Optimus Prime
Slavan
- Učlanjen(a)
- 31.05.2004
- Poena
- 349
Dakle,dosta je bilo price,evo su i rezultati.Mislim da je bilo krajnje vreme da opravdam ono sto pise ispod mog nicka,i evo i nesto da to potkrepi.Ovo je ujedno i odgovor na brojne prozivke na moj racun u poslednje vreme,ali ja se necu spustati na niski nivo istih i svadjati se sa njima,vec ce rezultati i to vrhunski biti moj odgovor.Jos cu jednom ponoviti ono sto sam rekao ,,posto su rezultati kojima ja stremim vrhunski,treba vremena kako bi se sistem stelovao za iste,, Da to je istina,i slobodno oni koji me citiraju mogu to ponoviti par puta pred spavanje,posto u tom slucaju mozda i nauce da overklokuju,ili prebace 8GB/s.Samo cu napomenuti da kacim rezultate koje sam postigao sa dve masine,i to sa AthlonXP i A64.No,evo i malo detalja masina;
1.XP-M Abit NF7 Corsair 3200LL+DDR Booster water cooled
2.A64 3200+ Winchester MSI Neo2 A-Data Vitesta PC4500 Samsung TCCD +DDR boster
1 Slika:Ovo su podesavanja AthlonXP sistema za rezultat od 35s u SuperPI 1M.
2 Slika:Max overclock mog mobilca,hladjen vodom i to za prvo mesto na Bench Top10.
3 Slika:Ovo je vec sa A64 masine,SiperPi 1M score 30s memorija 293x9.5,izjednacen Srkijev rezulatat 😉
4.I na kraju A64 masina,winchester max overclock 2935MHz
To su rezultati koje sam postigao,na koje sam veoma ponosan i kojima pokazujem koliko mogu.Jos mi samo preostaje da okacim screenshotove.
Poz.
1.XP-M Abit NF7 Corsair 3200LL+DDR Booster water cooled
2.A64 3200+ Winchester MSI Neo2 A-Data Vitesta PC4500 Samsung TCCD +DDR boster
1 Slika:Ovo su podesavanja AthlonXP sistema za rezultat od 35s u SuperPI 1M.
2 Slika:Max overclock mog mobilca,hladjen vodom i to za prvo mesto na Bench Top10.
3 Slika:Ovo je vec sa A64 masine,SiperPi 1M score 30s memorija 293x9.5,izjednacen Srkijev rezulatat 😉
4.I na kraju A64 masina,winchester max overclock 2935MHz
To su rezultati koje sam postigao,na koje sam veoma ponosan i kojima pokazujem koliko mogu.Jos mi samo preostaje da okacim screenshotove.
Poz.