Šta je novo?

[Yettel. ex-Telenor] Postpaid paketi i promocije

Njima ali i svim ostalim firmama je cilj sto vise ljudi da placa punu cenu. Pa onda sto vise manji popust a oni koji su najvise upoznato i jure svoje pravo njima ide 50 posto i sl...prosto im je cilj u proseku sto vise korisnika ali i da korisnici u proseku placaju sto vise...

Pa normalno. Devojka kad ih pitala, rekli joj da je dobila popust I da je cena 1200din, kad ja pogledam na sajtu cena go date je kao "snižena" sa 1650din na 1200din. Bukvalno fora samo da si dobio popust. I onda im napišem jedan podugacki mail i sad tu tarifu placa malo manje od 800din.

A ja na jedvite jade izboksovah 230 skuplje za isti paket, Go Data+, kao nele11. U aplikaciji mi nudili Go Data za 1400 s giga više. :D

Ja već dva broja u telenoru godinama koristim sa 50%. Januara ćerki se završava ugovorena obaveza u A1 i planiram slatko da taj broj ugasim a da u telenoru pošaljem meil u kome bih kao stari korisnik tražio treći broj i odmah 50%, da ne gubim vreme aplikacijom i hoće li biti ponude ili neće u aplikaciji. Valjda ću uspeti odmah meilom da završim sve.
A1 slatko napuštam zbog njihove bezobraznosti jer su mi oteli 1 gb. koji sam bio dobio u online prodavnici nakon jedne godine ugovorene obaveze.

Meni su ponudili 40% popusta na go data + i ja budala prihvatio bez razmišljanja..

Pre sam im slao poruke na fejsu i nikad popusta nisam dobio, samo mail bajo moj.. :ROFLMAO:

Ja preko Twittera završavam sve. Izgleda kako kome zapadne.
Edit
Koliko su zveknuli cenu za Xiaomi 11T pro 😲

Meni su ponudili 40% popusta na go data + i ja budala prihvatio bez razmišljanja..
Možeš da se cjenjkaš realno, ali meni je odvratno što su uopšte dozvolili sebi da se na taj način pregovara, nekako je bijedno.

Jel neko dobio popust na dodatnu opremu u telenoru za plavi petak? Ako mu ne treba da mi pošalje u PM

Da se javim, dobih i ja 50 % poputa na Telenor pretplatu.
Iskreno hvala svim forumasima ovde, jer inace ne bih ni znao za to.
Imam bas puno ljudi u okruzenju svi su na Telenoru i niko nije znao za tu mogucnost tj. ponudu ... :D
:D

Poslednja izmena:
Da se javim, dobih i ja 50 % poputa na Telenor pretplatu.
Iskreno hvala svim forumasima ovde, jer inace ne bih ni znao za to.
Imam bas puno ljudi u okruzenju svi su na Telenoru i niko nije znao za tu mogucnost tj. ponudu ... :D
:D
Na koji paket si dobio 50%?Napisi koju rec kako je tekao razgovor, jel su se mnogo natezali, sta ti nudili, itd..

ma jok , preko tvitera im samo rekao da mi daju najbolju ponudu koju mogu i oni me nazvali posle par dana i ponudili, uzeo sam jedan od ovih total paketa.. eto. :D

Poslednja izmena:
Definitifno su na tviteru na vecoj lestvici od ostalih iz podrske, vidim da tamonogima zavrsavaju vrlo brzo svasta nesto.

Mislim da zavisi i od paketa i istorijata korisnika, ali definitivno su brzi i povezani. Ja sam pregovarao s konkretnom osobom telefonom, i kad mi je trebalo da joj nešto prenesem, bukvalno sam rekao ovima na Twitteru i zvala me isti dan.

Ja im meil napišem šta želim i oni pozovu za dan dva i to završimo.

da li neko koristi i dalje surf pakete ,izgleda da nema vise 50% vise saobracaja kada se povezu 2 broja

Kakva je procedura sad kad prebacujem broj u Telenor da bi se dobilo 50% popust?

Nemam pojma u koju temu ovo da okačim, ali pošto imam Telenor aj ovde.
Koja mreža ima najbolji signal po Fruškoj gori? Telenor na većini mesta očajno radi, tj internet ne radi.
Često sam tamo pa bi mi značila informacija dal MTS, VIP bolje možda rade da uzmem neku prepaid za probu.

koliko sam se ja setao po fruskoj gori, uglavnom mi je bolje radio mts od telenor. A1 nisam probao.

norcev, iriski venac, vrdnicka kula, zmajevac, rakovac, beocin, mala i velika remeta, lezimir, jazak... sira okolina svih ovih mesta.. telenor ima slidan signal po naseljenim mestima, mts ima i po sumama okolo. naravno ne svuda, ali cesto sam lakse uspostavljao vezu sa mts nego sa telenorom.

Nemam pojma u koju temu ovo da okačim, ali pošto imam Telenor aj ovde.
Koja mreža ima najbolji signal po Fruškoj gori? Telenor na većini mesta očajno radi, tj internet ne radi.
Često sam tamo pa bi mi značila informacija dal MTS, VIP bolje možda rade da uzmem neku prepaid za probu.
Tokom šetnji po FG dešavalo se i da dobijem poruku "Dobro došli u Hrvatski Telekom" ili neku sličnu mrežu,sa sve cenama u romingu...

Nazad
Vrh Dno