Kao treca opcija je moguce da ti sistem ne vidi tacan JMBG (pogresno upisan, nije upisan, ...). Zovni njihov call centar i raspitaj se ili skokni do Yettel banke, ako ti je blizu.Meni yettel bank app nova jednostavno ne radi, ukucam broj mobilnog i 4 zadnje cifre JMBG i ono nastavi ostaje sivo , ne da mi da potvrdim.
Nešto se mislim , uskoro mi ističe lična pa moram da je obnovim ili je do androida 15 koji je beta pa možda app ne podržava u nekom smislu beta OS?!
Pretpostavljam da si probao force close, clear data, pa da opet pokušaš?Meni yettel bank app nova jednostavno ne radi, ukucam broj mobilnog i 4 zadnje cifre JMBG i ono nastavi ostaje sivo , ne da mi da potvrdim.
Nešto se mislim , uskoro mi ističe lična pa moram da je obnovim ili je do androida 15 koji je beta pa možda app ne podržava u nekom smislu beta OS?!
Jesam i neće.Pretpostavljam da si probao force close, clear data, pa da opet pokušaš?
Ali da mi nije JMBG u sistemu onda ne bii ni poslali otp na sms..Kao treca opcija je moguce da ti sistem ne vidi tacan JMBG (pogresno upisan, nije upisan, ...). Zovni njihov call centar i raspitaj se ili skokni do Yettel banke, ako ti je blizu.
Svasta je moguce.Jesam i neće.
Ali da mi nije JMBG u sistemu onda ne bii ni poslali otp na sms..
Hvala na savetu sad isprobao na S20+ android 13 lepo sve radi.Svasta je moguce.
Ono sto mozes u medjuvremenu da probas jeste da se ulogujes na nekom drugom pametnom telefonu, ako ga imas, cisto da otklonis sumnju da je do trenutne verzije operativnog sistema koji koristis na trenutnom mobilnom.
Nisam ja plaćao preko. Čitam ovde ljudi se žale, pa imam takav utisak. Ja čekam svoju karticu već 20 dana. Očekujem da bude zlatna.Da nisi slučajno blokirao upotrebu kartice kroz aplikaciju? Ili se možda greškom desilo sada u prelasku na novu aplikaciju?
Izrada kartica kod Yettel banke se pokreće tek pošto Yettel banka dobije svu potrebnu potpisanu dokumentaciju.Sudeći po tome šta im piše na sajtu, upravljanje limitima bi trebalo da dođe u paketu sa push notifikacijama i logovanjem u web aplikaciju. A s obzirom na to da za manje od 10 dana počinje naplata SMS-ova, rekao bih da će ove ili sledeće nedelje ponovo pasti neko ažuriranje.
Elem, da li je neko od vas otvarao račun uz opciju slanja ugovora na kućnu adresu, čisto me interesuje vremenski interval - koliko je prošlo od popunjavanja podataka do slanja ugovora, a potom i do aktivacije računa. I da li to utiče na čekanje kartice, tj. da li se izrada kartice inicira popunjavanjem podataka na sajtu ili tek posle potpisa ugovora.
Ја сам почетком месеца платио 3 рачуна на клик из нове апп.
Novu App imam za ukras, odnosno zbog potencijalnih obaveštenja, koja će valjda biti uvedena za našeg veka. Ako novi web ne bude odgovarao mojim potrebama, selidba mi ne gine. Već istražujem gde bi to potencijalno moglo da bude, mada znam da izbor nije nešto predivan.
Sudeći po tome šta im piše na sajtu, upravljanje limitima bi trebalo da dođe u paketu sa push notifikacijama i logovanjem u web aplikaciju. A s obzirom na to da za manje od 10 dana počinje naplata SMS-ova, rekao bih da će ove ili sledeće nedelje ponovo pasti neko ažuriranje.
Onda mi jedino ostaje da kuriru tutnem 200 dinara za kafu i da mu kažem da vrati ugovor u Beograd. Koja je uopšte poenta tih push notifikacija ako neće biti klasične notifikacije?Juče sam baš pričao sa operaterom jedno 10-ak minuta i ne očekujte mnogo od tih PUSH notifikacija ni u novoj APP!
Biće vidljive jedino i samo kada se uđe i otvori mobilna aplikacija... što je bezveze, jer kod Raiffeizen banke te push notifikacije rade baš onako kako treba i kako se očekuje, a to je da posle svakog odliva ili priliva tebi se na ekranu pojavi notifikacija o transakciji, što je super i što u potpunosti zamenjuje sms!
A ovi iz Yettel banke opalili po SMS-u ni manje ni više nego 6 dinara, kao da nisu deo Yettel grupacije i sms poruke im idu preko stelita!![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari