Šta je novo?

Xtreme O/C

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Kad bi se Optimus izvinuo sada javno, i pokazao da je naucio nesto od svega ovoga, ja bih mu prvi oprostio i potapsao ga po ramenu.
Ima li jos takvih?

Budi faca Optimuse.

nIce Cream je napisao(la):
Kad bi se Optimus izvinuo sada javno, i pokazao da je naucio nesto od svega ovoga, ja bih mu prvi oprostio i potapsao ga po ramenu.
Ima li jos takvih?

Budi faca Optimuse.

Mislim da bi trebao da dobije trecu sansu !
Iz jednostavmog razloga jer ovo sto on radi nije zlonamjerno to je neko rekao bih pubertetsko hvalisanje gdje je zelja jaca od moralnih pravila sto objasnjava tezu mnogih ovdje da je jos neformirana licnost.

Mislim da bi mu vise pomogli kad bi mu dali jos jednu sansu normalno da postuje samo ono sto je i sam probao i uspio.

Mislim da je mene nasankao vise od ikoga ovdje tako ako se ja ne ljutim na njega onda se nema ko ljutit na forumu.

E sad je pitanje da li je Optimus karakter za takav cin ?

Poz...

Jeste karakter, da registruje i treci nick i da opet napravi ovakvu glupost.

Kao sto neko rece, on nosi etiketu lokalnog retarda ovde i nista ga vise ne moze oprati... Ako nista, bio bi red da se javi i objasni sve ovo kako treba (ne svojom tupavom demagogijom).

@monteboy
Ono jes da sam se malko ugojio u poslednje vreme ali mislim da još uvek nisam takav da bi neko trebao da me oslovljava sa ''veliki''. :D

U ovom slučaju pravi put ti je sasvim jednostavan! Malo smanjiš ego trip i dozvoliš razumu da prevlada to samouvereno JA i videćeš kako će život da ti bude punooooo lakši i lepši a i manje ćeš da se javno blamiraš. Ali kao što neko reče svako ima pravo na svoje mišljenje odnosno stav, so, go on.

Nisam ti uopšte dao savet za hackovanje Ebaya niti me tako nešto zanima već sam samo želo da se malo našalim - što baš i nije uobčajno za mene :) - ali sam kasnije ukapirao da ti šalu ne shvataš kao ni....
----------------------

Ovaj slučaj Optimus je za posmatranje i žaljenje ali kao što napisah nažalost nije jedini ovde koji je takav.

Definitivno ću u buduće da postujem isključivo o stvarima vezanim za IT.

kUdtiHaEX je napisao(la):
Jeste karakter, da registruje i treci nick i da opet napravi ovakvu glupost.

Kao sto neko rece, on nosi etiketu lokalnog retarda ovde i nista ga vise ne moze oprati... Ako nista, bio bi red da se javi i objasni sve ovo kako treba (ne svojom tupavom demagogijom).

Ne budi saban.
Vidi se da je jos klinac, i bas zbog toga ga ne treba nicim markirati. Neka se izvine i kaze da je naucio nesto, i to bi bio najbolji moguci gest sa njegove strane, koja bi ga kod vecine izvadila, tj. kako ti kazes oprala.
Sta ima veze. Svi gresimo. Pored svega, ponavljam, klinac je.

Stvorenje je napisao(la):
@monteboy
Ono jes da sam se malko ugojio u poslednje vreme ali mislim da još uvek nisam takav da bi neko trebao da me oslovljava sa ''veliki''. :D

U ovom slučaju pravi put ti je sasvim jednostavan! Malo smanjiš ego trip i dozvoliš razumu da prevlada to samouvereno JA i videćeš kako će život da ti bude punooooo lakši i lepši a i manje ćeš da se javno blamiraš. Ali kao što neko reče svako ima pravo na svoje mišljenje odnosno stav, so, go on.

Nisam ti uopšte dao savet za hackovanje Ebaya niti me tako nešto zanima već sam samo želo da se malo našalim - što baš i nije uobčajno za mene :) - ali sam kasnije ukapirao da ti šalu ne shvataš kao ni....
----------------------

Ovaj slučaj Optimus je za posmatranje i žaljenje ali kao što napisah nažalost nije jedini ovde koji je takav.

Definitivno ću u buduće da postujem isključivo o stvarima vezanim za IT.

Dobro mozda sam ja somouvjeren mozda recimo i imam neko prakticno iskustvo sa kojim uzimam sebi za pravo takav osecaj nije to nista lose sve dok ne vrijedja druge osobe prisutne na forumu.

E sad Stvorenje ti si promijenio dva posta samnom i vec si sebi stvorio sliku koje zalostan a ko ne to vise nema veze sa samouvjerenoscu to je vec antipatija iz samo tebi poznatih razloga !

I pametnije da se bavis vise IT'om samo mani se savjeta "na salu" moze ih neko ozbiljno shvatit !

Poz....

Nisam ti NIGDE direktno ili indirektno rekao da si žalostan. Zašto se osećaš prozvanim?

Mislim da Stvorenje i Monte svoju diskusiju nastave putem pm, neki mod da pocisti malo koji post unazad i svakako da ostavimo otvorena vrata Optimus Crime-u da kaze ljudima izvinite necu vise. Veca kazna mu ne treba, dovoljno je diskreditovan.

OK, I'm over and out.

Moze sve lepo da prizna pa da mu oprostimo sto smo ga tukli ali ne verujem da ce prica ici tim putem. Ako je voljan da prihvati ulogu dvorske lude ona mu se svakako moze blanko poveriti.

Poslednja izmena:
Stvorenje je napisao(la):
Nisam ti NIGDE direktno ili indirektno rekao da si žalostan. Zašto se osećaš prozvanim?

Nije vazno , zaboravi !
Sve je OK!

OK i ovde. :wave:

Ima li jos takvih?

Budi faca Optimuse.

Slazem se... I pored ove gluposti koju je napravio mislim da u sustini nije los lik... Siguran sam da ima ljudi kojima su njegovi postovi koristili ali je sve to sada zaboravljeno... Nisam primetio da ima obicaj da vredja i omalovazava druge user-e sto mi mnogo vise smeta od ovakvih stvari...

E ljudi sad ću ili da lupim neviđeno ili da kažem nešto stvarno pametno. Pošto sam ja njegov vršnjak (po godinama, nemojte odamh da me pitate za njegov identitet, posto ne znam coveka), znam kako *******o zna da bude u nasim godinama. Vi roditelji, studenti i ostali stariji od nas, setite se kako vam je tad bilo. Priznajem, i ja volim Bench, super je, ali ja imam i prijatelje i zivot van moje sobe, sto on ocigledno nema cim ima potrebu da skrece paznju na sebe i dokazuje se na ovaj nacin. Sta vi zapravo o njemu stvarno znate, da imate pravo da ovako govorite o njemu? Zivimo u Srbiji i u sitoj toj srbiji u proteklih 10 godina mnoge porodice nisu prosle bas dobro, i manje ili vece posledice je ostavilo na sve nas, a posebno na moje vrsnjake. To se mozda sada ne vidi, ali kada vas smeni nasa generacija, imam osecaj da ce biti qq lele. Nije da ga branim, ali u jednom postu kazete kako je klinac i da je to delikvencija, u drugom da je zaluđenik koji nema život. Tim stavom ćemo ga teško naterati da stane na noge i razmisli da li je ovo ono sto zeli da radi u zivotu. Da napravim malu paralelu. U kafiću punom ljudi ima uvek cika koji je tu zadnjih 5 godina i koji laze, i svi znaju da laze, ali ga niko ne izbacuje iz kafane zbog toga zato sto znaju da cika u zivotu nema nista sem te kafane. Ako mu je Bench sve, nemojte ga banovati, valjda je dovoljno pametan da posle svega ovoga ukapira sustinu.Zanemarite moje godine i procitajte ovaj post i razmislite da li je tako ili nije.

O cemu se ovde radi??

Poslednja 4 posta su obrisana a tako ce biti i sa svakim narednim koji glasi : "slazem se", "da", "ne"... Pozdrave i zelje ostavite za neku drugu priliku.

Hajde malo ozbiljnosti da unesemo u ovaj thread. Niko nadam se, ovde ne zeli da spaljuje vestice na lomaci i ja sam mislio da smo prevazisli to!
Optimus se ne javlja, dokle onda mislite da razglabate o njemu? Zaista bi sjajno bilo da se pojavi, i makar malo pokaze da je shvatio neke stvari (mada cisto sumnjam u ovo).

Poslednja izmena:
Pa nekog je mozda i uvredio nekog nije... Ako se vrati, naravno uz izvinjenje i objasnjenje svega ovoga ne vidim razlog zasto mu ne bi bilo oprosteno.
Cak i ako ponovo objavi rezultate, obecavam da cu prvi da mu chestitam :beat:

@Topuz
Covek, cim ti gledas Rena i Stimpija, svaka tvoja rec u mojim ocima ima veliku tezinu! :) Coveka koji ceni lik i delo pomenute dvojice, da je cak i stavio Stimpija u avatar, treba ceniti kako dolikuje.
Elem, ovako stoje stvari. Sve sto si napisao ima odlican rezon, samo.... Svaka prica ima dve strane. Vrlo je verovatno da si u pravu, ali je i vrlo verovatno da to nikad necemo saznati. Ja jesam napao Optimusa, i rekao sam mu da je ex Balt, ali sam spreman da mu oprostim, posto vidim da je decko uvek gledao da nekom pomogne, i sve je bilo ok do ovoga.
bilo bi najpametnije za Optija da se lepo javi, kaze sta treba da kaze, pa da se vratimo u nasu hardversku kolotecinu :)

Poslednja izmena:
Ne budi saban.
Vidi se da je jos klinac, i bas zbog toga ga ne treba nicim markirati. Neka se izvine i kaze da je naucio nesto, i to bi bio najbolji moguci gest sa njegove strane, koja bi ga kod vecine izvadila, tj. kako ti kazes oprala.
Sta ima veze. Svi gresimo. Pored svega, ponavljam, klinac je.

Daj molim te kakve veze ima to sto je klinac? Ovde ima mnogo onih koji su njegovi vrsnjaci pa nisam video da prave ****** po forumu i da se *****avaju misleci da su neke ne znam kakve face a u stvari su totalni *****i?
Da je on iole pametan, naucio bi sve sto treba iz Baltazar13 price, ali ne gos'n ja_sam_oc_photoshop_master_of_the_faked_universe aka Optimus nije mogao a da se opet ne *****ava. I ti bi takvom dao drugu (mislis trecu sansu)? Nema teorije. Pa iako je klinac. :mad:

Da, ali jedno zaboravljate, ovo nije medicinska ustanova, nego hardware forum. Povrh svega, photoshop laganje stotine ljudi malo teže može da se nazove "pubertetski nestašluk", pre će biti da je pogodnija reč... kako se ono kaže... bezobrazluk i nevaspitanje.

Bane® je napisao(la):
Da, ali jedno zaboravljate, ovo nije medicinska ustanova, nego hardware forum. Povrh svega, photoshop laganje stotine ljudi malo teže može da se nazove "pubertetski nestašluk", pre će biti da je pogodnija reč... kako se ono kaže... bezobrazluk i nevaspitanje.

Bezobrazluk bi bio kad bi nekome od nas prisutnih nanio stetu sa tim ili kad bi imao materialne koristi od toga. Mislim da je reakcija mnogih na ovo preuvelicana vjerovatno jer su prema Optimusu i ranije osecali neku mrznju.

Sigurno nije ispravno i korektno sto je ispalo ovako ali kad dozvoljavamo validaciju na ovakav nacin sami smo krivi tako da sam siguran da ovo nije jedan primjer bice ih i u buduce i dalje ukoliko se ne predstane sa Shotovima koje je tako lako obraditi.

Poz....

predlazem da ako optimus javno prizna i izvini se, kao nagradu za takav chin dobije od nas na poklon knjigu "Photoshop za pochetnike" :d

A sta mi sad svi ovde imamo od toga sto razglabamo nekoliko dana jednu te istu (nebitnu) stvar!?
Ostavite se ljudi toga vise! I sto rece neko: "... da se vratimo u IT kolotechinu..." !

Pozdrav.

Bane® je napisao(la):

Ne bih rekao da su to bezobrazluk i nevaspitanje,pre bih rekao da ima veze sa izopacenim umom. Stvarno ne znam sta mu je to trebalo?Skoro godinu dana je bio "miran" i postovao je sasvim normalno. Imao je kakvu takvu reputaciju,a onda "ovo". Ne znam kako neko moze da boluje od toga da ima strava rezultat u klokovanju. Sta mu to donosi?! Ima nekakve veze sa kompleksom nize vrednosti. U svakom slucaju to je bolest psihe.

Mozda jeste Optimus iskompleksiran, ali i to pokazuje na ekstreman nacin, ali isto tako ima jos dosta Optimusa, koji bi da budu najjaci, najpametniji i sve naj. Ne treba mu mnogo zamerati, iako je cinjenica da je sam sebe ispalio lose odradjenim slikama u Photoshopu i blago receno smesnim lagarijama. Ako je Baltazar i Optimus isto, svakako mu treba odati priznanje za poboljsan rad u Photoshopu ;) Ovog puta je bilo malo bolje odradjeno. Ko zna, mozda ce sledeci put biti perfektno :D
Ipak, mislim da decka ne treba "spaliti na lomachi" zbog toga, on je vec to sam uradio. Mozda su mnogi ovde osetili da im Optimus vredja inteligenciju, lose odradjenim slikama svojih fake rezultata, ali kladio bih se da daleko gorih primera vredjanja inteligencije na ovom forumu.
Pozdrav!

Evo neznam sta je ali nikako ne mogu da vjerujem da je Baltazar Optimus , mislim ja tog Baltazara neznam ali sumnjam da bi neko poznavao toliko dobro OC scenu kao Optimus a da nezna dvije slicice montirat u Photoshop'u.
I sama cinjenica da godinu dana ga niste otkrili i od jedanput ga otkriste mislim skidam mu kapu ako je tako trebao bi onda da ide kao spijun u KOS

Moguce je ljudi da je sasvim nov prevarant u pitanju !

Poslednja izmena:
Ja jedino ne kontam zashto je ovaj topic josh na snazi, ochigledno je da se Optimus nece javiti, bar ne kao Optimus :)

Nisam zeleo da ostanem nedorecen,i odlucio sam da kazem istinu,tj.kako stvarno stoje stvari.Zao mi je sto su mnoge teske reci i optuzbe upotrebljene u ovom tredu,a kada bi se upitali oni koji su ih izrekli odakle im osnova da me nazivaju bolesnikom,baltazarom,klincem,nekoga sa kompleksom ne verujem da bi tako lako znali odgovor na pitanje.Mnogo su to teske reci za ovako nesto,cak i da je istina sto nije slucaj.No,da predjem na stvar.Kao prvo NISAM Baltazar,jedina ,,slicnost,, izmedju nas dvojce je ova stvar sa photoshopom,ali cu se na to vratiti kasnije.BTW,nikakve dodirne tacke ja nemam sa tim likom,i svako ko je to hteo mogao je i da vidi.Ako se pogledaju njegovi postovi i ponasanje,da se videti da je bio veoma kratko na forumu,da je uvek bio u svadji sa nekime,da je bio hejter i svi znamo kako je zavrsio.Takodje jasno se vidi da je rec o klincu,sto samnom nije slucaj.To su se neki ,,setili,, u ovom tredu,i bas se pitam zasto(valjda radi poredjenja sa istim).Ja sam presao dvadesetu,i naravno da ima mnogo starijih i iskusnijih od mene,ali mislim da je moje znanje ok kada se gledaju godine,a uostalom svi koji to zele mogu pogledati uzanazad moje postove i videti da li se radi o klincu ili ne.Istih je podosta i jasno se vidi koliko je neko star prema nacinu na koji pise i uopste se ponasa na forumu,te izvolite videti.Sto se mene tice,ja sam ipak proveo nesto duzi period ovde na forumu,gledajuci da sam ga pratio poprilicno pre registracije,mislim da sam uvek korektano ponasao,bio sam u ok odnosima sa 99% ljudi na forumu,uvek spreman da pomognem i zaista sam dosta prosirio svoja znanja i poglede na mnoge stvari,i to naravno dugujem ljudima sa foruma,a verujem i da sam ja doprineo radu istog.Najveci gubitak bi mi predstavljalo napustanje brojnih prijatelja i kolega koje sam stekao ovde na forumu,i poslednja stvar koja bi mi trebala je da fejkujem rezultate,i od toga stvarno ne bi imao nista,niti mi to treba.E sad da predjem i na stvar koju sam gore napomenuo a to je photoshop.Dakle jesam ga koristio,i evo koja je bila namera i zasto su stvari ispale kako jesu.Naime rezultati koje sam postigao i koji su objavljeni u onim slikama su postizani u razlicito vreme,i sa odredjenom opremom koja je bila pozajmljena i na kraju prodata(memorije i dr.).Dakle,ja sam imao gomilu slicica(CPU-Z i drugih) koji su tu bile kao dokaz za postignute rezultate,a ja sam ih nevesto ubacio u photshop kako bi izgledalo da sam rezultate postigao odjednom,tj.u trenutku kada sam bio prozvan da ih objavim,sto ja realno nisam imao mogucnosti posto mi nije bila dostupna oprema koju sam ranije imao.Reakcija je bila dosta brzopleta i nepromisljena,a razlog tome su bile razne optuzbe i napadi na mene,i pre ovoga sto govori da su me pojedinci mrzeli odranije.Najvaznija stvar koju cu reci je da NISAM koristio photoshop za fejkovanje rezultata,vec sam zeleo da uklopim vise slika kako bi ispalo da su uradjene u istom trenutku,tj.kada sam ih i postovao sto nije bio slucaj.Nikoga nisam zeleo da prevarim,niti sam to ikada uradio,a i cela situacija se dosta nesrecno odvila po mene,a tu verujem ima i udela to sto je bilo poprilicno onih koji su dolivali ulje na vatru i odmah poceli sa svojom balatazar pricom.BTW,verifikaciju nisam mogao odraditi posto nemam mogucnosti da ponovim rezultat jer je kao sto sam vec rekao pojedina koriscena oprema koju sam koristio prodata,a razlog istog su ulaganja u DFI+G.Skill kombinaciju koju cu svakako dobiti,i tada prikazati verifikovane rezultate koje zanimati barem neke ljude,a bice dokaz toga da ja zaista jesam overkloker,i najvaznije ce mi biti da to pokazem mojim kolegama i ljudima koje postujem i sa kojima se druzim.Verujem da je cela situacija ispala ovakva delimicno zbog moje brzopletosti,ali i toga sto su se neki upravo trudili da je tako predstave,posto im je to odgovaralo iz nekih njihovih interesa.Ja sam rekao svoje,tj.istinu i samo cu jos poruciti da ne nameravam da napustim forum,posto znam da nista lose nisam uradio,to cu i pokazati,uostalom ja ovde nisam zbog onih koji me mrze,vec drugih stvari i drugih ljudi i predugo sam ovde da bi tek tako otisao,a to bi i bilo cinjenje usluge onima koji zele da mi vide ledja,sto nece biti slucaj.
P.S Sledece nedelje kada budem imao opremu cu postovati VERFIKOVANE CPU-Z shotove kako bi svi videli da nisu bili u pravu kada su me optuzili da sam fejkovao rezultate i da nisam overkloker.Toliko.

Poslednja izmena:
Ne znam samo zasto su se mnogi toliko zapalili oko ovog "incidenta".
Provalili smo ga u prvih pola sata i gotovo. Stvarno ne kontam sta tu vise ima da se prica.

Moderi, brisite sve ove gluposti, da ne ispadne da ljudi koriste ovaj thread za nabijanje postova i ko zna jos cega. :d BTW, bas nam (benchmarkovcima) i ne ide ovako nesto na cast.

Pozdrav svima i opustite se malo! :wave

Optimuse, i ti bi mogao da iskuliras, posto kao sto sam vec jednom napisao, nista od ovoga nije licno! ;)

BTW, zar je toliko tesko reci "drugari, izvinite"?

Da si imao takve rezultate i ranije, verujem da ne bi mogao da docekas da ih postujes.

Toliko.

Хир Ви Гоу Аген :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Vrh Dno