Šta je novo?

Xwave smart box 100 custom rom

nenadx023

Poznat
Učlanjen(a)
17.02.2021
Poena
31
Pozdrav svima. Zaista bih bio zahvalan ukoliko mi neko moze pomoci. Potreban mi je custom rom za Xwave smart tv box. Box je potpuno ispravan ali imam zelju da mu zamenim box koji bi podrzao ovaj uredjaj. Cpu je Amlogic s905w quad core arm cortex a53. Hvala unapred

Na žalost ne postoji custom rom za ovaj box, a pošto ima tlc nand nije moguće ni portovati rom. Upravo danas se zezao sa time i jedino što sam uspeo je da dođem do boot screen-a sa portovanim atvexperience romom :(

Uspeo sam da portujem rom, još "samo" dve sitnice da sredim, daljinac i wifi i biće gotov.
Ako hoćeš da probaš postaviću ga negde.

Uspeo sam da portujem rom, još "samo" dve sitnice da sredim, daljinac i wifi i biće gotov.
Ako hoćeš da probaš postaviću ga negde.
Pozdrav, ako nije problem mozes li mi reci kako sredjujes daljinac i wi fi?
Ja sam probao 4 ili 5 roma da instaliram, bukvalno nijedan nije bio savrsen.
Ili radi wi fi bez nekih funkcija na daljinskom ili radi daljinski a bez wi fi-a.

Nisam ih još ni sredio,trenutno me malo prošlo interesovanje :)
Za daljinac probaj da iz originalnog roma iskopiraš remote.conf u taj rom koji koristiš,da se tako izrazim.
Ček,to što kažeš da si par romova instalirao,to baš na ovaj box,pošto ja ne nađoh gotov rom za ovaj box?Na atvexperience forumu čak kažu da nije podržan.

Izostavio sam u poruci da je u pitanju android box tanix tx3 mini 😂
Za njega ako se ne varam postoje 4 ili cak 5 atv custom rom-a.
Gledao sam te neke varijante po yt ali mi recimo na es file explorer-u ne dozvoljava "root" opciju da bih mogao taj fajl da prekopiram. Probao sam neke razne file manager-e ali nista uspeo nisam...

Taj tanix ne da ima custom romova nego ima dual boot rom,android i libreelec :) Dosta popularan box za custom romove.
Moraš da rutuješ box da bi mogao da pišeš po sistemskim particijama/folderima.

Rutovanje mi uopste nije palo na pamet... 😂
Hvala ti brate.

Nazad
Vrh Dno