Elem radi li ikome od vas pregled transakcije koja je placena Google novcanikom, koja god ika Google u nazivu ne otvara se i ide poruka da pokusam kasnije?
Pisao sam im upravo i ja, prosledjeno je navodno tehnickoj sluzbi ili kome vec i rekli su mi da se javim opet u toku naredne nedelje ukoliko problem ne bude otklonjen.Ne radi pregled nijedne transakcije MC debit već nedeljema u mobilnoj aplikaciji, i nijedne transakcije MC credit u web aplikaciji bez obzira da li je GPay ili ne od poslednjeg redovnog kvartalnog ažuriranja aplikacije. Iz banke su začuđeni i prvi put čuju za tako nešto.
Pisao sam im upravo i ja, prosledjeno je navodno tehnickoj sluzbi ili kome vec i rekli su mi da se javim opet u toku naredne nedelje ukoliko problem ne bude otklonjen.
Nesto mi ne deluje uverljivo to ali ajde, cekamo sledecu nedelju.
Ovo mozda i isprave relativno brzo, samo mi je neshvatljivo da se vise ljudi ne buni oko ovoga jer je ovo osnovna stvar koja mora da radi uvek.
Licno svasta tolerisem zbog avista stednje i jos par zgodnih sitnica ali sve ima svoje granice.
Vide oni brzo te mejlove, znam da istog dana ili najkasnije sutradan odgovore nekome ako je kratko pitanje ili ga ne ocene kao prigovor nego kao opšti upit. Ništa ih ne sprečava ni da ti na naknadni mejl (nakon četa) opet odgovore da su prosledili (ili, još gore, da prvi put nije ni prosleđeno) i da kolege nisu uspele da reše ili tako nešto. Ali svakako ne verujem da bi to bio okej odgovor na prigovor.koji bih cekao 15 dana
Ali na ovoj temi nas ima dosta i mnogi su se požalili na problem, ali izgleda da nisu direktno banci, verovatno jer ih mrzi ili im ne smeta previše. Sa ostatkom poruke se slažem.Razlog za izostanak pritužbi upravo proizilazi iz činjenice da banka i nema previše aktivnih korisnika
Mislim da je svima jasno da je Yettel banka samo pokušaj onlajn banke. ProCredit je vise onlajn banka nego oni.Samo zamislite jedan Revolut npr. da se ovako hazarderski ponaša sa svojim aplikacijama, da li bi bio uspešna neobanka kao što jeste i sve će vam biti kristalno jasno. Dok se u SRB ne pojavi ozbiljna konkurencija Yettelu, teško da će sve ovo biti rešeno u dogledno vreme.
Odustali su za sada, regulativa ih vrlo sputava, videćemo da li ce uvođenje SEPA sistema nesto pomoći. Aircash se i dalje muci sa dobijanjem dozvole od NBS, ne bi me čudilo da odustanu.navodno je trebalo da krenu da rade i kod nas ali se nesto izdesavalo, regulativa ili sta god, nisam ispratio do kraja
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari