"Minuti ka svim mrežama iz paketa se mogu koristiti za pozive ka svim fiksnim i mobilnim nacionalnim mrežama kao i za pozive ka 25 zemalja sveta (Austrija, Belgija, Bugarska, Kanada, Kina, Kipar, Češka, Danska, Francuska, Nemačka, Grčka, Hong Kong, Mađarska, Indija, Italija, Malta, Holandija, Novi Zeland, Norveška, Poljska, Rumunija, Španija, Švedska, Velika Britanija, i SAD), ne uključujući pozive ka brojevima sa posebnom naplatom."
Danam mi je dosao kuri na posao, doneo mi aneks ugovora u 16h i aktivirali su mi novi ugovor sa 50% popusta u 17:30 (15 dana pre isteka starog). Ako to nije ekspresno onda ne znam sta je.
na koji mail im saljes svoje nezadovoljstvo cenama paketa, pretis odlaskom i trazis popust?
Pretnje nigde nemaju prođu, naročito kad se ne temelje na očiglednim argumentima - mogu samo da budu kontraproduktivne.
Imam ugovor na dve godine koji ističe u septembru.Telefon mi već brljavi, vreme je za novi.
Ajde ako može neko da odgovori iz iskustva ili da je upoznat:
Imam ugovor na dve godine koji ističe u septembru.Telefon mi već brljavi, vreme je za novi.Postoji či neka "gimnastika" da smanjim vreme čekanja do avgusta, kad je prvi momenat kada mogu da produžim ugovor i uzmem novi aparat "na paket"?
Ajde ako može neko da odgovori iz iskustva ili da je upoznat:
Imam ugovor na dve godine koji ističe u septembru.Telefon mi već brljavi, vreme je za novi.Postoji či neka "gimnastika" da smanjim vreme čekanja do avgusta, kad je prvi momenat kada mogu da produžim ugovor i uzmem novi aparat "na paket"?
Da si malo citao forum video bi moje tekstove na ovo tvoje pitanje i to upravo od pre 7-8 dana
Pa koliko vidis to je 6 meseci ranije ipak je to dosta ranije...Bio i rekli mi moze ali u avgustu...Sta je to dosta drugacije,koliko sam shvatio,pitao si da li ces moci da obnovis ugovor ranije.
Naravno da moze,u tom postu,a ima i od ranije sam govorio da se to moze,meni su dali vise od 3 meseca pre isteka starog,a mom matorom vise od 2 meseca.Takodje sam i napisao gde im se taj zahtev trazi i sta da se pise.Ako ti istice u septembru,mozes najnormalnije mesec dana rsnije obnoviti ugovor,za vise od mesec dana im moras poslati mejl da te okrenu i da se dogovorite jer oces da obnovis ugovor.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari