Šta je novo?

YACoin [YAC]

Pa probao sam sinoc i po mojoj matematici mi daje mozda malo vise od ftc-a (sa vecim diff-om nego sad), s tim sto mi ftc izgleda stabilnije, zato pitam da napisu i ostali cisto da uporedim rezultate, jer ako je isplativije od ftc-a za par % onda mi je bolje majnovati ftc.

Yac.ltcoin.net mi se ne otvara?

Sad udjem preko fona na 3g, znaci ladno mi banovali sve ip adrese sa mog wifi rutera... Epic

Poslednja izmena:
Previse sam refreshovao izgleda :)

Nego, reci mi, da li cuvas ili prodajes? Cini mi se da ce cena gore tako kazu?

Uspeo sam da pokrenem cgminer, medjutim kad krene da kopa izbaci mi gresku Faild to init GPU thread 0, disabling device 0..pa ispod toga pise da pokusam da restartujem cgminer, imam MSI 7850 graficku..? Hvala na odgovorima

Previse sam refreshovao izgleda :)

Nego, reci mi, da li cuvas ili prodajes? Cini mi se da ce cena gore tako kazu?

pa juče je cena oscilovala od 2.12-2.54 kako gde.. što uopšte nije loše ;)
niža je na Criptsy-ju pa šaljem na Bter.. ja prodajem za BTC i šaljem to onda na Gox, i tamo čekam da BTC skoči na 1e ponovo, daj Bože pre 2028 - e :)

Uspeo sam da pokrenem cgminer, medjutim kad krene da kopa izbaci mi gresku Faild to init GPU thread 0, disabling device 0..pa ispod toga pise da pokusam da restartujem cgminer, imam MSI 7850 graficku..? Hvala na odgovorima
Smanji thread-concurrency .

izmena bat fajla.. ovo je sada najbolje za 7950 po meni:
cgminer --scrypt --worksize 256 -I 11 -o http://yac.ltcoin.net:8706 -u xxx -p x --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 1650 --thread-concurrency 12288 -g 2 --auto-fan --temp-target 73

-Q 0 -s 1 -E 5 sam izbacio, ovo je potrebno samo za onaj drugi PL pool koji ima puno rejected.
i worksize 256 je ipok bolje , posle dugo testiranja..

Kako da podesim da mi ne kopa sa obe karte, stavio sam -I d,11 i druga varijanta -I 0,11 , ali i dalje kopa sa obe?

Smanjio sam thread na 8000, sad radi ali mi daje samo 10 khash..cini mi se da 7850 ide I preko 200 na ltc

Poslednja izmena:
Kako da podesim da mi ne kopa sa obe karte, stavio sam -I d,11 i druga varijanta -I 0,11 , ali i dalje kopa sa obe?

Za prvu kartu:

Kod:
gpu-platform 0 -d 0

ili drugu:

Kod:
gpu-platform 0 -d 1

ili obrnuto. :d

Ide samo napsii koju verziju kartice imas ? Da li je sa 1gb ili 2 gb pa cu ti napisati podesavanja ;)
EDIT : probaj ova podesavanja
http://forum.benchmark.rs/showthrea...-podešavanja&p=3312141&viewfull=1#post3312141

U pitanju je sa 1gb 'AMD Radeon 7850 MSI OC 1GB/DDR5,/DVI/HDMI/DP/256bit/R7850-1GD5/OC ..I ako moze od prilike koliko mesecno izadje sa njom ovih yacoin-a..da li ima smisla prelaziti sa btc na yacoin? Hvala na odg. i izvini ako smaram, ali bolje da pitam iskusnije :D

Pa, ne može više od toga.

Da, ali nije logicno da mi sa klokom ne prelazi 13khash, nesto zeza samo ne mogu da provalim sta je u pitanju

Probaj sa:

Kod:
--gpu-platform 0 -d 0

ili

Kod:
--gpu-platform 0 -d 1

Edit: Izvini, zaboravio sam dve crtice ispred. :lupko: Mislim na prvu poruku koju sam napisao. Ne mogu sad da je ispravim. Ispravio sam ovde.

Poslednja izmena:
Sad radi kako treba. 7850 mi daje 210 KH/s, dok mi na LTC daje 380 KH/s. Videću da li je i pored toga isplativije kopati YAC. Inače, ventilatori se prilikom kopanja YAC-a osetno brže vrte. :d

Ja imam napisane sifre i logujem se sa copy paste

Sad radi kako treba. 7850 mi daje 210 KH/s, dok mi na LTC daje 380 KH/s. Videću da li je i pored toga isplativije kopati YAC. Inače, ventilatori se prilikom kopanja YAC-a osetno brže vrte. :d
Koja podesavanja si stavio za 7850, meni konstantno vrti oko 10-20 kh/s..ovo su moja podesavanja cgminer --scrypt --worksize 256 -I 11 -o http://yac.ltcoin.net:8706 -u sssss -p aaaa --gpu-engine 1050 --gpu-memclock 850 --thread-concurrency 8192 -g 2 -Q 0 -s 1 -E 5 --auto-fan --temp-target 60

Kod:
cgminer --scrypt --worksize 128 -I 11 -o http://yac.ltcoin.net:8706 -u xxx -p x   --gpu-engine 1100 --gpu-memclock 1200 --thread-concurrency 8196  -g 2 -Q 0 -s 1 -E 5 --auto-fan --temp-target 73

Ja vas molim da pogledate sledeci "user" :

user.jpg

BUHAHA

Ja svoju 7850 ne mogu natjerati preko 140kh/s a LTC kopa 370.

Sad pada cena yac tako da u toku dana ce se izjednaciti...

ljudi moze mala pomoc, stvarno bih zeleo kopati ovo ali pojima nemam kako da podesim ovo sto sam skinuo, do sad sam koristio samo guiminere znaci pojima nemam kako ovo sto sam skinuo da pokrenem, i kako wolet da podesim. ma nista :/
Imam MSIjeve 2x7850
STA I KAKO DA RADIM? :S:

^^
Potrazi GUIminer scrypt alpha.

Ja kad zakopam neki coin njemu odmah pada cijena :D
Ima neko link za wallet?

Poslednja izmena:
Ne moze obican guiminer mora cg miner imas link pre par strana...

Sta ce vam wallet kao da skupljate hiljade novcica, mozete direkt na berzu?

Nazad
Vrh Dno