Šta je novo?

Xtreamer (Media Player & Streamer) - iz prve ruke...

legend

Čuven
Učlanjen(a)
29.06.2000
Poena
649
Poslednja izmena od urednika:
e kad bi za te pare moglo kod nas da se dobije a da poštarina ne bude jedno 500e onda bih uzeo to umesto kokice.

evo blanko: vredi.

moze placanje sa CC, samo ostaje pitanje isporuke i naših carinika :)

Evo ja se dobrovoljno javljam da kupim jedan i da ga uporedimo sa Popcornom.Posto je Eu proizvod uspecu da ga dovucem do nas bez carine sve za 120e.Nemam pare na kartici ali se nadam da cu sutra da imam pa boze zdravlja za 10 dana bice ovde.Pa da napravimo test kod nas!

Pozdrav

Uh ovaj Xtreamer zvuci nenormalno dobro, jedva cekam taj test ako ga srbin uzme.

Mene svrbi da ga uzmem, imam i kombinaciju da mi stigne krajem meseca. Samo cekam neki posten review...

Poruceno i placeno!
Sada jedino mozemo da cekamo!

Pozdrav

ja pokusao sa visa virtuonom i ne ide #$!"#%"#$&"#$%&#$%&

update: sad mi je prijatelj porucio u FRA pa kad stigne.... :)

Javi obavezno utiske kad stigne, baš sam se zagrejao za ovu spravicu :)

Popcorn c200 izgleda ozbiljnije ali mu je i cena takva. Ako ovo radi bez problema sve sto su naveli..onda svira za sve pare :,,::guitar:

Posto je Eu proizvod uspecu da ga dovucem do nas bez carine sve za 120e.

Malo si me zbunio sa ovim jos juce ali nisam uspeo da reagujem. Kako mislis bez carine ?

Ako i jeste EU proizvod nikako nije bez carine,a na fakturi mora biti naznaceno da je poreklom iz EU (sto ne moze biti jer manje od 70% je sigurno poreklom iz EU ostalo P.R.C)
EU proizvodi imaju samo preferencijalnu carinsku stopu... to je obicno 1 do max 2 % manje nego za ostale zemlje.
Znaci elektricni uredjaji obicno imaju veliku carinsku stopu... ali neka bude 10% ...pa onda preferencijal bude na 8% tj jednako nista,jer svakako je PDV veliki i naravno spediterski troskovi.

Znaci i ja cekam utiske jer sam se i sam zagrejao za isti uredjaj,ali sam se setio carine,spedicije i ostalih sto moze da me zadesi a posle da me kosta kao Svetog Petra....

lepo izgleda, cita sve, cena ok, samo jos da sacekamo The Serb-a da dobije...

pakovanje.....

Prilozi

• photobwz.jpg
    photobwz.jpg
    63.9 KB · Pregleda: 160
Malo si me zbunio sa ovim jos juce ali nisam uspeo da reagujem. Kako mislis bez carine ?

Ako i jeste EU proizvod nikako nije bez carine,a na fakturi mora biti naznaceno da je poreklom iz EU (sto ne moze biti jer manje od 70% je sigurno poreklom iz EU ostalo P.R.C)
EU proizvodi imaju samo preferencijalnu carinsku stopu... to je obicno 1 do max 2 % manje nego za ostale zemlje.
Znaci elektricni uredjaji obicno imaju veliku carinsku stopu... ali neka bude 10% ...pa onda preferencijal bude na 8% tj jednako nista,jer svakako je PDV veliki i naravno spediterski troskovi.

Znaci i ja cekam utiske jer sam se i sam zagrejao za isti uredjaj,ali sam se setio carine,spedicije i ostalih sto moze da me zadesi a posle da me kosta kao Svetog Petra....

Dolazi mi na adresu u Sezged :-devil-: tako da nase speditere i ostale licumure cemo da zaobidjemo ovog puta!

Xtra :)

Nisi naglasio pa sam morao da ti dam neki heads-up !

Znaci svi cekamo review onda :D

upravo dobih sledeće:

Dear Valued Customer,

Thank you for your payment and order.

Our product will commence shipment on 1.8.2009

We will send you in the box free of charge a wireless USB Antenna 802.11n as a gift as you are a pre-order period time buyer.

Once your unit will be ready for shipment you will be notified automatically by our system and sales team. We will not claim your money until shipment will be made.

Thank you for your purchase.

Xtreamer Sales Team

***....znaci tek polovinom avgusta mogu očekivati moj primerak.... :smash:

Ne bih da dodajem ulje na vatru, ali malo pregledah njihov forum i vidim nekoliko prijava ljudi koji su platili preorder i žale se da im je novac skinut odmah, tj. pre slanja pošiljke, a pozivaju se na to da im je rečeno da novac neće biti skinut pre slanja...

Spravica izvrsno izgleda na papiru, jedva čekam neki fin review :)

Poslednja izmena:
Nadam se da grešim ali mi je malo sumnjivo to što je juče objavljeno da je rasprodat prvi kontigent uređaja a danas informacija da isporuka počinje tek za mesec dana.

Ja ću ipak sačekati koji review i iskustva drugih korisnika...

prvi kontigent je rasprodat i isporuka kreće od 01.07.2009.

drugi od 01.08.2009.

Dobro je, onda nećemo dugo čekati na review :)

ovo je prva poruka koju sam ja dobio:
Hi Milija

An order you recently placed on our website has had its status changed.

The status of order #1679 is now Awaiting Fulfillment

Order Details
Order Total: €119.00 EUR
Date Placed: 30th Jun 2009
Payment Method: PayPal Website Payments (Standard)

a ovo je druga:

Hi Milija

An order you recently placed on our website has had its status changed.

The status of order #1679 is now Awaiting Shipment

Order Details
Order Total: €119.00 EUR
Date Placed: 30th Jun 2009
Payment Method: PayPal Website Payments (Standard)

Click here to view the status of your order

Tako da ne znam sta da vam reknem!
Inace sve sto bilo gde kupis ili porucis preko interneta odmah se naplati pa ti poslaju u nekom doglednom vremenu!

Pozdrav

p.s dobio sam i ovu poruku:

Xtreamer.net Shop Said:

Dear Valued Customer,

Thank you for your payment and order.

Our product will commence shipment on 1.7.2009

We will send you in the box free of charge a wireless USB Antenna 802.11n as a gift as you are a pre-order period time buyer.

Once your unit will be ready for shipment you will be notified automatically by our system and sales team.

You are in the first batch .

Thank you for your purchase.

Xtreamer Sales Team

Poslednja izmena:
Al ce ovi da se oshure od para :d

Nazad
Vrh Dno