Zato nosis direktno u ovlascen servis i briga te.
Kao i Telenor, bez ikakve razlike.@ZeXx to i ja rekoh par postova iznad. Znaci ta radnja nema regularne telefone i moze te vrteti sa garancijom kako oce![]()
Ma i 6 meseci na 3 broja si dobio ranije da produzis ugovor sa telefonom, i uzmes nov.... toliko si dobar korisnik da jedini u Srbiji si to uspeo, ali nikako da pokazes da ne lazes jos uvek@extazy drug ti je u Telenoru pa zato nista ne traze,ako si sad nedavno presao traze ti 3 meseca minimum da si kod njih. Ovako svi koji su kod njih uzimaju odma,ja sam isto nezaposlen i dobijam odma svaki put.
Da li neko zna, u vezi Surfuj Plus paketa; da li obračunavaju duplu količinu megabajta i ako se skopi ugovor na 12 meseci ili mora na 24?
To i rekohAli toliko o njihovoj profesionalnosti i postovanju zakona.
Kao i Telenor, bez ikakve razlike.
Ako ti imas fiskalni, nema razlike, oba ce te vrdati kako im se cefne. A mnogo manje ima problema sa onim koji donesu telefonu iz Madjarske/EU (oni nose nazad na popravku, nema servis ovde uopste..). A ovde se stalno nalaze tragovi vode!
Ma i 6 meseci na 3 broja si dobio ranije da produzis ugovor sa telefonom, i uzmes nov.... toliko si dobar korisnik da jedini u Srbiji si to uspeo, ali nikako da pokazes da ne lazes jos uvek![]()
Odlicno. Hvala.Moze 12
Izbriši proxy parametre u apn podešavanjima i videćeš promenu! [emoji6]Da vas pitam, telenorov sam korisnik vec duze od 6 godina i uvek su mi bili najbolji, ali u poslednaj dva meseca internet im je neupotrebljiv!!! Znaci imam brze megabajte i odlicnu H+ mrezu na galaxy s4 a ping mi je ogroman a brzina neta nenormalno spora(2-4KB/s)... i sto je najgore nisam jedini, celo drustvo i rodbina imaju ovaj problem... Da li je neko od vas imao ovaj problem i kako ga je resio(ako ga je uopste resio)
PS: bio sam i u Telenoru da se zalim i samo su mi rekli da nije do njih
Na drugom broju koji je na prenesi s paketu ponudili su mi 20% popusta, obaveza na godinu dana, s tim što posle 6 meseci mogu da uzmem drugu promociju ili telefon, a posle isteka obaveze popust važi još 12 meseci bez ugovorne obaveze...
Neverovatno, imao sam isti problem kod Telenora sada mi internet juri. Ima li kakva slicna caka i kod MTS/a. Primetio sam znacajno usporenje kao kod Telenora ranije. Vredi li brisati proxy parametre i za njih?Izbriši proxy parametre u apn podešavanjima i videćeš promenu! [emoji6]
Izbriši proxy parametre u apn podešavanjima i videćeš promenu! [emoji6]
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari