legend
Čuven
- Učlanjen(a)
- 29.06.2000
- Poena
- 649
Poslednja izmena od urednika:
Xtreamer vs WDTV
Xtreamer vs Popcornhour
Vredi li ovaj Xtreamer i da li je bolje rešenje od WDTV i Popcorn?
Xtreamer vs WDTV
Xtreamer vs Popcornhour
Vredi li ovaj Xtreamer i da li je bolje rešenje od WDTV i Popcorn?
Dobio sam uodate na mail.Sutra ga salju,a boze zdravlja u Srbiji je za 7 dana sa sve usputnim stanicama!Javi obavezno utiske kad stigne, baš sam se zagrejao za ovu spravicu![]()
Posto je Eu proizvod uspecu da ga dovucem do nas bez carine sve za 120e.
Malo si me zbunio sa ovim jos juce ali nisam uspeo da reagujem. Kako mislis bez carine ?
Ako i jeste EU proizvod nikako nije bez carine,a na fakturi mora biti naznaceno da je poreklom iz EU (sto ne moze biti jer manje od 70% je sigurno poreklom iz EU ostalo P.R.C)
EU proizvodi imaju samo preferencijalnu carinsku stopu... to je obicno 1 do max 2 % manje nego za ostale zemlje.
Znaci elektricni uredjaji obicno imaju veliku carinsku stopu... ali neka bude 10% ...pa onda preferencijal bude na 8% tj jednako nista,jer svakako je PDV veliki i naravno spediterski troskovi.
Znaci i ja cekam utiske jer sam se i sam zagrejao za isti uredjaj,ali sam se setio carine,spedicije i ostalih sto moze da me zadesi a posle da me kosta kao Svetog Petra....
Dear Valued Customer,
Thank you for your payment and order.
Our product will commence shipment on 1.8.2009
We will send you in the box free of charge a wireless USB Antenna 802.11n as a gift as you are a pre-order period time buyer.
Once your unit will be ready for shipment you will be notified automatically by our system and sales team. We will not claim your money until shipment will be made.
Thank you for your purchase.
Xtreamer Sales Team
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari