Šta je novo?

Yettel.bank ex Mobi Banka (2024 / 2025)

Niko ne može da uđe u detalje transakcija debitnom karticom od poslednjeg update-a. Iz banke kažu da nisu informisani o tom problemu.
Ja neke mogu neke ne, a sad vidim da Gpay neku transakciju obeleze kao Gpay u nazivu dok neku drugu jok... Ne znam da li ima veze sa knjizenjem posto bas njih ne mogu otvorim.

Iz banke kažu da nisu informisani o tom problemu.
Nisu jedini koji bukvalno lažu (ne znam kako drugačije to da nazovem) da nema problema kojih očigledno ima i taj mi poslovni model stvarno nikad nije bio jasan.

neku transakciju obeleze kao Gpay u nazivu dok neku drugu jok
Na svakom POS plaćanju se ta "napomena" pojavi tek nakon knjiženja, proknjižene ne mogu da se vide. Povezana zanimljivost, podizanja gotovine mobilnim novčanikom uvek proknjiže kao "ATM druge banke" (edit: čak i kada se diže na njihovom bankomatu, to je bila suština ove zanimljivosti), tj. i ta se napomena doda u opis transakcije.

Poslednja izmena:
Kako se ogleda taj problem? Ne primećujem da mi nešto ne radi. Upravo sam probao da gledam detalje transakcija i sve je OK.

Detalji naloga za prenos se vide, a navodno i kreditna kartica. Problem je sa debitnom, gde se umesto detalja pojavi ovo iz priloga, i tako je baš od poslednjeg održavanja.

Prilozi

• 20250926_084234.jpg
    20250926_084234.jpg
    54.6 KB · Pregleda: 50
Ovo je čudno.
Izgleda da utiče samo na tekući račun.
Mogu da vidim detalje onoga što sam juče platio debitnom, ali za stara plaćanja dobijam ovu grešku.
Mogu da vidim isto tako što sam plaćao uplatom na račun bez obzira kada je bilo.
Za kreditnu karticu sve vidim OK.
Pošto već duže vreme, sve plaćam samo kreditnom, nisam ni primetio da postoji ovaj problem. Da mi niste rekli nikad ne bih ni znao :) Morao sam da kopam primer da ga nađem.

Pozdrav svima, od nedavno sam korisnik Yettel banke preneo zaradu.Aplicirao sam za master kreditnu odobrena je 12.septembra još nije stgla.Ovo ne bi bio toliki problem da sad u petak ne putujem u inostranstvo i potrebna mi je kreditna za renta kar.Probao sam i preko chat da promenim status u poslata ali mi nisu izašli u susret.Imate li neki predlog ako mi ne stigne do puta, šta da radim? Hvala

Znači da još ne zatvaram račun kod stare banke.Sreća što sam imao neke nerealizovane čekove iz 2011. pa nisam zatvorio račun jer mora da se bakćem po sudovima i službenim glasnicima 🤣🤣🤣

Znači da još ne zatvaram račun kod stare banke.Sreća što sam imao neke nerealizovane čekove iz 2011. pa nisam zatvorio račun jer mora da se bakćem po sudovima i službenim glasnicima 🤣🤣🤣
Sticice poruka kad kartice budu poslate, u slucaju da budu u medjuvremenu, mozes je aktivirati za wallet na telefonu pa koristiti. Meni su juce napokon javili da su poslate kartice posle mesec dana cekanja od otvaranja racuna

Pošto kreditnu uglavnom koristim za renta kar, kakva su vam iskustva sa vraćanjem depozita, jer kažu u agencijma da to zavisi od banke. Meni su u staroj banci vraćali nekad odma nekad par dana najviše sam ćekao 10 dana.

jel se racuna ako sad otvorim racun i neko mi prebaci 30000 rsd i ja mu vratim. Da li se to racuna kao potrosnja i jel bi mogao da imam te benefite od banke?

jel se racuna ako sad otvorim racun i neko mi prebaci 30000 rsd i ja mu vratim. Da li se to racuna kao potrosnja i jel bi mogao da imam te benefite od banke?
Ne, to se računa kao uplata po drugom osnovu, tj. u prvoj verziji benefit izjave je postojala kao alternativa uplata sa drugog računa zbirno 35000 dinara ili više uz 5 provlačenja debitnom. Stoga, važi se samo potrošnja debitnim karticama (Master Standard/World ili Dina).

Pozdrav svima, od nedavno sam korisnik Yettel banke preneo zaradu.Aplicirao sam za master kreditnu odobrena je 12.septembra još nije stgla.Ovo ne bi bio toliki problem da sad u petak ne putujem u inostranstvo i potrebna mi je kreditna za renta kar.Probao sam i preko chat da promenim status u poslata ali mi nisu izašli u susret.Imate li neki predlog ako mi ne stigne do puta, šta da radim? Hvala
Meni je kreditna inicirana 5.septembra i juče mi se promenio status u Poslato i dodao sam je odmah preko aplikacije u Apple Pay i plaćao telefonom. Tako da bi trebalo da ti pređe status u Poslato baš otprilike u petak :)

1759064681330.png
Meni u aplikaciji stoji od prvog dana da je kartica NEAKTIVNA a račun AKTIVAN. Karticu još uvek nisam dobio i pojma nemam kadaću. Pitao kako mogu da koristim odobrena sredstva, odgovor: Prebacim u aplikaciji pare na Debitnu karticu Naknada za prenos iznosi 2% ili 300 rsd minimum, a kolika je kamata mi nereče. Zato i nežure da pošalju Kreditnu karticu, ovako im bolje. Bedak !

1 da li se moze koristiti aplikacija bez self i bez odlaska u poslovnicu.

2 sa odlaskom u poslovnicu

Nije mi jasno tačno na šta se pitanje odnosi, ali otvaranje računa na daljinu još uvek nije moguće. Najavljivali su uvođenje digitalnog potpisa kao za mobilnu mrežu (odgovor DA predstavlja annex ugovora), ali ništa od toga. Kao postojeći korisnik unosiš kredijencijale, poslednje 3 cifre JMBG i SMS kod. Eventualno ako su uveli taj selfie kao dodatnu meru, to je samo koliko da se poklopi sa fotografijom iz lične u bazi.

Kolega kad je otvarao racun pre godinu dana uopste nije morao da ide u poslovnicu, ponudjeno mu je da kurir dostavi ugovor, on potpise i kurir ga odmah vrati nazad.
Tako da ni to nije losa opcija.

Ne, to se računa kao uplata po drugom osnovu, tj. u prvoj verziji benefit izjave je postojala kao alternativa uplata sa drugog računa zbirno 35000 dinara ili više uz 5 provlačenja debitnom. Stoga, važi se samo potrošnja debitnim karticama (Master Standard/World ili Dina).
a IPS placanja racuna racuna li se?

Ništa ne izluđuje čoveka tako mnogo kao 78478435. SMS poruka Yettel banke da je ta i ta kartica aktivirana i spreman za korišćenje kroz Apple Pay, uprkos činjenici da se dotična kartica uspešno koristi baš kroz taj Apple Pay već par meseci u zdravlju i veselju... prošle nedelje se desilo da mi je stiglo čak 7 SMSova u rasponu od 2 minuta sa identičnom sadržinom, jutros "samo" jedan, valjda kapiraju da sam u međuvremenu zaboravio da imam njihove kartice aktivirane na telefonu i satu i laptopu i tabletu pa da me podsete.

Nazad
Vrh Dno