Šta je novo?

YACoin [YAC]

Nije, ja ga koristim i nijednog problema nemam osim sto otvaranje wallet-a traje par minuta, bog ce ga znati zasto.

Spora ti masina . Da imas ssd i jaci cpu brze bi se otvorio .

Cpu je pristojan I3 e sad bas je malo bezveze da je takav wallet da moras uzimati ssd radi komfornijeg otvaranja :D

Pa ne moras al eto brze radi na ssd-u

Koliko sam skapirao najbolje graficke za kopanje yaca su 7750,7770 i 7790..e sad dal se isplati kupiti jednu 7750 sa 2gb koliko bi davala kh/s ili yaca dnevno otprilike?

moj yac i dalje ne stize, evo chetvrti dan....ja mislim da nema goreg shitkoina od ovog :D

Pa cuvajte ga, onda vam shitsy i ne treba :)
Yac je sada krajem godine imao vrednost 0.3$ po komadu... Treba biti strpljiv

Vidim da su ucestali problemi sa yac-om na cryptsy-ju. Prosli put kad su se pojavili cijena je otisla duplo dole. Djeluje mi kao da neko ti namjerno radi u zelju da kupi jeftine novcice.

imam i ja neku sicu tamo, nemogu da ih povucem ali ih vidim na balansu

pa ja i hocu da ga chuvam ali u ofline walletu...
nego ochigledno da je uvek neki hevi zastoj kad treba sa krapsija negde da se shalje....
znahci, najgora menjachnica na svetu, hoce 1000 skrap koina da imaju, a ni jedan ne radi kako treba.
bter je majka za krapsi

Nije samo otuda. Meni bio na bteru zaglavljen yac pa mi ga vratili. Sada se ne usudjujem da ga povucem u offline wallet, neka muka ima. A bash sam to hteo da uradim kada je zaglavio.

meni je sve na bteru ishlo ko podmazano, prodaja u sekundi, withdrawal bilo chega radi.
jedino eto imao zastoj kad sma sa krapsija slao tamo, ali to je izgleda bilo do krapsija, a ne do bter-a

Krepsi je slovima najgora berza na svetu. Ponavljam se, ali u vise navrata su mi ukrali nesto yac i jednom celodnevno kopanje bottlecapsa. Yac su uvek samo delimicno vracali, caps nista. Samo su napisali da ce ga vratiti i nista. Tamo sam malo trgovao, zaradio neku sicu letos, 50-ak hiljada dinara. I zajbao ih, veca je sansa da ti pojedu coine nego long term da zaradis nesto.

Ni jedna berza nije savrsena. Bter je imao problema sa povlacenjem. Cryptsy je po meni trenutno ok za razliku od ostalih na kojima sa trgovao. Ne kazem da je bez mana ali ja nisam imao nekih vecih problema. Sve sto sam sa njega povlacio islo je brzo jedino je depozit po nekad malo sporiji.

pozdrav svima :) nisam odavno kopao YAC, imao sam problema da nađem pravi TC, a nisam blizu Rig-a da mogu da ga šikaniram ;) ako se ne probudi, ne mogu ga buditi Teamviwerom ;)
a ostalo mi je nešto vrlo malo na BTER-u, prodao skoro sve kad je bio dosta veći u novembru..

Uglavnom, koliko se trenutno isplati kopanje YAC-a u poređenju sa Middlecoinom ili Dogetom ? kažem skroz sam sad van ovoga.. a letos je bio lepo isplativ ;)

Trenutno na Middlecoinu dobijam, zadnja četiti dana između 0.012-0.014 BTC sa 2*7950 (koje otrpilike rade 18 sati na dan).. jel ovo OK ?

Poslednja izmena:
YAC nisam kopao odavno a koliko vidim imaju nekih problema u zadnje vrijeme. Doge se mozda isplati kopati jos koji dan mada vec sad je diff otisao dosta gore. To sto iskopas na middlecoinu djeluje skroz ok

dva drugara su mi poslala yac sa drugih mesta, a ne sa krapsija i stigao yac skoro odmah....tako da, do krapsija je defiitivno neshto.

pozdrav svima :) nisam odavno kopao YAC, imao sam problema da nađem pravi TC, a nisam blizu Rig-a da mogu da ga šikaniram ;) ako se ne probudi, ne mogu ga buditi Teamviwerom ;)
a ostalo mi je nešto vrlo malo na BTER-u, prodao skoro sve kad je bio dosta veći u novembru..

Uglavnom, koliko se trenutno isplati kopanje YAC-a u poređenju sa Middlecoinom ili Dogetom ? kažem skroz sam sad van ovoga.. a letos je bio lepo isplativ ;)

Trenutno na Middlecoinu dobijam, zadnja četiti dana između 0.012-0.014 BTC sa 2*7950 (koje otrpilike rade 18 sati na dan).. jel ovo OK ?

Bila je danas malo veca isplata :smoke: bas me zanima sta je kopano, ostani tu kakav yac doge i raspali cryptsy. Pola buy ordera tamo su nepostojeci.

jel kontaktirao neko podrsku da vidi kad ce da mozemo da povucemo yac sa kraptsija

Pa cim ga oni vrate ponovo na market.
Ja sam ih pitao kada ce mi stici moji novcici sa pool-a, s obzirom da preko yac explorera vidim da su odavno stigli na wallet adresu sa njihovog sajta.
Odgovorili mi da ce stici cim ga vrate na market. :)

Koriste se nasim novcem...smradovi

shto se mene tiche, stigao mi yac ili ne, oni su za mene zavrshili.

Kao da btc-e ne koristi nase fondove za lazne zidove :). Ma ne, uopste. Sve su to ***** pokvarena, ali ***, kad nemamo gde...

Pa da, nekako mi tesko za poverovati da bi bilo ko drzao 100k ltc odjednom na btc-e...

Drzali su vlasnici btc-e posto su dobili masan mito da stave ltc na berzu. Ali verujem da su masu toga pretvorili u btc kao sigurniju valutu. A onda su izmislili davidpatea, fontasa, itd... Koji kao stavljaju zidove. Neki ce reci teorija zavere. Ok, mozda jeste, ali niko zdrav ne bi tamo drzao coine za par miliona eura.

Teorija zavere bi bila kad bi rekli da je BTC-e pumpao cenu LTC-a na 48$... jer verovatno drze tonu istog, takodje da nemaju LTC ne bi bili 2-3-ca berza po velicini...

BTC-e nema snase da LTC iskesira tek tako, jedini debeo profit im je da sacekaju da druge berze prihvate LTC, sto 1000% cekaju i brane cenu istog...

Vrh Dno