Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

mts definitivno ako se setas. Ako si na par mesta stacionaran najbolje proveri sa prepaid karticom. Ali definitivno ni Telenor ni A1 nemaju neki zavidan signal na Fruskoj Gori. Ne racunaj ni mts da će svagde biti zadovoljavajuci. Posebno ako nemas neki flagship sa dobrom antenom i chipom. Ne racunam Iphone jer do Iphonea X se nisu bas pokazali u flagship kategoriji sto se tice signala za posle ne znam.

Mene vala kuliraju vec mesec dana, ne isplatim im se izgleda :D
Mene su kulirali desetak dana, da bi se posle mejl urgencije javilo neko žensko čeljade da nudi ono što piše na sajtu. Kad sam rekao da sam dovoljno pismen da sam pročitam to i da tražim nešto povoljnije rekla je da će preneti. Kasnije se javio čovek koji je rekao da "može sve da ponudi" i lepo se dogovorili za 50% popusta.
Da dodam da sam tražio jeftiniji paket - go start(+), a na kraju dogovorio Start150 koji zvanično ne postoji.

Budi spreman i da ostvare :) Ja sam tako pre 4 godine podneo zahtev za vip nadajuci da ce me zvati...i evo me 4 godine ja vip/a1 :)

Da, dešavalo se da ne pozovu jer je neko procenio da neće dobiti dobar bonus i tako pustio prenos bez poziva. Bilo je i situacija kad zovu a korisnik se ne javi pa puste prenos ili prebacivanje na prepaid.

Ovih 50% popusta na paket ne važi ako se uzme telefon, jel tako?
Popust u stvari tretiraš kao realnu cenu, a cena bez popusta je uračunat neki telefon do te razlike u ceni, ono što nude za 1 din ili za više, samo pomnožiš razliku x24 meseca i dodaš na cenu telefona.

Koliko će onda da košta Samsung A32 sa 50% popusta na pretplatu (Total 5 paket) i vaučer za reciklažu, na 24 meseca?

moram da napišem svoje iskustvo jer je presmešno. Pokušaću da budem što kraći:)

Istekao mi ugovor na stari go data paket. Prvo sam ih u septembru preko tvitera kontaktirao i pitao najnormalnije da li mogu dobiti neki benefit na pretplatu, jer sam korisnik već 20god blabla itd. Rekli su može, prosledićemo vaš broj teh. službi. Službenica me pozvala dok sam bio na moru i ponudila mi Go Data paket na dve godine bez ikakvih benefita. Ama baš ništa. Čak mi i aplikacija da nešto (+1gb), a ovde ništa. Pri tom aplikacija mi je nudila kasnije samo go data+ koji bih plaćao 800din više. Usput, moja potrošnja je mizerna (3x manje koristim nego što dobijem mb i razgovora). Pukne tu meni film i pošaljem mail. Dobijem odgovor da ću biti kontaktiran blabla. Prvi put se nisam mogao javiti i posle 15 dana pozvao me čovek i odobrio mi 50% popusta na go data paket, objasnio mi koliko dobijam, koliko ću plaćati itd. Rekoh važi to je to, zahvalio se, stiže sms na koji treba da odgovorim sa DA i odgovorio. ALI, pošto sam bio u gužvi nisam dobro pogledao sadržaj poruke. Poslat mi je sms za go data+ (skuplji paket) i sad ne znam šta da radim. Ponovo sam morao poslati mail i da zahtevam da provere razgovor pošto kontam da sve snimaju i daju mi ono što mi je rečeno. Isto tako znam i da mogu da me iskuliraju, jer sam svojevoljno prihvatio ono što je pisalo u poruci. Totalna komedija sa njima bez kraja.

@svi koji su mi odgovorili:

Znam za prenos, do sada nije bilo potrebe i uvek sam dobijao uz manje ili vise natezanja tih 50%, za prethodno produzenje su mi dali bez ikakvih pitanja 50%.

Juce sam im pisao da me ne ignorisu jer je proslo vec ohoho - odgovor u fazonu sacekajte, poslat je zahtev - sa smajlicem ^-^ (znaci bukvalno ovo :D ).

Pretprosle godine su se javili posle 2-3 dana, a sad jos brojim dane, videcemo sta ce biti na kraju :)

Koliko će onda da košta Samsung A32 sa 50% popusta na pretplatu (Total 5 paket) i vaučer za reciklažu, na 24 meseca?
Odgovorio ti je kolega da ne moze 50%popust i telefon
moram da napišem svoje iskustvo jer je presmešno. Pokušaću da budem što kraći:)

Istekao mi ugovor na stari go data paket. Prvo sam ih u septembru preko tvitera kontaktirao i pitao najnormalnije da li mogu dobiti neki benefit na pretplatu, jer sam korisnik već 20god blabla itd. Rekli su može, prosledićemo vaš broj teh. službi. Službenica me pozvala dok sam bio na moru i ponudila mi Go Data paket na dve godine bez ikakvih benefita. Ama baš ništa. Čak mi i aplikacija da nešto (+1gb), a ovde ništa. Pri tom aplikacija mi je nudila kasnije samo go data+ koji bih plaćao 800din više. Usput, moja potrošnja je mizerna (3x manje koristim nego što dobijem mb i razgovora). Pukne tu meni film i pošaljem mail. Dobijem odgovor da ću biti kontaktiran blabla. Prvi put se nisam mogao javiti i posle 15 dana pozvao me čovek i odobrio mi 50% popusta na go data paket, objasnio mi koliko dobijam, koliko ću plaćati itd. Rekoh važi to je to, zahvalio se, stiže sms na koji treba da odgovorim sa DA i odgovorio. ALI, pošto sam bio u gužvi nisam dobro pogledao sadržaj poruke. Poslat mi je sms za go data+ (skuplji paket) i sad ne znam šta da radim. Ponovo sam morao poslati mail i da zahtevam da provere razgovor pošto kontam da sve snimaju i daju mi ono što mi je rečeno. Isto tako znam i da mogu da me iskuliraju, jer sam svojevoljno prihvatio ono što je pisalo u poruci. Totalna komedija sa njima bez kraja.

Ocigledno im je taktika ako prodje prodje. Isto tako sam supruzi dogovorio popust od 50%, kazu sad ce stici sms, samo potvrdite sa DA. Stize sms kad ono cena sa strandardnim popustom, sva sreca supruga videla da se nesto ne uklapa pa odgovorila sa NE. Zovu oni posle kao izvinjavaju se, greska, kako da ne... Mangupi su sve to ... Cetvoro oci otvori kad se sa njima dogovaras....

Mene su kulirali desetak dana, da bi se posle mejl urgencije javilo neko žensko čeljade da nudi ono što piše na sajtu. Kad sam rekao da sam dovoljno pismen da sam pročitam to i da tražim nešto povoljnije rekla je da će preneti. Kasnije se javio čovek koji je rekao da "može sve da ponudi" i lepo se dogovorili za 50% popusta.
Da dodam da sam tražio jeftiniji paket - go start(+), a na kraju dogovorio Start150 koji zvanično ne postoji.
Zoxen. jel mozes da napises sta sve spada ili sta se sve dobija u tom msecnom paketu "Start150", za koji si uspeo sa njima da se dogovoris (koliko minuta ima ka svim mrezama, minuta prema Telenoru, SMSa, interneta i mozda neka aplikacija poput Vibera...). I koliko ti je sada ispao mesecni iznos sa tih 50% popusta? Unapred hvala na odgovoru ;-)

Zvali su me malopre napokon, Sjajan Spoj ne moze da se produzi, dobio sam 50% na Total 5 sto sam i trazio i to je to

Zoxen. jel mozes da napises sta sve spada ili sta se sve dobija u tom msecnom paketu "Start150", za koji si uspeo sa njima da se dogovoris (koliko minuta ima ka svim mrezama, minuta prema Telenoru, SMSa, interneta i mozda neka aplikacija poput Vibera...). I koliko ti je sada ispao mesecni iznos sa tih 50% popusta? Unapred hvala na odgovoru ;-)
Trebalo bi da je ovo za 500 din uz el.račun:
https://www.telenor.rs/sr/privatni/ponuda/tarifni-paketi/start-150

Danas su me zvali iz telenora da predjem na postpaid,ponudili su samo total data paket popust 50%

A sta bi ti jos? Ako ne zuris, sacekaj mesec dana, krenuce NG ponuda pa mozda izboksujes jos i dodatne Gb...

@slavkob uđi u Moj Telenor, klikni na liniju pri dnu ekrana za Preporuke, odaberi 50% popusta potom ponovo pri dnu odaberi „pogledaj ostale pakete" i videćeš kompletnu ponudu.

Treba mi pojasnjenje ako neko zna u vezi ovih vaucera za reciklazu. Na sajtu pise vaucer DO 70000 dinara. Sta znaci ovo "do" 7000, da li to znaci da nisu svi vauceri istih vrednosti i ako nisu od cega zavisi iznos vaucera?

Generalno jesu 7000 dinara, jedino ako kupuješ nešto ispod 7000 din onda vrede do te cifre. Tako sam ja razumeo kad sam kupovao telefon, imao sam taj vaučer+ 10000 din iz plavog petka, sve su sabrali i oduzeli od cene telefona

Moju ženu su juče odbili za -50% za Total 5 (do sada imala UO na Total 4) i ponudili joj za 1700 rsd što je redovna cena bez telefona. Sad razmišljam da odemo da traži prelazak na pre paid pa me zanima da li sigurno zovu i nude povoljnosti jer znam da nekad kad se traži promena operatera jednostavno ne zovu. Ukoliko se desi da broj ipak završi na prepaid, posle kog vremena može da se vrati na postpaid?

Šta će biti sa HBO GO kod Telenora kad dodje HBOMAX? Da li će i dalje ostati da se može izabrati u Total 5 tarifi? Pitam jer će HBOMAX biti znatno skuplji od 750 dinara koliko je HBOGO, pa ne znam koliko će da im se isplati

Moju ženu su juče odbili za -50% za Total 5 (do sada imala UO na Total 4) i ponudili joj za 1700 rsd što je redovna cena bez telefona. Sad razmišljam da odemo da traži prelazak na pre paid pa me zanima da li sigurno zovu i nude povoljnosti jer znam da nekad kad se traži promena operatera jednostavno ne zovu. Ukoliko se desi da broj ipak završi na prepaid, posle kog vremena može da se vrati na postpaid?
Ako nista ne ponude, 3 meseca.

@DGoran
Tako je bilo ranije.
Sad, imaš na ovoj temi iskustva, ako završi na pripejdu, u aplikaciji će dobiti popust od 50% i može odmah da pređe na postpaid, ne mora da čeka 3 meseca.

On je pitao sta ako ga olade tj ako ne dobije nikakvu ponudu, bar sam ja tako razumeo. U tom slucaju sam dao ispravnu info.

Nazad
Vrh Dno