Ne bi bilo lose da dodaju i podatke o uplatiocu za dolaznu transakciju.
Malopre ocu pokušavam da objasnim da je greška na strani banke jer mu u aplikaciji piše podizanje novca na bankomatu umesto plaćanje u Rodi i da ga niko nije pokrao. Neverovatno kakve greške prave... Ima samo dinu, onaj račun bez održavanja.Prenosi sa racuna u okviru Y banke se i dalje vode kao da sam sam sebi uplatio novac...
Kad se proknjizi iznos naveden u rezervisanim sredstvima, tj kada ti trenutno stanje bude 0,48 dinara, tada ces moci i da zatvoris racun.Pošto nema opcija moja banka - moj profil - zatvori račun u novoj app. Odem na mobi banka sajt i logijem se. Tamo ima ovo sto treba. Hteo sam da ugasim račun kad ono izbacuje ovu poruku. Ne znam kako kad na računu imam nula. Sve sam prebacio na iR.
Pogledajte prilog 459287
Meni piše da je račun 0, 48. Samo na novoj app je mnogo zavučena opcija da se vide rezervisana sredstva ide se na Detalji računa. Kad mogu da očekujem da oni to proknjiže? Te 13 000 i kusur ko zna od kad stoji. Ne znam za šta su i od kad su.Kad se proknjizi iznos naveden u rezervisanim sredstvima, tj kada ti trenutno stanje bude 0,48 dinara, tada ces moci i da zatvoris racun.
Ako ne proknjize ovog meseca, onda kontaktiraj Yettel banku i vidi o cemu se radi.Meni piše da je račun 0, 48. Samo na novoj app je mnogo zavučena opcija da se vide rezervisana sredstva ide se na Detalji računa. Kad mogu da očekujem da oni to proknjiže? Te 13 000 i kusur ko zna od kad stoji. Ne znam za šta su i od kad su.
Aplikacija je u osnovi ona od češke Air Banke, takođe u vlasništvu PPF-a. Samo bačene Yettel drečave boje i promenjen font.Mislim da su im staru aplikaciju radili naši ljudi od nule, a ovde su uzeli neku koja je verovatno izvorno bila na engleskom i sad to treba prevesti. Evo ja ću, ne moraju mnogo da plate. Imam iskustva.Posebno kad ne radi aplikacija, baš kad su radovi, sve poruke izlaze na engleskom, što je težak lom.
Da my air banka isti dizajn i interfejs samo promenjene boje i jezik naravno 😂Aplikacija je u osnovi ona od češke Air Banke, takođe u vlasništvu PPF-a. Samo bačene Yettel drečave boje i promenjen font.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari