Imaju ga jer nemaju svi ljudi na planeti pametne telefone i/ili pristup Internetu.qr i dalje nema osnovu da bude jedini, iz milion razloga. I opet moram da pitam, ako je SMS takvo zlo, kako ga još uvek imaju i Google, Microsoft, PayPal...
Instaliraš aplikaciju na mobilni, uloguješ se na mobilnu aplikaciju koriste'i PIN/otisak/FaceID, skeniraš QR kod na web aplikaciji, ponovo potvrdiš PIN/otisak/FaceID, daš DNK koristeći bris usta, daš krv da provere krvnu grupu i na kraju (meni omiljeno) uzorak za spermogram. Nakon toga u pečat kod notara i provera identiteta u SUP-u i 2 svedoka u opštini.Moraš imati mobilnu aplikaciju, pa u njoj skeniraš QR kod na e-bank sajtu, uneseš PIN ili otisak prsta/FaceID i to je to. I imaš 15 sekundi da to sve obaviš.
Za dopune preko aplikacije ide 20% bonus kredita kao posebna stavka za minute i poruke (u mreži, ako se ne varam). Na konkretnom primeru, uplatiš 300 dinara dopunu, a 60 dinara je bonus za razgovore i poruke.Da li to vise nema uplate dopune za mobilni telefon u ovoj novoj web aplikaciji?
Hvala, ovo nisam znao.Za dopune preko aplikacije ide 20% bonus kredita kao posebna stavka za minute i poruke (u mreži, ako se ne varam). Na konkretnom primeru, uplatiš 300 dinara dopunu, a 60 dinara je bonus za razgovore i poruke.
Ne može. Samo Max paket ako legne plata, bolovanje ili uplata po šifri 241 sa preduzetničkog pa se održavanje u tom slučaju ne naplaćuje.da li moze da se dobije MC na besplatnom racunu. Naknada?
U tom slučaju nema naknade i može da izostane jedna plata pre povratka na Lite.da li ima smisla ino placanje u EUR sa takvom karticom? Naknada za placanje?
I web aplikacija im je puna propusta. Za račun kreditne kartice za datum dospeća obaveza stoji neki iznos u dinarima, za transakcije na čekanju stoji današnji datum umesto datuma transakcije. Na mob aplikaciji kod transakcija kreditnom karticom stoji slika debitne kartice. I tako...
Ne. Provajder kućnog interneta mi je Supernova, a mobilnog A1.Pozdrav drustvo. Od pre neki dan imam sledeci problem, ne mogu da udjem u aplikaciju Yettel ili u Yettel bank dok sam na wi fi, kad prebacim na mobilni internet sve ok. Jer neko imao ovakav problem?
Imaš li custom DNS na wi-fi? Meni A1 aplikacija nije radila na custom DNSu.Pozdrav drustvo. Od pre neki dan imam sledeci problem, ne mogu da udjem u aplikaciju Yettel ili u Yettel bank dok sam na wi fi, kad prebacim na mobilni internet sve ok. Jer neko imao ovakav problem?
Isto se desava i na poslu. I to od pre neki dan nista nije dirano sto se interneta tice ni kod mene ni na poslu. Sve aplikacije rade sem YetteloveImaš li custom DNS na wi-fi? Meni A1 aplikacija nije radila na custom DNSu.
Hvala na odgovoru. Dns na auto, i iskljucio ga isto opet. Adguard nemam... Malo me cudi da je do pre par dana sve bilo ok, ili pre nedelju dana ne vise a nista nije radjeno ni menjanoŠto znači da je problem na tvom uredjaju, ne na ruterima.
Proveri da nemaš uključen neki private dns koji pravi problem, adguard ili nešto slično, pa probaj da ih isključiš.
Znaci vise nema opcija maplati sa kreditne? Koliko vidim, spamuju ih na chat-u 😂
Objasnili su mi da postoji u listi transakcija. Napravicu neku ovih dana pa cu da vidim radi li.Nema. Idioti su naravno uradili ono što smo i predviđali. Nisu implementirali sve opcije u novoj aplikaciji, a staru ukinuli. Bitno da su kozmetički uradili aplikaciju, a funkcionalno ćorak. Zato će da smaraju za dozvoljene minuse, keš kredite i ostalo svaki drugi mesec...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari