Ako mislis na ovo:gde pise da je sada + ?
Ma to je kod mene već uobičajena "procedura". Nalog za plaćanje se mora popuniti bez greške i onda ide glatko. Ako slučajno nešto pogrešim, pa ispravim, ili zelim nešto da menjam, bez obzira što je sve pravilno popunjeno, cela ta stranica se zaglupi, ne reaguje na dugme "plati". pa moram da izađem iz tog dela i ponovo na " plaćanja" "plati osobi", pa redom, trudeći se da sve bude bez grešaka i ispravljanja. Onda radi normalno.Stara aplikacija. Da li je neko imao problem da u ručno popunjenom nalogu za plaćanje, u polju svrha plaćanja, ne prihvata "-" uz poruku da nisu dozvoljeni specijalni karakteri, a kada obrišem crticu, ne mogu više da kliknem na plati?
Ako obrišem celu svrhu plaćanja, mogu da kliknem na plati, ali kaže "polje je obavezno", a šta god da upišem, ne mogu više da kliknem na plati.
Poznat problem ili se nešto zaglupelo kod mene?
Ako nemas konkretnu svrhu placanja,kada odaberes sifru placanja, aplikacija sama popuni.Mada,mislim da je ranije prolazilo i ako stavis samo tacku (ili napisem "test" ako je nesto nebitno)Stara aplikacija. Da li je neko imao problem da u ručno popunjenom nalogu za plaćanje, u polju svrha plaćanja, ne prihvata "-" uz poruku da nisu dozvoljeni specijalni karakteri, a kada obrišem crticu, ne mogu više da kliknem na plati?
Ako obrišem celu svrhu plaćanja, mogu da kliknem na plati, ali kaže "polje je obavezno", a šta god da upišem, ne mogu više da kliknem na plati.
Poznat problem ili se nešto zaglupelo kod mene?
Jeste juče. Račun otvoren 17. jula, kartica stigla 6. avgusta. U korisničkoj kažu krajnji rok je mesec dana, ali se obično čeka 2 nedelje dok pošalju, plus par dana dok stigne na kućnu adresu. Manje-više tako je i bilo.Stiže li Yettel-ova beskontaktna DinaCard kartica?
Koliko znam, Dexpress-ov sistem je tako napravljen da ne može da se potvrdi preuzimanje pošiljke ukoliko je obavezno očitavanje lične karte primoca zahtevano od strane pošiljaoca. Gde nastaje problem - ko zna. Moguće da prilikom slanja dokumentacije klijentu, osoblje Yettel banke zaboravi da uključi tu opciju (obavezno očitavanje lične karte) i onda nastane zbrka.ili ce, kao u mom slucaju, da se vrati posle dva dana, da ocita![]()
I kod mene isto, neki prolaze a neki ne, dok na računu postoje sredstava i to definitivno nije problem.Meni se dešava da u novoj aplikaciji ne prolaze QR kodovi, a stara ih vidi bez problema i plaćam…
Bas ulazim i ja web app i vidim poruku. Ajde da vidim na forumu i vidim tvoj post.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari