Mislim da je vreme da se umesam i kazem par stvari.Dakle,navodna ,,optuzba,, se zasniva na par stvari koja su svaka za sebe nesitina i evo i odgovora na njih..Kao prvo,jedan juzer je primetio navodnu ,,nepravilnost,, na mojim screenshotovima,i odmah automatski otvorio oci jos nekolicini njih koji su isto to odjednom videli,iako se do tada nisu oglasavali po tom pitanju.Necu komentarisati tu glupost,a i verujem da bi bilo i drugacije reakcije od moderatora da je to stvarno istina,ali toga su svesni i oni koji pricaju neistine,te su presli na plan b tj.drugu stvar.O njihovom kredibilitetu govori i 0.1% postova u ovoj sobi,kao i iskljucivi rad kompa na defaultu.Kao druga stvar,se pojavljuje photoshop koji sam koristio kao i 99% ljudi za resize slike,tako da nevidim nista cudno u tome,sem zelju nekih da se uhvate za bilo koju sitnicu,koja bi mogla da bude uperana protiv mene,ali im je i taj argument nistavan.O zelji mnogih da po svaku cenu ponove baltazar ili ogi aferu necu mnogo pricati,posto je ista vidljiva na svakom koraku.Samo im to nece uspeti u ovom slucaju posto znam da sam u pravu,i sta god oni pokusali to je osudjeno na neuspeh.Kao trece ili plan c se navodi CPU-Z verifikacija.Ja se apsolutno slazem sa ovom vrstom provere,sto sam i dokazao time sto sam je pokrenuo cim mi je to signalizirano kao mogucnost od strane pojedinaca.Neki ovde spominju astronomske rezultate,a svako ko malo bolje pogleda moze videti da su moji samo malo visi od onih koji su do sada bili najbolji,nista nerealno visoko kao sto neki pokusavaju da predstave.To sto se desio error sa bazom podataka nije moja krivica,a da je ista u beta fazi mogu videti svi koji je posete.Operaciju sam ponovio vise puta ali bez uspeha.Uzgred,malo sam pogledao tu bazu i imao videti da je ista u teskoj fazi testiranja,posto je broj rezultata koji su poslati na nju mizeran.Jos jedna stvar je primetna i to da NIKO sa bencha ko ima rezultat iole visi od defaulta nije postavio svoj verifikovan rezultat,a od mene se to trazi kao da je najnormalnija stvar u pitanju.I pored toga ja sam prenebregao tu cinjenicu i uradio verifikaciju,mada su ocigledno dvostruki arsini u pitanju.Jos mi je samo ostalo da odgovorim na glupost genijalnog koji se uhvatio svoje pricice o deliocima kao pijan plota,a ja cu mu celu konstrukciju razbiti sa par reci.Dakle,uopste nisu bila ista podesavanja sistema kada sam radio SuperPI test,i kada sam radio max overclock winchestera.Cak sam testove radio u razlicito vreme,i sa totalno totalno drugacijim podesavanjima,posto mi je u slucaju SuperPI testa trebala sto visa frekvencija memorije,dok je to npr.bilo manje bitno kada je max overclock u pitanju.Dakle,natrag u ucionicu i nastavi da razmisljas o deliocima posto ces mozda i skontati nesto korisno,a ne samo spamovati treadove sa svojim pricama.Toliko.