Šta je novo?

YACoin [YAC]

kada i ako bude moglo vredece 10x manje nego sada.

Shljakaju uredno... :( pogledaj statistike...

Ja sam do juce u ovo doba dobijao po 19-18 coina na svakih 5-6h kada solo rudarim preko novcanika. Od pre 24h pa do danas u 12.00 nisam uzeo ni jedan. Sada sam se bacio na http://yac.dontmine.me/ pool i ide ali mnogo manje, negde 3x manje dobijam nego kada sam solo rudario. Jel i kod vas slican slucaj ili sam samo bio lose srece sinoc?

Ni ja ne dobijam, mora da je diff poludeo

je puko, trenutno.

Edit: Vratio se.

na vrlo kratko.. ima li neki drugi pool ?
ja nikako, al nikako ne mogu da namestim solo mining, izgleda Pirelli modem, ni posle svih otvaranja portova i firewall-a zapravo ne otvori ništa.. hmm

Radi li nekom BTER?

ima li nade da će vrednost YAC-ada raste, ili će samo da pada kao zadnjih par dana na bter-u ? izgleda bolje prodati sad sve novčiće dok se nisu skroz obezvredili.. ili ?

ima li nade da će vrednost YAC-ada raste, ili će samo da pada kao zadnjih par dana na bter-u ? izgleda bolje prodati sad sve novčiće dok se nisu skroz obezvredili.. ili ?

Sve ove nove vlaute treba menjati odmah nakon izlaska u menjačnice, nijedna nema budućnost. Najveći profit imaju sami osnivači tih valuta, to je to.

slažem se kolega, ali zar nije YAC trebalo da bude nešto drugačije u poređenju sa silnim plagijatima BTC-a i LTC-a jer se oslanja samo na CPU..
sinoć kad je padao BTC/LTC pratio sam YAC i mislio da će on da skoči makar.. al ćorak..

slažem se kolega, ali zar nije YAC trebalo da bude nešto drugačije u poređenju sa silnim plagijatima BTC-a i LTC-a jer se oslanja samo na CPU..
sinoć kad je padao BTC/LTC pratio sam YAC i mislio da će on da skoči makar.. al ćorak..

Mislim da nije isplatljivo majnati sa CPU, zato nema budućnost, to je moje mišljenje. :)

YAC kopaju farme CPU-va ili neko ima GPU miner i diff je ogroman

Skok YAC-a

razmišljam da ipak uzmem neki FM2 Quad core i da kopam u LTC mining Rigu (pored dve 7950), umesto Athlona X2 340 koji imam trenutno,... mislim kad već šljaka taj Rig nonstop, pa nek ide i YAC preko CPU mininga usput..
ili se ipak ne isplati ? radi li neko ovo YAC paralelno sa LTC/BTC na Rig-u ?

Ja jesam. Dobićeš 80-120 kH/s sa AVX-om. Mislim da je to trenutno nešto manje od 10 YAC-a dnevno.

Poslednja izmena:
Rudare admini u velikim firmama, ostave nocu da rade masine.

hej easy izzy ;) tek sam počeo večeras.. al po proračunima bi trebalo između 300 i 330 YAC-a za 24h sa dve 7950.. evo najnoviji screen
New Bitmap Image (155).jpg

Untitled11.png

ovo je posle nekih 40-tak minuta, ima i nekih rešenih blokova koji će valjda biti potvrđeni.. ne znam, videćemo posle nekog vremena..

Vrh Dno