moram da napišem svoje iskustvo jer je presmešno. Pokušaću da budem što kraći
Istekao mi ugovor na stari go data paket. Prvo sam ih u septembru preko tvitera kontaktirao i pitao najnormalnije da li mogu dobiti neki benefit na pretplatu, jer sam korisnik već 20god blabla itd. Rekli su može, prosledićemo vaš broj teh. službi. Službenica me pozvala dok sam bio na moru i ponudila mi Go Data paket na dve godine bez ikakvih benefita. Ama baš ništa. Čak mi i aplikacija da nešto (+1gb), a ovde ništa. Pri tom aplikacija mi je nudila kasnije samo go data+ koji bih plaćao 800din više. Usput, moja potrošnja je mizerna (3x manje koristim nego što dobijem mb i razgovora). Pukne tu meni film i pošaljem mail. Dobijem odgovor da ću biti kontaktiran blabla. Prvi put se nisam mogao javiti i posle 15 dana pozvao me čovek i odobrio mi 50% popusta na go data paket, objasnio mi koliko dobijam, koliko ću plaćati itd. Rekoh važi to je to, zahvalio se, stiže sms na koji treba da odgovorim sa DA i odgovorio. ALI, pošto sam bio u gužvi nisam dobro pogledao sadržaj poruke. Poslat mi je sms za go data+ (skuplji paket) i sad ne znam šta da radim. Ponovo sam morao poslati mail i da zahtevam da provere razgovor pošto kontam da sve snimaju i daju mi ono što mi je rečeno. Isto tako znam i da mogu da me iskuliraju, jer sam svojevoljno prihvatio ono što je pisalo u poruci. Totalna komedija sa njima bez kraja.