Šta je novo?

YACoin [YAC]

Ja sam planirao par hiljada da spakujem u wallert za slucaj da opert jednog dana dostigne onu cenu od 0.3$

samo da javim, koga zanima naravno, otvorio sam i treci tiket na krapsiju i bio sam malko bezobrazan i reshili su mi problem sa YAc-om.
bili su se zaglavili u njihovom novchaniku, citiram:

"We apologize for the long delay in resolution. I have resent the 2 transactions that appear to have gotten stuck in our wallet due to being to large to fit into a block (too many inputs) The new transaction details are as follows"

...ponovo su ih poslali i stigli su.

Ipak, nisu tolike se*onje. Da li je Đina bila ovaj put? :D

Poslednja izmena:
pa ono, nije da nisu, posle toliko smaranja kao eto setili se...
pretplatio sam se na Leu :D..ako se tako chita.

Ohoho! Potencijalni skok? :D
Super... Još da vidim šta će mi ostati od nesrećnog BC-a... Ako ne izađem ništa verovatno.
Hvala. :)

N faktor nrmoze pomoci YAC-u, samo se broj rudara smanji

Ohoho! Potencijalni skok? :D
Super... Još da vidim šta će mi ostati od nesrećnog BC-a... Ako ne izađem ništa verovatno.
Hvala. :)

Ako pogledamo kako se promjena N do sada odrazavala na cijenu onda bi trebalo ocekivati pad cijene. Mada ja imam mali stek jos od prosle godine koji ceka na istovar :D

Promena! :D

Samo da se cena izrita :p

Da li su uopste sredili POW problem?
Vidim da je neko pre par nedelja imao ogroman buy order pa ko je imao sell mogao je dobiti i 5-6 puta vise

Moj sell order nije prosao, tako da slab im je taj buy order bio :p

Alav nego sta :d . Ili ce propasti ili ode za dobru lovu ;)

N promena! :D

Ne pratim situaciju, ali je to verovatno zbog velikog diff-a, zbog N promene. Kad se smanji diff kroz nekoliko dana, mislim da će se vratiti.

Cool je yacoin, ima par likova na bt koji se bave njima Beave npr, ja ga stalno okrecem, cekam pump pa kupim kad padne, a doci ce i njegovih 5 minuta, vazno je samo da se broj novcica uvecava...

Cool je yacoin, ima par likova na bt koji se bave njima Beave npr, ja ga stalno okrecem, cekam pump pa kupim kad padne, a doci ce i njegovih 5 minuta, vazno je samo da se broj novcica uvecava...

A što se kopanja tiče? Da li je profitabilan kao što piše na linku gore ili ne?

Pa promenuo se N nije uopste profitabilan trenutno, sutra zavisi od broja kopaca, ako dodju 3 veca ode mast u propast :)

Neam pojma, ja ga ne kopam ... tj ne kopam nista sad...

Vrh Dno