Šta je novo?

Xtreme O/C

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Hvala SoSo na ovoj Fools and Horses epizodi...Sit se ismejah

freehand je napisao(la):
Ako SShone, Drfedja i ostali budu insistirarli na svakoj sitnici ko besne strine - ništa neće postići.
Kakve bre sitnice, covek laze ceo forum i to ovako ocigledno. Kako nismo nista postigli? Evo Optimus je "provaljen" i izgubio je kakav-takav status koji je imao!
Da niko nije izigravao "besnu strinu" on bi sada bio prvi na listi overklokera, a ovako je poslednji. Dobro je ako je ikada i seo za nesto jace od Celerona 300a :)

Pozdrav!

Stvarno pocinjem da dobijam utisak da se samo tetke tracare setaju ovim forumom.

Ajmo ljudi se vratiti onome zbog cega smo u stvari ovdje !

Cini mi se, da je nekoga ostetio neznam kako, pa mu nebi ovo rekli sto mu zborite !

Aj, u zdravlje okrenite plocu !

Sto je mnogo, mnogo je! Cini se da bi pojedini ljudi ovde bili zadovoljni jedino kada bi ga lincovali.
Optimus je zaista napravio glupost, u to nikakve sumnje nema. Sada je na moderatorima (koji su zakazali do bola!) da odluce da li ce decko popije ban ili ce mu se pruziti druga (treca :)) sansa.
U svakom slucaju ovaj tred je odavno trebalo zakljucati, nije na cast foruma.

Poslednja izmena:
monteboy je napisao(la):
Stvarno pocinjem da dobijam utisak da se samo tetke tracare setaju ovim forumom.

Ajmo ljudi se vratiti onome zbog cega smo u stvari ovdje !

Cini mi se, da je nekoga ostetio neznam kako, pa mu nebi ovo rekli sto mu zborite !

Aj, u zdravlje okrenite plocu !

Evo ja pratim ovaj tread od pocetka pa bi voleo da mi ti objasnis zasto smo ovde.Jel ovo javna debata ili ne?Neka svako iznese svoje misljenje.Ti si postovao x puta nepotrabno jer tvoj stav je od pocetka poznat.Gledajuci tako ti ispade glavna tracara,samo se ponavljas.Pusti da vidimo kuda sve ovo vodi :smash:

Sto da ne?Forum bi i trebalo da ima vaspitno-disciplinsku ulogu,tipa 20 po turu u zatvorenom prostoru i bez svedoka.

Moderatori gde ste :wall:

patch033 je napisao(la):
Evo ja pratim ovaj tread od pocetka pa bi voleo da mi ti objasnis zasto smo ovde.Jel ovo javna debata ili ne?Neka svako iznese svoje misljenje.Ti si postovao x puta nepotrabno jer tvoj stav je od pocetka poznat.Gledajuci tako ti ispade glavna tracara,samo se ponavljas.Pusti da vidimo kuda sve ovo vodi :smash:

Pa najbolje bi bilo posto topik nema smisla da nikuda ne vodi nego da se zatvori
Ali kao sto vidim neki se nadrazuju na ovo blacenje ako vam je interesantno samo nastavite ........
Ovo je bio moj zadnji post u ovom threadu.

Mislim da bi bilo dobro da zakljucate thread jer se nastavlja jedna te ista prica, ako Optimus bude hteo da postavi nov, verifikovan rezultat, nek posalje lepo na Paradigmin sajt i usput okaci u thread Top 10, da svi lepo vide koliko je postigao...

Inace covek mi se javio na PM, sve mi je objasnio i to je bilo ok sa njegove strane, svestan je gde je pogresio i to se definitivno nece ponoviti... Nemojte ga vise vredjati, nije u redu da nastupate sa takvim komentarima...

LOCK! LOCK! LOCK!

Kasno. Sad će ili da dokaže one 3ghz-ne rezultate ili da smišlja novi nadimak (pošto bi bio red da ovaj bude banovan). Meni lično neće biti dovoljno da izađe i kaže "jeste, jeo sam g**na...", već će morati lično da mi se izvini i to uživo, pa tek onda da razmišljam da l ću da iskuliram. Kao da malo aktivnosti ima na forumu, samo nam još fali neki balavac koji nas vuče za nos... iznova i iznova...

Bane® je napisao(la):
Kasno. Sad će ili da dokaže one 3ghz-ne rezultate ili da smišlja novi nadimak (pošto bi bio red da ovaj bude banovan

Stekao je neophodne uslove, a to sto se Vuletu izvinjava na PM ga nece izvuci. Naravno pretpostavka je da Vule nije Optimus :)

SoSo je napisao(la):
A ko jos osim tebe Optimuse i tebe Baltazare koristi dva zareza umesto i donjih i gornjih navodnika?
Hahahah, svaka cast na analizi. Ne mogu da verujem da je skoro godinu dana bio u normalnom fazonu.
Interesantno je i to da i Baltazar i Optimus imaju avatare sa slicnom tematikom. Alien !

Poslednja izmena:
Ljudi, nisam ni ja Optimus, ni Septimus, majke mi! Više mu dođem ko Tamburiks.
Nego sam tek sada pročitao "Odbranu časti" i priznajem da se posle dugo vremena smejem sam u sobi.
Nego, jel moguće da ovakav nedotupavni stvor natera ovoliko ozbiljnih i pametnih ljudi da se nerviraju? Da je sve išlo na *******ciju pa da se ne spava sa uživanjem!

Sto, ja se uopste ne nerviram, bas je QL. Lepo sam se nasmejao. Samo komentarisem, a dok bude Optimusa, Baltazara i ko zna kakvih sve, bice zanimljivo.

Niko ga nije upoznao, nikad.
Toliko o ,,normalnom,, fazonu

,, -> :d

Evo i mojih novih rezultata. Kao dokaz da sam to zaista ja, vidi se i slika i user name iz user acounta. Naravno, nista nije obradjeno u Photoshopu, vec je sve 100% autenticno!!!

Verifikaciju nisam mogao da uradim, jer je u pitanju starija verzija CPU-Z programa!

Pozdrav ,,overklokeri,, :d

Prilozi

• A64OC.jpg
    A64OC.jpg
    84.9 KB · Pregleda: 856
Evo i ja da kazem nesto o svemu ovome. Baltazar prime, niti mi smeta niti imam razloga da ga mrzim. Vidim neki se hvale kako im je pomogao svojim savetima i predlazu da mu se oprosti, dok pojedinci kojima se on svojim tajnim javljanjem na p.m. i mail uvukao u bulju do te mere da im je mnogo MILO , brane ga na taj nacin sto pokusavaju da od njega stvore sliku nekog mucenika ili nesto slicno. Nesto mi je cudna ta vasha veza. :trust: Sta je sad jel treba jos i da ga nagradimo za njegovo neprestano laganje? :mad:
Mene i ostalih 7500 registrovanih clanova je on slagao a i dalje nas zavlaci u nastavcima. Da je covek lepo bi se izvinuo svima , ovako on i dalje laze, ispada da je on u pravu a mi ovce smo tu da bi mu verovali.
Moderatori ce valjda pravilno da reshe njegov status na forumu. :smash:

A i ti Monteboy , vidim i ti si neki strasni baja sa ljutom mashinom, stalno nesto nabavljas i menjas, chini mi se da si i ti najavljivao neke vrhunske rezultate kao i tvoj drugar. Ni tebe nema kod Paradigme, slabo se razbacujes sa rezultatima a ubedjen si ili tvrdis da se bavis tim sportom. Verujem da ti i ovaj tvoj drugar imate mnogo slicnih ideala, da ne kazem sklonosti. Kod mene se kaze "sa kim si, takav si".
Dakle, mogao bi da izvadis te tvoje kuke i motike i malo da nas uveselis sa rezultatima a ne samo da izigravas advokata izgubljenim slucajevima.

Opa , evo sad sam video da si bio brzi od mene i poslao rezultat. :d
Ma zezam se bre uopste me ne zanimaju niciji rezultati ;) osim od Baltazara :beat:

Alias je napisao(la):
Opa , evo sad sam video da si bio brzi od mene i poslao rezultat. :d
Ma zezam se bre uopste me ne zanimaju niciji rezultati ;) osim od Baltazara :beat:

Ima ovde i gorih nesrecnika od Baltimusa :S:
Prvo ljutito prozivas coveka , a onda si se kao zezao!
Pa gde ti je obraz, da kazes da si pogresio, prerano reagovao, da se izvines barem coveku... :wall:

Dobro dodju ovakvi linchmob threadovi, tacno se vidi ko je kakav.
Da sam znao da ce se majmuni ovako napaliti na nesrecnog (verovatno i veoma asocijalizovanog) decka, ne bih nista nikad ni pisao.
U ovom trenutku vise me nervira grupa navijaca nego sam prevarant koji je zapoceo sve ovo.

Alias je napisao(la):
Dakle, mogao bi da izvadis te tvoje kuke i motike i malo da nas uveselis sa rezultatima

Alias je napisao(la):
Ma zezam se bre uopste me ne zanimaju niciji rezultati

WTF? :trust:

A gde su tvoji rezultati? Mislim, posto je ovo OC soba... Bilo bi dobro da pokazes neki rezultat... Ako ga imash...

delimir je napisao(la):
Evo i mojih novih rezultata. Kao dokaz da sam to zaista ja, vidi se i slika i user name iz user acounta. Naravno, nista nije obradjeno u Photoshopu, vec je sve 100% autenticno!!!

Kralju :d

delimir je napisao(la):

Verifikaciju nisam mogao da uradim, jer je u pitanju starija verzija CPU-Z programa!

Pozdrav ,,overklokeri,, :d
Po cenu da ispadnem glup. Kako si odradio background? Kojim alatima? Pretpostavljam da nemas MAC obzirom da je athlon :d ili je samo dopuna screen slike ovim prozorom...

Poslednja izmena:
nIce Cream je napisao(la):
Po cenu da ispadnem glup. Kako si odradio background? Kojim alatima? Pretpostavljam da nemas MAC obzirom da je athlon :d ili je samo dopuna screen slike ovim prozorom...

A mozda ima jos jednu masinu, koja nije PC ;)

Ili se bas trudio u PS. Daleko vise od Baltimusa :)

Jedno pitanjce... Pod rezultatom za overklok procesora se podrazumeva MAKSIMALNI overklok. Na koji fazon cu ja da uradim verifikaciju pod maksimalnim overklokom procesora? To je ekstremna situacija i za hladjenje i za napajanje i za plocu i za procesor... Posto max izvlacim pomocu clockgena (neku osnovu napravim u BIOS-u i podignem voltazu na max), megaherc po megaherc, a usput mi je ukljucen CPU-Z 1.27, pa kad dostignem max, uslikam shot cpuz-a i na brzinu smanjim klok, opet preko clockgena, da bi mogao stabilno da podignem photoshop i da paste-ujem i sacuvam... Znaci pod tim MAKSIMALNIM klokom procesor mi je radio 3-4 sekunde i onda bi se restartovala masina... I sad vi meni kazite kako ja za 3 sekunde da napravim verifikaciju, uslikam, pastujem itd...?!?!

Vule je napisao(la):
Jedno pitanjce... Pod rezultatom za overklok procesora se podrazumeva MAKSIMALNI overklok. Na koji fazon cu ja da uradim verifikaciju pod maksimalnim overklokom procesora? To je ekstremna situacija i za hladjenje i za napajanje i za plocu i za procesor... Posto max izvlacim pomocu clockgena (neku osnovu napravim u BIOS-u i podignem voltazu na max), megaherc po megaherc, a usput mi je ukljucen CPU-Z 1.27, pa kad dostignem max, uslikam shot cpuz-a i na brzinu smanjim klok, opet preko clockgena, da bi mogao stabilno da podignem photoshop i da paste-ujem i sacuvam... Znaci pod tim MAKSIMALNIM klokom procesor mi je radio 3-4 sekunde i onda bi se restartovala masina... I sad vi meni kazite kako ja za 3 sekunde da napravim verifikaciju, uslikam, pastujem itd...?!?!

Paaaa......maksimalni overclock procesora ti je najveca vrednost koju si postigao a koju mozes da dokazes :rtfm: , screenshot i cpuz verifikacija(recimo). Bas za 3-4 sekunde ne mozes puno da uradis, ali za verifikaciju cpuz ti je bitno samo da snimis file pri tolikom clocku, a samu verifikaciju(konekcija+slanje fajla) mozes kasnije da uradis na stabilnim vrednostima.

Poslednja izmena:
nIce Cream je napisao(la):

Ma pokrenuo sam nekako CPU-Z na mom Alu Powerbook-u. Ne pitajte kako - necu da otkrivam detalje :D

Totalno neocekivano, pozadina je prava, a screenshot iz CPU-Z je postignut u Digital!-u tokom testa Neo2 ploce (davno bese), ali je naravno fake nalepljen u PS-u.

Samo kao ilustracija, da se sve moze lepo uklopiti, ako se malo potrudite. Ne mogu da verujem da je Baltazar/Optimus toliki lejemer i da ne zna za magicwand ni posle godinu dana provedenog u O/C Lab-u :d

PS: Mekova imam, da kucnem u drvo, dva komada - za mene i sestru po jedan :) Doduse, moj je malo ozbiljniji, ali ja sam poweruser :d

Poslednja izmena:
Nervozni Postar je napisao(la):
Ima ovde i gorih nesrecnika od Baltimusa :S:
Prvo ljutito prozivas coveka , a onda si se kao zezao!
Pa gde ti je obraz, da kazes da si pogresio, prerano reagovao, da se izvines barem coveku... :wall:

Dobro dodju ovakvi linchmob threadovi, tacno se vidi ko je kakav.
Da sam znao da ce se majmuni ovako napaliti na nesrecnog (verovatno i veoma asocijalizovanog) decka, ne bih nista nikad ni pisao.
U ovom trenutku vise me nervira grupa navijaca nego sam prevarant koji je zapoceo sve ovo.

To da li sam delovao ljutito ili se on oseca prozvanim , to je cisto moja i njegova stvar i to se tebe ne tice. Rekao sam da sam se zezao i ako se oseti uvredjenim mogu i da mu se izvinim .
A ti ne nazivaj ljude majmunima , na koga si mislio mene? Ili ostale ?

Vule je napisao(la):

Ne treba ti Photoshop da bi snimio screenshot iz CPU-Z, samo pritisni F5 ;)

Dekara je napisao(la):
ali za verifikaciju cpuz ti je bitno samo da snimis file pri tolikom clocku, a samu verifikaciju(konekcija+slanje fajla) mozes kasnije da uradis na stabilnim vrednostima.

Aha, to mi je samo bilo bitno... Moze i to da se sredi, nije problem snimiti fajl za tako kratko vreme. Hvala.

Falcon je napisao(la):
Ne treba ti Photoshop da bi snimio screenshot iz CPU-Z, samo pritisni F5

:D Ma znam to, nego ga ja paste-ujem u photoshop, pa ga snimim kao .gif fajl zbog velicine... A shot pravim sa printscreen dugmetom zato sto mozda pored kloka stoji jos nesto... temperatura ili clockgen, nesto sto mozda jos treba da se vidi kad se slika... Hvala u svakom slucaju obojici.

Pozdrav!

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno