igysa
Čuven
- Učlanjen(a)
- 10.05.2002
- Poena
- 695
Evo ga sad i na B-TER na 210, 100% isti lik. Kupuje sve.
ko se nakupovao ovih dana ono što su ljudi dampovali na 165 170 180 sad već može lepo da ušićari
al ovo je tek početak..
Evo ga sad i na B-TER na 210, 100% isti lik. Kupuje sve.
Kupuje samo tako.
P.S. Ja ne vidim ni jedan sell order na 0,000283. hajde priznaj da si ti onaj na 0,000277 sa 3000+ coina![]()
Kako to, pa ja sam danas 3-4 puta slao, sve stiglo. Tebe bas zeza taj Bter... Iid an deposit YAC, pa tu iasm listu tvojih transfera. Ako nema refresuj stranicu dok se ne pojavi. nekad ovo bas zeza. E tek tu akd se pojavi i ti "vidis" i imas preko 100 konfirmacija, tek onda se pojavi na balansu. Najbolej da kada ti prodje generises novu adresu za deponovanje.
Kako to, pa ja sam danas 3-4 puta slao, sve stiglo. Tebe bas zeza taj Bter... Iid an deposit YAC, pa tu iasm listu tvojih transfera. Ako nema refresuj stranicu dok se ne pojavi. nekad ovo bas zeza. E tek tu akd se pojavi i ti "vidis" i imas preko 100 konfirmacija, tek onda se pojavi na balansu. Najbolej da kada ti prodje generises novu adresu za deponovanje.
pardon, 284
pa samo oko 3500 al ukupno imam sad tamo.. i oko hiljadu na Cryptsyju.. jeiga prodavao sam dosta do 200 jer sam hteo da uhvatim skok BTC
.. i još kopoo 6-7 dana neke Diamonde i Cloude i YBC-ove kad se YAC vrteo oko 165 i niko ga nije hteo joooj ::smackbum:
N ujutru ide na novu vrednost, mozete gasiti minere![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari