A Baltazara su banovali posto su mu verovalimonteboy je napisao(la):Optimus svaka cast !
P.S I Galileja su na lomacu zato sto mu nisu vjerovali
A Baltazara su banovali posto su mu verovalimonteboy je napisao(la):Optimus svaka cast !
P.S I Galileja su na lomacu zato sto mu nisu vjerovali
shone190 je napisao(la):A Baltazara su banovali posto su mu verovali![]()
monteboy je napisao(la):1) Sobzirom da i sam imam iskustva sa Delijom i nekim sto sad ne ucestvuju ovdje...
2) Nemoj da trcis sacekaj da momak objasni...
3) ...ili se bar izvinite sto u mome slucaju niste napravili !
shone190 je napisao(la):1) Delija ovde ucestvuje ako nisi primetio i to vrlo aktivno.
2) Ne trcim ja vec ti sa Galilejom i lomacom, pa sam tebi i odgovorio.
3) Ako nisi primetio ja sam se vec unapred izvinio coveku ako gresim, a tvoj slucaj mi nije poznat i ne interesuje me.
Pozdrav!
Zasto tebe recimo niko nije "napao" vec Optimusa? Niko coveka ne bi ni pomenuo da sam nije poceo sa pricama o vrhunskim rezultatima u overklokovanju. Evo sada su se napokon pojavili ti dugo ocekivani rezultati i ima dosta mesta za sumnju, kao sto i sam mozes primetiti. Zamisli samo kada bi svaki drugi clan lagao, dokle bi ovaj forum dogurao. Naravno cekamo da se covek javi i da razjasni malo ove nedoumice oko brzine procesora tacne u herc, verzija Cpuz-a, dela prozora koji se ne vidi, Photoshop-a...Dark_AveNGER je napisao(la):Pa dobro ljudi, zovite interventnu pa da se proveri jel taj covek postoji uopste?!?
Pa mislim dokle ce to vise da ide stvarno ne razumem?? Pustite bre vise coveka na miru.
shone190 je napisao(la):Zasto tebe recimo niko nije "napao" vec Optimusa? Niko coveka ne bi ni pomenuo da sam nije poceo sa pricama o vrhunskim rezultatima u overklokovanju. Evo sada su se napokon pojavili ti dugo ocekivani rezultati i ima dosta mesta za sumnju, kao sto i sam mozes primetiti. Zamisli samo kada bi svaki drugi clan lagao, dokle bi ovaj forum dogurao. Naravno cekamo da se covek javi i da razjasni malo ove nedoumice oko brzine procesora tacne u herc, verzija Cpuz-a, dela prozora koji se ne vidi, Photoshop-a...
Pozdrav!
monteboy je napisao(la):Da, sad si mu se izvinuo sad kad je postavio rezultate sad si postao oprezan a sto je bilo par dana ranije kakve su bile izjave sa tvoje strane ?
m4rko je napisao(la):Pa postoje bagovi u windowsu pa se ne vidi neki deo na slici, a i kad se prebacuje slika iz bmp-a u jpg. Pogledao sam slike jedina i cini mi se da su u redu. Ali takodje postoji mogucnost da je skinuo neciji cpu-z pa "zalepio" na pozadinu u gornji levi ugao da bi bolje ispalo u Photoshop-u. Mada ne verujem posto 3 slika po redu ima lepo ceo cpu-z na centru ekrana. Moje misljenje da nije kriv.
"Posteno da mu sudimo pa da ga streljamo![]()
![]()
"
Dark_AveNGER je napisao(la):Mislim da bi Forum trebao da uvede "Specijalnu Komisiju za OveRklokere" !!! Iliti SKOR !!!
E, to je PRAVA STVAR !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
monteboy je napisao(la):Da je slika snimljena u Photoshop'u isto nista ne dokazuje.
shone190 je napisao(la):Kakve izjave????
Jedini moj post vezan za optimusa je bio kada sam ga pitao sto vec jednom ne okaci rezultate. Cije si izjave citao ne znam ali nemoj ih meni pripisivati. Izrazio sam sumnju u rezultate koje je izneo i izvinio sam se unapred ako gresim.
genijalcin@23 je napisao(la):Meni je najsmesnija konfiguracija za winchestera>
citiram "memorija 293x9.5"...
Cekaj, sta to znaci oooo veliki OC guru? I zasto nema cpu/z shot-a???![]()
delimir je napisao(la):Meni je ovde nesto sumnjivo
Ozbiljno, najbolje da se zvekne ta validacija, a pre kada je Kokos vladao O/C forumomoraxa je bila da se npr. za 3D Mark rzultate posalje link ka MadOnion/Future Mark bazi. To je isto kao i ova validacija (koja je BTW sjajna stvar), pa ako su mogli Kokos, Aca i Simpson redovno da salju linkove ka uplodaovanim rezultatima bio bi red da i ostali memberi postuju takvo pravilo bez ljutnje i fora tipa: "Tata oni meni ne veruju". CPU-Z do sada nije imao mogucnost indeksiranja on-line baze sa rezultatima, a posto sada ima ne vidim zasto ne bi vazilo pravilo kao i za 3D Mark i neke extremne rezultate.
Da ne bi padale teske reci to je najjednostavnije. Mislim, ja bih ovima koji ne veruju to poturio odmah pod nos i tako ih ucutkao. As simple as that![]()
monteboy je napisao(la):Zasto je smijesna konfiguracija ?
Multiplikator za CPU je 9.5 dok je za memoriju djelilac 10!
Ako pogledas drugu sliku sto je Optimus postavio bice ti jasno
Multiplikator * Referenc Takt / djelilac za memoriju = Takt memorije
9,5 * 309MHz / 10 = 293 -> nesto nejasno ?
monteboy je napisao(la):Ja o online validaciji pricam vec nedeljama ali ovdje kao da su svi gluvi !
genijalcin@23 je napisao(la):nista, samo CPU ne ocitava te vrednosti kako treba
I meni nista nemoj da objasnjavas, posto smo Lukija i ja o tome prvi pisali pre 2 meseca.
Bilo kako bilo, predlazem ban![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari