Šta je novo?

YACoin [YAC]

Ja sam kupovao po 165 a prodao preko 203. Ovo sto sam iskopao ceka 350 :D

sklanjajte sell ordere, zaključavajte žene i decu ;) meni je prvi sell order sad na 283..

Kupuje samo tako.

P.S. Ja ne vidim ni jedan sell order na 0,000283. hajde priznaj da si ti onaj na 0,000277 sa 3000+ coina :D

Poslednja izmena:
Ja jos uvijek cekam da mi "legne" yac na bter.

Kako to, pa ja sam danas 3-4 puta slao, sve stiglo. Tebe bas zeza taj Bter... Iid an deposit YAC, pa tu iasm listu tvojih transfera. Ako nema refresuj stranicu dok se ne pojavi. nekad ovo bas zeza. E tek tu akd se pojavi i ti "vidis" i imas preko 100 konfirmacija, tek onda se pojavi na balansu. Najbolej da kada ti prodje generises novu adresu za deponovanje.

Poslednja izmena:
Kupuje samo tako.

P.S. Ja ne vidim ni jedan sell order na 0,000283. hajde priznaj da si ti onaj na 0,000277 sa 3000+ coina :D

pardon, 284

pa samo oko 3500 al ukupno imam sad tamo.. i oko hiljadu na Cryptsyju.. jeiga prodavao sam dosta do 200 jer sam hteo da uhvatim skok BTC

.. i još kopoo 6-7 dana neke Diamonde i Cloude i YBC-ove kad se YAC vrteo oko 165 i niko ga nije hteo joooj ::smackbum:

Poslednja izmena:
Kako to, pa ja sam danas 3-4 puta slao, sve stiglo. Tebe bas zeza taj Bter... Iid an deposit YAC, pa tu iasm listu tvojih transfera. Ako nema refresuj stranicu dok se ne pojavi. nekad ovo bas zeza. E tek tu akd se pojavi i ti "vidis" i imas preko 100 konfirmacija, tek onda se pojavi na balansu. Najbolej da kada ti prodje generises novu adresu za deponovanje.

da, mora da prodje 100 komfirmacija što je sporo.. a i zaista nekad treba jedno tri puta refreshovati.. dok ti se tu ne pojave coini, neće ih biti ni na YAC/BTC ni na YAC/LTC ni u saldu..

Znam gdje se gleda lista transfera. Nekada mi se znalo desiti ta imam npr oko 140 konfirmacija a yac-a nema na balansu. Generisacu novu adresu jer ovo smara.

pardon, 284

pa samo oko 3500 al ukupno imam sad tamo.. i oko hiljadu na Cryptsyju.. jeiga prodavao sam dosta do 200 jer sam hteo da uhvatim skok BTC

.. i još kopoo 6-7 dana neke Diamonde i Cloude i YBC-ove kad se YAC vrteo oko 165 i niko ga nije hteo joooj ::smackbum:

I ja sad vidim da sam pogrijesio sto nisam nastavio sa kopanjem poslije promjenje N-a. Mrzilo me da podesavam karte da ne bacaju hw errore. A prije par da na sam ih podesio sa 3 sata i ne bacaju ni jedan hw error.

PS Evo stigao YAC

Moje karte bacaju malkice HW errore pa nikom nista (138kh/s). To se desi jer dodje do preklapanja u registrima. Uopste ne utice na brzinu kopanja niti na hashrate niti na broj serova. Moze se eliminisati podizanjem thread concurrency ali meni preko 28000 nece da inicijalizuje ni posle 3-4 pokusaja. 4GB na masini sa 2x 7970. Svaka karta mi ima 1915-20MB iskorisceno i 2x to je malkice manje od 4GB. Bice da je ovo dvoje povezano :D U svakom slucaju guramo dalje. kada se N promeni podesavacemo ponovo ili jednostavno dodati jos 4 GB memorije. Imam mogucnost i da iznajmim i da kupim memoriju :D

N ujutru ide na novu vrednost, mozete gasiti minere :)

Kako se priblizava promjena N-a tako cijena polako ide dole :D

Steta... Bilo je lepo dok je trajalo :-(

nema razloga da oni koji su kupovali desetine hiljada na 230 ne napumpaju časkom cenu (taj dan kad procene da im odgovra, cenim kad prestane damp YAC-a koga će biti mnogo manje)- krene lep pump, to primete ostali "brokeri" koji će da krenu da kupuju jer vide skok..
.. biće to sve OK, samo polako ;)

Aj mi neko baci ili okaci Mikaelin Gpu miner za YAC jer mu linkovi u threadu ne rade... Pa da probam i ja ovo cudo...

Pa gde ces sad, ode N ili ti brzina kopanja duplo dole ako ne i vise za nekih 8-9h

Cekajte hoce brzina biti 0 ili upola manja ili zavisi od memorije ili kako?

Igysa znam za threadove covek! Hteo sam Mikaelin ali kad kliknes ne rade linkovi... Aj ga okacis zipovanog pa mi das link ako nije frka...

@Zeljko: Ma iz zahebavancije... Nisam ni mislio sad da probam, ali da budem spreman..

jooj druže, ne mogu sad da se nakačim na rig daljinski.. nešto ne fercera.. a tamo sam skinuo fajl.. možda neko drugi ima da ti pošalje taj YAC2 miner ?
ako ne, ja ću moći sutra predveče..

Hvala puno! Aj sad neko objasni o tom N faktoru na brzaka mrzi me da citam temu puca mi glava od trejdovanja... :d

Prosto, rade i dalje grafike i CPu ali je hash rate pao sa 7950/7970 na 40-55kh/s. U prevodu vise nije isplativo. Sada je diff. 0,37 polako pada i kada padne na 0,15 bice opet OK. Pasce sigurno jer je mreza pala na svega 20% u odnosu na pre 3-4 sata. Treba sacekati 3-4 dana.

Kolka je razlika trenutno u brzinama između grafičkih i cpu? Kolko sad daje neki bolji cpu?

Jako malo, ja sam uspeo sa 1x GPU 7970 da nekako nazovimo namestim, cepa HW errore, dosta cesto, ali i pre mi je bacao, mozda 3x-4x manje nego sada. Izvlacim oko 68kh/s sto i nije lose posle 2 sata cackanja i podesavanja. Poceo sam od settingsa za 7950 koje sam nasao na netu, a ispostavilo se da meni ne odgovaraju uopste. Gomila ljudi kuka da uopste nema sherove samo HW errore sa 7950. Videcemo utiske i ostalih uskoro. Ja cekam diff da padne na 0,2 pa da probam kopati sa svim graikama, za sada nema ekonomije. Treba mi diff od 0,15 da bi bilo kao pre, a mislim da ce ici i na 0,1

Neznam, CPU farme ovo i dalje siluju, tesko je ocekivat da bas padne puno...

A tek kad ziadje GPU miner za prime coin samo ce se CPU farme vratiti na YAC

Nazad
Vrh Dno