Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024)

A dodavanje kartice na apple pay?
Promenio telefon pre dva dana i nema šanse da je doda.,... Intesina i Rfb bez problema, yb samo izbacuje da pokušam ponovo

Danas probao da otvorim deviznu i dinarsku stednju,vec imam otvorenih par stednji dok je bila Mobi banka.Ali nisam uspeo,samo ostavio podatke i da cekam da mi se javi agent.

Jutros opet ne mogu nešto da platim sa MC, srećom naš je sajt pa je Dina podržana. Stignem do 3dSecure i to se vrti, vrti i vrti, i na kraju puf, odbijeno. Majko mila hoće li ovaj javašluk ikada prestati i zašto neće?

Imal ko da mu i pored max bank paketa (pise mi u apl da je taj) ,naravno primam platu preko njih godinama ,i dalje skida za odrzavanje racuna ?

Pozdrav svima, da je mozda neko u prilici za jednu proveru. Koristio sam pogodnost Progresiv 5+ paketa od prosle godine bez naknade odrzavanja racuna,
i to je sve bilo OK do sinoc, kada su mi naplatili odrzavanje u iznosu od 595 dinara, inace kao cena novog Bank MAX paketa od 01.09, a koji takodje reklamiraju da je
bez naknade ako se preusmeri zarada. Ima li jos koga da potvrdi ovakvu situaciju? Nazalost, od jutros Chat kanal za podrsku ne funkcionise, tj. nema operatera
duze od 15 min i automatski se Chat prekida. tako da nisam uspeo da proverim sa njima detaljno o cemu se zapravo radi.

Skinuše i meni, takođe primam platu preko njih, nikada do sad nisu skinuli naknadu.
Mašala, biće veselo.

Izgleda da su mnogima/svima (meni takodje).

Obratite im se na chat.

Okačili su obaveštenje kada se otvori čet podrška da su upućeni u problem, ako šta već.
(Skrinšotovao bih, ali su blokirali skrinšotovanje iz aplikacije, jelte)

Kod mene nema to na četu ali sam im pisao, pa čekam šta će mi reći...

Da li neko zna kakva je ponuda kod OTP. Vidim da imaju slične pakete kao Yettel banka. Ova neozbiljnost počinje jako da me nervira. Nisu do sada bili ovako loši.

Kada im obicno bude spreman izvod za prethodni mesec? Trenutno mi je poslednji izvod onaj koji se odnosi na avgust
(btw da prijavim da su i meni skinuli 595din iako mi redovno leže plata kod njih)

Meni obično stigne obaveštenje mejlom da je spreman izvod negde oko 7. u mesecu, tako da pretpostavljam do tad.

I meni skinuli, iako sam se prijavio kao ponovo za Bank MAX, da ne bi došlo do ovoga.
Zvali me, rekli da će ubrzo biti prebačeno i u sistemu prikazano kao da sam na MAX paketu, a da neće naravno skidati za održavanje.
I sada smo ovde gde smo...
Isto mi se ovo desilo kada su prošli put menjali nazive paketa, skinuli pa vratili posle, ali ne pre nego što sam ih cimao.

Svasta sam video i mogao da ocekujem od ove banke u pokusaju... ali naplacena mi je kamata od 10din na tekucem racunu... Ovo nije kreditni proizvod. Teoretski nikada nije ni mogao da ode u minus, pa me zivo zanima odakle kamata???

Da li neko zna kakva je ponuda kod OTP. Vidim da imaju slične pakete kao Yettel banka. Ova neozbiljnost počinje jako da me nervira. Nisu do sada bili ovako loši.

Ne znam sta podrazumevas pod slicnim paketima ali po meni jedino nalik yettel ponudi imas u postanskoj (bivsa MTS) sa RacunPlus paketom koji racun je multivalutni, sva placanja su bez provizije, besplatna sms obavestenja itd. ali se placa odrzavanje racuna 250 dinara i donekle iRacun kod raiffeisen banke i to je to

@jorgovan
to je dobrovoljni prilog za programere, da rade motivisanije.
Oni sad stvarno ne znaju da l' su došli il' su pošli...
Dobro je, još nikom nije naplaćeno 10000 dinara pod stavkom "nepoznati trošak". Mada je meni i dalje presmešno kad vidim na svom računu nešto npr: "Podizanje gotovine: A1 Srbija DOO". Moraću da ih pitam kad su se prometnuli u banku i zašto podižu novac sa svojih nepostojećih bankomata sa moje kartice. :D Da mi je da znam na tren šta li je u glavi onog ko im vodi čitavu ovu zbrku od tranzicije, kad li se poslednji put naspavao? Ili je dobio pare od druge banke da ih sabotira. :)
Sve ovo će opet na grbaču nevinih operatera korisničkog servisa...
Još ako ovako naglo puste novi web a ugase stari, biće veselja koliko nam volja. A da je bar jeftina banka kao nekad kad je radila bolje, nego 600 dinara za održavanje računa... I samo nemojte da prebacim zaradu, prebacio sam je, ali ta zarada im se ne sviđa iako je daleko veća od one koju su tražili ranije.

I samo nemojte da prebacim zaradu, prebacio sam je, ali ta zarada im se ne sviđa iako je daleko veća od one koju su tražili ranije.
U poslednje vreme ne vidim koliki je minimalni iznos zarade ili njen deo koji treba da prebacis kod njih da bi imao besplatno odrzavanje. Do skoro je pisalo da je to minimalno 35.000 mesecno, ali to vise nigde ne mogu da procitam.

Juče mi je naplaćena "Naplata naknade za Master Progresiv paket" 595 din. Primam platu preko Yettel banke, Progresiv 5+ paket ranije, sada Bank Max. Jel još nekome naplaćeno ovo?

U poslednje vreme ne vidim koliki je minimalni iznos zarade ili njen deo koji treba da prebacis kod njih da bi imao besplatno odrzavanje. Do skoro je pisalo da je to minimalno 35.000 mesecno, ali to vise nigde ne mogu da procitam.
Izgleda da su uklonili taj limit sa sajta Yettel banke, ali se 35.000 RSD i dalje spominje na sajtu Yettel mobilnog operatera u ovoj vesti od pre 5 dana:

Mozda je najbolje ipak kontaktirati Yettel banku povodom tog limita.

naplaceno je svima, rade na tome, resice u narednom periodu, svima ce se vratiti pare, ne bojte se nista

Bukvalno nije pročitao 3 posta iznad ..😃

Nazad
Vrh Dno