Sledeće godine biće kamata 0,5% ovim tempom, samo smanjuju kamatu 🥲Dinarska štednja po viđenju spala na 2,01% kamate od septembra 😜.
Kolika je kamata u ProCreditu?ProCredit
A Vista tj. Flexi im je samo 1,50%Kolika je kamata u ProCreditu?
Da samo si smetnuo sa uma “malu činjenicu” da je na primer 100.000 KGS prošle godine u ovo vreme vredelo nekih 1.100 EUR, a danas tih istih 100.000 KGS vredi nekih 987 EUR. Što znači da je to zapravo gledajući kroz EUR lošija kamata nego kod nas
Da samo si smetnuo sa uma “malu činjenicu” da je na primer 100.000 KGS prošle godine u ovo vreme vredelo nekih 1.100 EUR, a danas tih istih 100.000 KGS vredi nekih 987 EUR. Što znači da je to zapravo gledajući kroz EUR lošija kamata nego kod nas
Ovo jedino baš zavisi od tačnih detalja, zato kažem da bi neko morao da se raspita. Ako procedura prevremenog razoročavanja, podizanja proizvoljnog iznosa i ponovnog oročavanja ostatka pod istim uslovima ne traje duže od nekoliko minuta, ne bih smatrao to ništa složenijim od prostog podizanja proizvoljnog iznosa. Naravno, kamata je manja, ali sigurno je mnogo ljudi kojima je Adriatic bliži. Dve poslovnice im pokrivaju druge delove BG u odnosu na 3Bank, a imaju ih i u Šapcu i Čačku. Još kad bi se ispostavilo da nešto može da se uradi i na daljinu...Iako je donekle uporedivo sa oročavanjem uz privremeno razoročenje, ipak nije to isto.
Koristeći tvoju analizu tržišta sam samo zaključio da yettel može da se reklamira kako i dalje ima najbolju ponudu na tržištu (iznenađuje me što su napisali da su "među tri najbolje ponude", iako je možda u praksi slično to što nudi Adriatic, tehnički je to drugi proizvod)Pa otprilike smo sve isto rekli, hahah, samo na drugi način.
Možeš li da objasniš kako znaju kada si išao u inostranstvo, pa da ti ne važi u decembru?Putno važi za prvih 30 dana provedenih u inostranstvu u godinu dana. Npr dobiješ kreditnu 1. septembra , putuješ po petnaest dana u oktobru, novembru i decembru. Za ova prva dva putovanja će ti važiti osiguranje, a za decembarsko neće (iako ti možda nije ni bilo potrebno u prva dva putovanja, nadam se da kapiraš šta hoću da kažem).
granični prelazi, navodlo i evidencija LK ka Republici SrpskojMožeš li da objasniš kako znaju kada si išao u inostranstvo, pa da ti ne važi u decembru?
Pri podnošenju dokumentacije u Uniqu sam odneo račun iz doma zdravlja za koji tražim refundaciju i sve pasoše (i moj i članova porodice). Tamo su kopirali svaku stranicu tih pasoša. Da li oni posle zaista broje pečate i proveravaju na još neki način sa graničnim prelazima - nemam pojma. Nisam imao problema sa refundacijom, a nisam ni pokušao da ih prevarim (niti bih to radio) to mi je svakako bilo prvo putovanje u inostranstvo od dobijanja kreditne kartice.Možeš li da objasniš kako znaju kada si išao u inostranstvo, pa da ti ne važi u decembru?
Alta banka 5% mislim da je to najbolja ponuda trenutnoKolika je kamata u ProCreditu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari