n1tro, ne radi to tamo neki radnik, pa da se ljutiš. Takav im je sistem, isključiće te makar dugovao 5 dinara ili 5000 dinara, ili plaćao im 500 mesečno ili 50000 mesečno račune.
Sistem je tako programiran, i precizni su kao hirurzi. Čak im je lepo programirano i kada se padaju praznici, vikendi, neće isključena uvek da budu stritno 27. već nekad i 29. ili 30 . .....
Tako da je to softverski regulisano, i trebalo bi sve to već do sada da znaš.
Samo jedan poziv na 9000 je mogao da ti odloži isključenje na 5 dana, sasvim dovoljno da prodje uplata.
Ako je nekad uplata kasnila po 5-7-9 dana, to je samo i isključivo do pošte u kojoj plaćaš, (pretpostavljam da je u pošti) još ako je manje mesto i slično, to onda radnici zadržavaju uplate (ništa novo). U bilo kojoj banci, sve što uplatiš danas, prolazi danas.
Sutra je kod njih na računu.
Znam i kad meni ljudi uplaćuju, ili šaljem na otkup PE-om, a uplata na račun, znam da kad šaljem u veći grad, to je već istog dana kad preuzme kupac, na mom računu.
Kad šaljem u manje mesto/selo, to nema po par dana da mi se pojavi na računu. Iako su svi umreženi, i svaka uplata mora da prodje isti dan...