Nisam zeleo da ostanem nedorecen,i odlucio sam da kazem istinu,tj.kako stvarno stoje stvari.Zao mi je sto su mnoge teske reci i optuzbe upotrebljene u ovom tredu,a kada bi se upitali oni koji su ih izrekli odakle im osnova da me nazivaju bolesnikom,baltazarom,klincem,nekoga sa kompleksom ne verujem da bi tako lako znali odgovor na pitanje.Mnogo su to teske reci za ovako nesto,cak i da je istina sto nije slucaj.No,da predjem na stvar.Kao prvo NISAM Baltazar,jedina ,,slicnost,, izmedju nas dvojce je ova stvar sa photoshopom,ali cu se na to vratiti kasnije.BTW,nikakve dodirne tacke ja nemam sa tim likom,i svako ko je to hteo mogao je i da vidi.Ako se pogledaju njegovi postovi i ponasanje,da se videti da je bio veoma kratko na forumu,da je uvek bio u svadji sa nekime,da je bio hejter i svi znamo kako je zavrsio.Takodje jasno se vidi da je rec o klincu,sto samnom nije slucaj.To su se neki ,,setili,, u ovom tredu,i bas se pitam zasto(valjda radi poredjenja sa istim).Ja sam presao dvadesetu,i naravno da ima mnogo starijih i iskusnijih od mene,ali mislim da je moje znanje ok kada se gledaju godine,a uostalom svi koji to zele mogu pogledati uzanazad moje postove i videti da li se radi o klincu ili ne.Istih je podosta i jasno se vidi koliko je neko star prema nacinu na koji pise i uopste se ponasa na forumu,te izvolite videti.Sto se mene tice,ja sam ipak proveo nesto duzi period ovde na forumu,gledajuci da sam ga pratio poprilicno pre registracije,mislim da sam uvek korektano ponasao,bio sam u ok odnosima sa 99% ljudi na forumu,uvek spreman da pomognem i zaista sam dosta prosirio svoja znanja i poglede na mnoge stvari,i to naravno dugujem ljudima sa foruma,a verujem i da sam ja doprineo radu istog.Najveci gubitak bi mi predstavljalo napustanje brojnih prijatelja i kolega koje sam stekao ovde na forumu,i poslednja stvar koja bi mi trebala je da fejkujem rezultate,i od toga stvarno ne bi imao nista,niti mi to treba.E sad da predjem i na stvar koju sam gore napomenuo a to je photoshop.Dakle jesam ga koristio,i evo koja je bila namera i zasto su stvari ispale kako jesu.Naime rezultati koje sam postigao i koji su objavljeni u onim slikama su postizani u razlicito vreme,i sa odredjenom opremom koja je bila pozajmljena i na kraju prodata(memorije i dr.).Dakle,ja sam imao gomilu slicica(CPU-Z i drugih) koji su tu bile kao dokaz za postignute rezultate,a ja sam ih nevesto ubacio u photshop kako bi izgledalo da sam rezultate postigao odjednom,tj.u trenutku kada sam bio prozvan da ih objavim,sto ja realno nisam imao mogucnosti posto mi nije bila dostupna oprema koju sam ranije imao.Reakcija je bila dosta brzopleta i nepromisljena,a razlog tome su bile razne optuzbe i napadi na mene,i pre ovoga sto govori da su me pojedinci mrzeli odranije.Najvaznija stvar koju cu reci je da NISAM koristio photoshop za fejkovanje rezultata,vec sam zeleo da uklopim vise slika kako bi ispalo da su uradjene u istom trenutku,tj.kada sam ih i postovao sto nije bio slucaj.Nikoga nisam zeleo da prevarim,niti sam to ikada uradio,a i cela situacija se dosta nesrecno odvila po mene,a tu verujem ima i udela to sto je bilo poprilicno onih koji su dolivali ulje na vatru i odmah poceli sa svojom balatazar pricom.BTW,verifikaciju nisam mogao odraditi posto nemam mogucnosti da ponovim rezultat jer je kao sto sam vec rekao pojedina koriscena oprema koju sam koristio prodata,a razlog istog su ulaganja u DFI+G.Skill kombinaciju koju cu svakako dobiti,i tada prikazati verifikovane rezultate koje zanimati barem neke ljude,a bice dokaz toga da ja zaista jesam overkloker,i najvaznije ce mi biti da to pokazem mojim kolegama i ljudima koje postujem i sa kojima se druzim.Verujem da je cela situacija ispala ovakva delimicno zbog moje brzopletosti,ali i toga sto su se neki upravo trudili da je tako predstave,posto im je to odgovaralo iz nekih njihovih interesa.Ja sam rekao svoje,tj.istinu i samo cu jos poruciti da ne nameravam da napustim forum,posto znam da nista lose nisam uradio,to cu i pokazati,uostalom ja ovde nisam zbog onih koji me mrze,vec drugih stvari i drugih ljudi i predugo sam ovde da bi tek tako otisao,a to bi i bilo cinjenje usluge onima koji zele da mi vide ledja,sto nece biti slucaj.
P.S Sledece nedelje kada budem imao opremu cu postovati VERFIKOVANE CPU-Z shotove kako bi svi videli da nisu bili u pravu kada su me optuzili da sam fejkovao rezultate i da nisam overkloker.Toliko.