Kako funkcioniše taj "prenesi"?Уводе и prenesi колико видим. Ако све то спроведу, уз Raiffeisen постају банка са најкомплетнијом и најбољом апликацијом. Евентуално још да додају ips skeniraj из галерије и то је то.
Da, ali za sad samo u okviru Mobi banke. Što u trenutnoj situaciji znači da, ako primalac nema račun u Mobi banci, dobija instrukcije za isplatu na mCash ili otvara tekući da mu legne uplata.Zar nije postojala ta opcija i pre, da pošalješ novac na broj telefona?
To ti je stara i poznata fora, mnogi su pisali da imaju ista iskustvaNa 5+ mi skinuli 3x35 dinara "Odbijene transakcije za karticna placanja u inostranstvu".
Ne secam se da mi je nekada do sada skidano za istu stvar dok sam bio na lite racunu,nisam ni znao da se za to naplacuje?
прошла јутрос уплата јавио ми се човек али и даље нисам добио маил да је рачун задужен...Večeras uplatim čoveku na tr i ne stigne mi mail da si sredstva zadužena a transakcija je u izvršenim. Pare mu normalno nisu legle. Proverio broj računa tačan. Ujutru cu kontaktirati banku, jel se ovo još nekom desilo?
Gde to gledaš? Ja vidim da je domen aktivan i registrovan do oktobra 2025:Od skoro, yettelbank.rs je slobodan domen.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari