GoranIT
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 20.05.2021
- Poena
- 85
Obavesti ihLjudi u mom bliskom okruzenju pojma nemaju o ovome a na telenoru su jos od Karica.
Obavesti ihLjudi u mom bliskom okruzenju pojma nemaju o ovome a na telenoru su jos od Karica.
Hvala na savetu, kako se toga do sada nisam setio.Obavesti ih
Možeš da se cjenjkaš realno, ali meni je odvratno što su uopšte dozvolili sebi da se na taj način pregovara, nekako je bijedno.Meni su ponudili 40% popusta na go data + i ja budala prihvatio bez razmišljanja..
Na koji paket si dobio 50%?Napisi koju rec kako je tekao razgovor, jel su se mnogo natezali, sta ti nudili, itd..Da se javim, dobih i ja 50 % poputa na Telenor pretplatu.
Iskreno hvala svim forumasima ovde, jer inace ne bih ni znao za to.
Imam bas puno ljudi u okruzenju svi su na Telenoru i niko nije znao za tu mogucnost tj. ponudu ...
![]()
ukinut je Telenor vise pre oko 6 meseci.da li neko koristi i dalje surf pakete ,izgleda da nema vise 50% vise saobracaja kada se povezu 2 broja
Imam vec jedan postpejd. Znam da je neko pisao da treba da se ide opet u poslanicu sa karticomIsta kao prošle godine
Prelaz na prepaid, posle par dana na postpaid sa 50%...
ako si prepaid nosis karticu i ides opet na prepaid. Ako si post,samo LKImam vec jedan postpejd. Znam da je neko pisao da treba da se ide opet u poslanicu sa karticom
Obišao sam je bar 70% peške. Signal jedino valja oko iriškog i dole ka manastirima Hopovo.Fruško gora je "dugačka" preko 75km...
Tokom šetnji po FG dešavalo se i da dobijem poruku "Dobro došli u Hrvatski Telekom" ili neku sličnu mrežu,sa sve cenama u romingu...Nemam pojma u koju temu ovo da okačim, ali pošto imam Telenor aj ovde.
Koja mreža ima najbolji signal po Fruškoj gori? Telenor na većini mesta očajno radi, tj internet ne radi.
Često sam tamo pa bi mi značila informacija dal MTS, VIP bolje možda rade da uzmem neku prepaid za probu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari