Kakve bre sitnice, covek laze ceo forum i to ovako ocigledno. Kako nismo nista postigli? Evo Optimus je "provaljen" i izgubio je kakav-takav status koji je imao!freehand je napisao(la):Ako SShone, Drfedja i ostali budu insistirarli na svakoj sitnici ko besne strine - ništa neće postići.
monteboy je napisao(la):Stvarno pocinjem da dobijam utisak da se samo tetke tracare setaju ovim forumom.
Ajmo ljudi se vratiti onome zbog cega smo u stvari ovdje !
Cini mi se, da je nekoga ostetio neznam kako, pa mu nebi ovo rekli sto mu zborite !
Aj, u zdravlje okrenite plocu !
patch033 je napisao(la):Evo ja pratim ovaj tread od pocetka pa bi voleo da mi ti objasnis zasto smo ovde.Jel ovo javna debata ili ne?Neka svako iznese svoje misljenje.Ti si postovao x puta nepotrabno jer tvoj stav je od pocetka poznat.Gledajuci tako ti ispade glavna tracara,samo se ponavljas.Pusti da vidimo kuda sve ovo vodi :smash:
Bane® je napisao(la):Kasno. Sad će ili da dokaže one 3ghz-ne rezultate ili da smišlja novi nadimak (pošto bi bio red da ovaj bude banovan
Hahahah, svaka cast na analizi. Ne mogu da verujem da je skoro godinu dana bio u normalnom fazonu.SoSo je napisao(la):A ko jos osim tebe Optimuse i tebe Baltazare koristi dva zareza umesto i donjih i gornjih navodnika?
shone190 je napisao(la):Naravno pretpostavka je da Vule nije Optimus![]()
Alias je napisao(la):Opa , evo sad sam video da si bio brzi od mene i poslao rezultat. :d
Ma zezam se bre uopste me ne zanimaju niciji rezultatiosim od Baltazara :beat:
Alias je napisao(la):Dakle, mogao bi da izvadis te tvoje kuke i motike i malo da nas uveselis sa rezultatima
Alias je napisao(la):Ma zezam se bre uopste me ne zanimaju niciji rezultati
delimir je napisao(la):Evo i mojih novih rezultata. Kao dokaz da sam to zaista ja, vidi se i slika i user name iz user acounta. Naravno, nista nije obradjeno u Photoshopu, vec je sve 100% autenticno!!!
Po cenu da ispadnem glup. Kako si odradio background? Kojim alatima? Pretpostavljam da nemas MAC obzirom da je athlon :d ili je samo dopuna screen slike ovim prozorom...delimir je napisao(la):Evo i mojih novih rezultata. Kao dokaz da sam to zaista ja, vidi se i slika i user name iz user acounta. Naravno, nista nije obradjeno u Photoshopu, vec je sve 100% autenticno!!!
Verifikaciju nisam mogao da uradim, jer je u pitanju starija verzija CPU-Z programa!
Pozdrav ,,overklokeri,, :d
nIce Cream je napisao(la):Po cenu da ispadnem glup. Kako si odradio background? Kojim alatima? Pretpostavljam da nemas MAC obzirom da je athlon :d ili je samo dopuna screen slike ovim prozorom...
Vule je napisao(la):Jedno pitanjce... Pod rezultatom za overklok procesora se podrazumeva MAKSIMALNI overklok. Na koji fazon cu ja da uradim verifikaciju pod maksimalnim overklokom procesora? To je ekstremna situacija i za hladjenje i za napajanje i za plocu i za procesor... Posto max izvlacim pomocu clockgena (neku osnovu napravim u BIOS-u i podignem voltazu na max), megaherc po megaherc, a usput mi je ukljucen CPU-Z 1.27, pa kad dostignem max, uslikam shot cpuz-a i na brzinu smanjim klok, opet preko clockgena, da bi mogao stabilno da podignem photoshop i da paste-ujem i sacuvam... Znaci pod tim MAKSIMALNIM klokom procesor mi je radio 3-4 sekunde i onda bi se restartovala masina... I sad vi meni kazite kako ja za 3 sekunde da napravim verifikaciju, uslikam, pastujem itd...?!?!
nIce Cream je napisao(la):Po cenu da ispadnem glup. Kako si odradio background? Kojim alatima? Pretpostavljam da nemas MAC obzirom da je athlon :d ili je samo dopuna screen slike ovim prozorom...
Nervozni Postar je napisao(la):Ima ovde i gorih nesrecnika od Baltimusa :S:
Prvo ljutito prozivas coveka , a onda si se kao zezao!
Pa gde ti je obraz, da kazes da si pogresio, prerano reagovao, da se izvines barem coveku... :wall:
Dobro dodju ovakvi linchmob threadovi, tacno se vidi ko je kakav.
Da sam znao da ce se majmuni ovako napaliti na nesrecnog (verovatno i veoma asocijalizovanog) decka, ne bih nista nikad ni pisao.
U ovom trenutku vise me nervira grupa navijaca nego sam prevarant koji je zapoceo sve ovo.
Vule je napisao(la):Jedno pitanjce... Pod rezultatom za overklok procesora se podrazumeva MAKSIMALNI overklok. Na koji fazon cu ja da uradim verifikaciju pod maksimalnim overklokom procesora? To je ekstremna situacija i za hladjenje i za napajanje i za plocu i za procesor... Posto max izvlacim pomocu clockgena (neku osnovu napravim u BIOS-u i podignem voltazu na max), megaherc po megaherc, a usput mi je ukljucen CPU-Z 1.27, pa kad dostignem max, uslikam shot cpuz-a i na brzinu smanjim klok, opet preko clockgena, da bi mogao stabilno da podignem photoshop i da paste-ujem i sacuvam... Znaci pod tim MAKSIMALNIM klokom procesor mi je radio 3-4 sekunde i onda bi se restartovala masina... I sad vi meni kazite kako ja za 3 sekunde da napravim verifikaciju, uslikam, pastujem itd...?!?!
Dekara je napisao(la):ali za verifikaciju cpuz ti je bitno samo da snimis file pri tolikom clocku, a samu verifikaciju(konekcija+slanje fajla) mozes kasnije da uradis na stabilnim vrednostima.
Falcon je napisao(la):Ne treba ti Photoshop da bi snimio screenshot iz CPU-Z, samo pritisni F5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari