Ja ne znam sta je vama na ovom ekranu lose? Boje su vrh! Pa ko gleda telefon pod uglom ***. Ekran je po meni ekstra!
Bez obzira da li slikaš pod vodom, pod naletima pustinjskih vetrova ili ti se slučajno prosula voda po telefonu u kuhinji – Xperia Z1 će nastaviti da radi bez problema.
Pa to je jos faza ranog prototipa :d PA/GSM Arena i ostali imaju malo novije verzije sw ali boga pitaj koje sve ekrane..
Na xperia blogu su kacili foto semplove sa tim raznim i ranim verzijama softvera i .518 je davao ulje na platnu sa onim ''varnicama/iskrama'' po fotografiji, ne znam kako drugacije da nazovem. Cak su .510 i jos neke starije verzije imale bolji kvalitet fotografija, za ostalo naravno ne znam.
Onda nije ni cudo sto gasi wifi, nema te podatke u power managment i sto baterija traje samo 3h, to je manje i od Galaxy Nexusa.
Ali opet to ne treba krajnjeg korisnika da zanima. Kupis telefon i nemas sw update? Sta da radis drugo? Cudi me kako su ovi ostali imali, a Gizmo nema.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari