Šta je novo?

YACoin [YAC]

Kopam ja još uvek, videćemo šta će biti posle 18. novembra.

Da.

Pa beshe i septembra promena n a cena pade... I ja se slikah sa yac koji sam pokupovao :(.

^^
Isto je i samnom. Nista promjena N-a ne znaci to smo valjda svi vidjeli.

ovo je skroz puklo... izgleda, dzaba i blok od 45.7646YAC, dzaba sve, cena u bunaru... totales... vidim ja samo FTC i LTC, ako i oni prezive.

Nije skroz puklo. Dobije se malo manje nego kod ltca ali se kartice znatno manje greju i trose struje.

Dubretance je prdnulo totalno u sledecih 12h cena ide 50% dole na 0.00001, nema buy supporta uopste

Propade mi par hiljada yac-a. Ako dodje na 0.00001 ne vjerujem da ce prezivjeti.

Nije jos mada malo mu fali ali ovako bar mogu nesto da obrnem da nebi bio cisti pad.

0.00000501

jos malo pa ce i na cryptsy da ponestane nula ;)

*** ja sam vec prezalio gubitak. Nesto sam kupovao i prodavao ali slaba vajda.

Kao sto je neko jednom rekao, nismo se kleli u novcic nego u njegovog autora :D

Covek ostao bez btc-a i eto... ali opet smo lepo zaradili

Nova promena N-a sledi za oko pola sata.

Nadam se da je neko čuvo YAC ;) meni ostalo još samo 1500 ..
današnji skok na BTEr-u je bio veoma lep.. mada kad pomislim da sam mogao uzeti triput više da sam na vreme korigovao sell ordere danas.. al aj sad.. sve je u zadnje vreme bilo podređeno BTC-u, ali altcoini doživeli neviđeni skok ovog vikenda..

da li ga neko još kopa ? ja kopam već mesec dana na Middlecoinu druge altove, sve se pretvara direktno BTC oko 3 ujutru, naravno gazda uzima fini kajmak....
ne znam ni dal da pokušavam posle zadnje promene n-a kopanje YAC-a .. mašina mi je 200km udaljena..

Poslednja izmena:
Cuvamo cuvamo. Toliko sam se zaglibio da cu da uramim paper wallet na zid, nikada nece da mi se isplati da ga prodam.

Evo ja sam pre 2 sata uspeo bar nekako da namestim... Ide 7950 oko 400 coina na dan.. Mozda moze i bolje ali necu da forsiram.

Dace bog samo sto duze da opstane cena :)

tesko da je dobar, sto je diff nizi reject rate je sad 30% i vise...

meni je doneo najviše od svih altcoina.. naravno kasnije se cena srozala, kao i kod većine altova...

Kako se borite sa hardverskim greškama?

Podizanjem napona ili smanjenjem clocka .

Smanjimo intensity

Mrdnuo malo yac. Mozda povratim nekada onaj btc koji sam u njega uozio :). A mozda i ne...

Vrh Dno