Šta je novo?

Xtreamer (Media Player & Streamer) - iz prve ruke...

meni je stigao u FRA kod prijatelja. 119e sa postarinom (xtreamer + usb wifi antena + postarina).

Ljudi jel vam nije cim za neki user review i nesto malo opsirnije(sem radi sve ok).Hvala.

ja baš isto to hteo da tražim. toliko galame oko uređaja i sad kad ste ga dobili nema vas nigde. znam da sigurno gledate neki HD, ali par sličica ne može da škodi.

Nema ste sta vise reci ni pokazati od onoga sto vec ima na njihovom forumu :type:

Re:xtreamer

I jel neko dobi ovo cudo od tehnike,proslo je dosta vremena i?>

ma dobilo je njih par, ali su mi nešto sumnjivi. da to išta valja falili bi se oni već.
ajde šta ste se stisli sa tim slikama, pa ja sam okačio slike mog kokičara iako svi znamo već duže vreme kako izgleda i plus što ima zilion klipova na tubetu i još toliko testova

Meni je stigao pre par dana!

Okačiću par fotki u radu za vikend, sad nisam kući :) Napisaću vam sutra peripetije kroz koje sam prošao da bih ga dobio, zajedno sa cenama...

Sve što sam mu ponudio, "pojeo" je... Odličan je... Zaista.

Imao sam problem prvih 3 dana - nisam imao HDMI kabl, pa sam se nervirao :)

Poslednja izmena:
Heee, izgleda da uredjaj ne radi, cim se niko ne hvali...
A lepo je delovalo za samo 100 ******* :crash:

Da delovalo je tako. Ja sam bio na korak od narucivanja, ali sam tada video WD TV Live koji sam isto dosta dugo merkao, dok nisam na kraju uzeo Azbox Elite HD. ;)

Heee, izgleda da uredjaj ne radi, cim se niko ne hvali...
A lepo je delovalo za samo 100 ******* :crash:

osim tvog pukog nagađanja, da li imaš neko iskustvo?

meni recimo Xtreamer radi vrlo dobro, wifi stream-uje 720p bez problema, čita 99% stvari, BD diskove (meni), itd....

ja sam prezadovoljan...

E to je info za bluray :eyebrows: ... znaci meni-ji rade na BR :banana:

ne, radi sve, samo sam naveo menije jer su imali problema sa nekim proslim FW....sada sljaka sasvim ok.

sumnjam da postoji neki streamer na trzistu koji za te novce toliko pruza....

Još kad bi ga neko uvozio i prodavao u Srbiji...

ne, radi sve, samo sam naveo menije jer su imali problema sa nekim proslim FW....sada sljaka sasvim ok.

sumnjam da postoji neki streamer na trzistu koji za te novce toliko pruza....

Ma ja sam se stvarno radovao za BR jer u 99 % njih teram ,a ne ripove :d

ajde ljudi jos malo review-a, neću da bacim 100 evrica, jako mi je bitno da li pusta full HD preko wifi

ajde ljudi jos malo review-a, neću da bacim 100 evrica, jako mi je bitno da li pusta full HD preko wifi

teško da će 1080p raditi bez problema. meni recimo zanimljivo wmv HD 1080p fajlovi glatko idu wifi (g standard), dok se .mkv muči....nisam probao ali mislim da bi kombinacija nekog file servera sa N ruterom i xtreamerom (takodje je N draft) proradila. mislim da na oficijalnom forumu imas preciznije odgovore.

u svakom slucaju 720p ide bez broblema bezicno (FW 2.2).

znaci konkretno niko nije kod nas probao N standard kao wireless povezanost pri gledanju full HD-a, to je jedina stvar koja me interesuje . Pozdrav

Da li ovaj uredjaj Xtreamer moze negde kod nas u Srbiji da se kupi, ili da li neko zna kolika ukupna cena ispadne kad se naruci preko sajta www.xtreamer.rs (carina, prevoz i drugi troskovi), koliko sam shvatio uredjaj dolazi iz Slovenije?

znajući naše koliki su lopovi platio bi sigurno duplo u najgorem slučaju a oko 100€ u najboljem

Vrh Dno