Šta je novo?

YACoin [YAC]

Taj pump yac-a je na misice, nesmeju da ostave buy order aktivan i zato yac non stop ide ping pong

sto se tice rudarenja, ocaj poolo-vi daju i po 45% manje

Ko ima brdo 7750, 7770, možda mogu svrstati tu i 7790 sa sve 2 GB VRAM-a, svaka čast! Jedva da nešto troše, a BTC samo ispada, presipa se iz džepova. :D

Nadam se da je neko čuvo YAC ;)

Ja sam samo to i kopao ovih nekoliko meseci sa ovom mojom jedinom grafikom 7850, onako usput i sa 7660D, plus davno kupio 15k, pa sad imam osmeh od uva do uva. :D

Poslednja izmena:
Sta vi sada kopate? Ima li neki alt da je isplativiji od yaca?

Ko ima brdo 7750, 7770, možda mogu svrstati tu i 7790 sa sve 2 GB VRAM-a, svaka čast! Jedva da nešto troše, a BTC samo ispada, presipa se iz džepova. :D

Ja sam samo to i kopao ovih nekoliko meseci sa ovom mojom jedinom grafikom 7850, onako usput i sa 7660D, plus davno kupio 15k, pa sad imam osmeh od uva do uva. :D

Hehe, ja bas gledam statistiku na ovom poolu gde kopam, msm da imam oko 50 000 iskopano sve zajedno

Hehe ja sam jos uvek drugi na listi top diggera na yac.ltcoin.net :d.

Sta vi sada kopate? Ima li neki alt da je isplativiji od yaca?

Šta, zar postoji nešto što je trenutno isplativije od LTC-a? :trust:. Ja nikad nisam kopao coine koji imaju raspale poolove, brdo problema i nesigurnosti, no možda se vi obogatite upravo na tako nekim levim coinima :D

edit-možda i ne znam tačno kako stoje stvari ali ovo što kažem za poolove je tako što sam stekao utisak čitajući malo pre par meseci, čini mi se da jedino LTC ima dobre i stabilne poolove a za ovo ostalo baš ne znam ;). no možda nekom FTC ili tako neki coin donese nova kola, nikad se ne zna :)

Poslednja izmena:
Pa yac sada ima 160% u odnosu na LTC, doduse polako se mreza pojacava...

pa ima za 7750 sa 2Gb rama, polovi ne daju koliko matematika kaze, LTC u gram daje koliko treba -2%

Ja ni ne gledam koliko pool kaze nego koliko sam prodao... a kopam sa 7950 sasvim fino

A gde prodajete YAC, pošto na btc-e nema? Početničko pitanje al šta ću kad ne znam :D

bter i cryptsy gde uhvatis bolju cenu... bter od danas isplacuje, prethodnih 2,3 dana nije radio

Ja sam najvise profitirao od yac-a i wdc tako da prica o slaboj isplativosti shit coina ne pije vodu.

lep skok na BTER-u danas..

čuj Isplativost YAC-a !? :)
pa YAC bio skoro celo leto najisplatljivija valuta, UBEDLJIVO bolji od LTC-a kad još uračunaš grejanje i potrošnju.. nisu smeli bre da ga stave na CoinChosee ;)

eee i onda se srozao ***..

ljudi ostalo mi samo oko 1000 YAC-a na Bter-u.. sad mi je žao što ga ne kopam, nostalgija :/
Rig mi u drugom gradu. a za YAC kontam da će biti bar dva tri zaglavjivanja dok ga ne podesim, a još nema teleporta;)

mada, Middlecoindanas sa dve 7950 - 0,042 BTC-a za dva dana .. nije loše.
http://middlecoin.com/reports/15yNnVHra5mB29XaNNiLDPxdfeiVJhEiKv.html

kad ne znate šta da kopate, toplo ga preporučujem

Poslednja izmena:
Ja sam najvise profitirao od yac-a i wdc tako da prica o slaboj isplativosti shit coina ne pije vodu.

Ti profitirao i ja a drugi izgubili gace... samo gledaj temu gde su yac kupovali za 50x vecu cenu na kile, sta je njima ostalo sad ;)

Upravo tako, yac je vecinu leta bio najisplativiji. Malo zagrevanje, mala potrosnja. Cak i kada je profit bio isti ili malo manji od ostalih isplatilo se. Iskopao sam samo na jednom poolu 123k yac. Ukljucujuci ostale prebacio sam 150k. E sad sto sam kupio 15k po prosecnoj ceni koja nije bash bila povoljna, ok. Ali i to me je kostalo cini mi se oko 3 btc ne secam se tacno. A evo cena je blizu, mozda i povratim kintu :). U svskom slucaju najvise sam zaradio na ftc, a najvise sam voleo yac zbog ekomicnosti...

eee shit :( šta je sa BTER-om ?! nema povlačenja BTC-a?? nešto Sunce prokomentarisalo neki dan, al nisam reagovao..
jel probao neko LTC da digne ? možda to radi, da prebacim sve u njega sad dok je jeftin ? ;)

realno ovakve stvari tipa menjačnica odjednom ne da pare, ne mož da se digne ;) i to.. to me jedino plaši u celoj ovoj priči..
onaj mccox il kako se već zove nestao, BTER zeza, Gox odavno niko nije digo pare sa njega.. hmm...

Za 7850 sa 2 GB bez hardverskih grešaka:
Kod:
yacminer --scrypt -o http://yac.coinmine.pl:9088 -u x -p y -w 64 -I 12 --gpu-threads 1 --lookup-gap 11 --thread-concurrency 154000

Inače, samo onako razmišljam da nađem neku samo za kopanje YAC-a. Po mom nekom mišljenju, sledeće kartice koje će moći da kopaju do promene N-a u septembru sledeće godine:

7730 - sigurno
7750 - vrlo verovatno
7770 - verovatno, ali ne bez HW grešaka
7790 - mislim da može da se namesti da kopa do maja bez HW, nakon toga gotovo nemoguće bez HW grešaka

Ostale su irelevantne.

Sve grafike podrazumevaju 2 GB VRAM-a.

Šta Vi mislite?

Ima li neko podesavanja za 7970 i da li se tu drze clockovi kartice kao za LTC ?

Milina kad niko ne napise nikakav prost odgovor ....

Na "drugom" ti je mestu.

Poslednja izmena:
Nisu ti toliko bitni klokovi koliko ostala podesavanja. Tek sam malo pre ubo podesavanja sa kojima nema hw gresaka.

Kod:
-w 256 -I 13 --gpu-threads 1 --lookup-gap 12 --thread-concurrency 262144 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1500

Kod:
(avg):3.771Kh/s | A:146  R:15  HW:0  U:3.9/m  WU:4.4/m

Klokove ostavi sa ltc-a za pocetak i napisi koliko baca. Sam koliko daje 7850 izvadio sam moju iz komp-a ne mogu sad da probam.

I da gledajte sad pa dampujte sto nize i sami sebi spustajte cenu.

Oko 2 kH/s. Znači, ipak može. Lep rezultat, bravo! Gledaj kolika je popunjenost VRAM-a u GPU-Z. Možda možeš još malo povećati TC, ali verovatno lupam k`o maksim po diviziji. :D

Poslednja izmena:
Pa naravno da cemo da dampujemo jer je pitanje dana (da ne kazem sata) kada ce da se stopira ovaj pump svih valuta i povuku svi buy orderi...

Ja sma na drugoj temo lepo rekao sta ceka sve alt-ve, LTC takodje na kracem periodu, vidim jak samo da andjem vremena da premestim masine ;)

Kako idu podesavanja za R9 270x kartice? Nikako da mi proradi.

Na linuksu sam nemam gpuz, ali vec sa ~2000 vecim tc ide buffer over.... tako da je memorija na maksimumu ili blizu moze mozda malo veci tc od ovoga.

Za R9 270x probaj neki tc izmedju 7850 i 7970 i --lookup-gap 12 npr..

I da samo damp zeljko ce verovatno prvi :)

Nisu ti toliko bitni klokovi koliko ostala podesavanja. Tek sam malo pre ubo podesavanja sa kojima nema hw gresaka.

Kod:
-w 256 -I 13 --gpu-threads 1 --lookup-gap 12 --thread-concurrency 262144 --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1500

Kod:
(avg):3.771Kh/s | A:146  R:15  HW:0  U:3.9/m  WU:4.4/m

Klokove ostavi sa ltc-a za pocetak i napisi koliko baca. Sam koliko daje 7850 izvadio sam moju iz komp-a ne mogu sad da probam.

I da gledajte sad pa dampujte sto nize i sami sebi spustajte cenu.

Jel ovo za 7950?

Nazad
Vrh Dno