Šta je novo?

Xperia Z/ZL

Poslednja izmena:
pozz
Imam problem sa ekranom na telefonu samo se u jednom trenutku ugasio i nece vise da se upali.
Ustvari upali se samo pozadinsko osvetljenje
Dali je neko imao iskustva sa ovakvim problemom na Xperia Z telefonu
Probao sam sa fabrickim resetom da ga povratim ali nista
Unapred zahvalan na odgovoru
Ili da mi neko preporuci dobar servis....

To se ekran pokvario,nije do softvera.Za servis kucaj u google gsmreverse imaju nekoliko servisa,ja imam ok iskustva sa njima.

Drugari, ja jos ne dobih kitkat, u cemu je fora :-o
Inace, da li su sredili lose drzanje baterije na kitkatu?

Na los rad baterije utice glupi Sonijev bloatware. Instaliraj Battery monitor widget i 100% ce ti prijaviti da ti 48-52% baterije trosi neki sonijev servise sa nazivom slicnim sonymobilesociallife. Disable za sve aplikacije vezane za njega (xperia twitter, xperia music, xperia facebook...) i produzices rad baterije za duplo.

Drugari, ja jos ne dobih kitkat, u cemu je fora :-o
Inace, da li su sredili lose drzanje baterije na kitkatu?
Nemas zato sto valjda nase mreze nisu presle 4.4.2 ili tako slicno nisam ni ja imao, ali uvek mozes manual install softvera, imas na YT upuctva a na xda fw da skines za koju regiju ti odgovara

Nemas zato sto valjda nase mreze nisu presle 4.4.2 ili tako slicno nisam ni ja imao, ali uvek mozes manual install softvera, imas na YT upuctva a na xda fw da skines za koju regiju ti odgovara
Pa hoce li biti uopste ota, 4.3 mi super radi, nego cisto ovako pitam posto znam da vec dugo ima kitkat

Mozda ne bude Ota za tvoj telefon,sve zavisi...a i bolje da ostanes na 4.3 dok ne srede to sa baterijom. ;)

Odradite sta sam napisao i nema ni grejanja uredjaja.

Poslednja izmena:
Imam problem sa stock weather widgetom jer nece da mi updejtuje lokaciju..sve moram rucno a nece automatcki

Pa stock weather widgetu moras sam da namestis mesto za koje ce da daje prognozu,ne moze sam da prepozna.

Ipak može. Udješ u Widget, ideš na settings i izabereš MY LOCATION.

Ja to svaki put uradim kada promenim grad posto on nece automatcki da promeni?! Nije problem pronaci grad rucno jer ga nadje ali nece automatcki kada ja promenim grad!

Neće:)))

Na los rad baterije utice glupi Sonijev bloatware. Instaliraj Battery monitor widget i 100% ce ti prijaviti da ti 48-52% baterije trosi neki sonijev servise sa nazivom slicnim sonymobilesociallife. Disable za sve aplikacije vezane za njega (xperia twitter, xperia music, xperia facebook...) i produzices rad baterije za duplo.

Sto lepo ti ne slikas screenshot od disabled aplikacija i olaksas nam svima probleme :D

Evo slika
IMG_20140902_191910.jpg
IMG_20140902_191921.jpg

S ovim baterija izgura dva dana (dan,noć,dan)

Ljudi ubacio 4.4.4 i mogu vam reci da leti + ako disable-te aplikacije moze telefon da radi kao ne zdrav... Ne greje se kao pre, baterija traje koliko dolikuje, nema vise laga dok scroll-te po podesavanjima itd samo nisu sredili lag u kameri kad otvorite meni da odaberete neku opciju lag je tu, ali moguce da ce i to u nekom update-u naravno ne android vec fw :D Cisto sam hteo da vas obavestim jer mnogi ne zele da ubacuju 4.4.4 jer se plase da se ne ponove problemi sa 4.4.2 ili sta god zele prvo da cuju utiske drugih pre nego sto roknu na 4.4.4, pa reko da vam iznesem moja zapazanja :D

Meni nece da prodje download updatea preko pc companiona, na 2% zakove svaki put i to je to.

Telefon radi super posle ubacivanja 4.4.4,jedini problem imam kada zovem ekran mi se ugasi i ne mogu da ga upalim sve dok sagovornik ne spusti slusalicu.
E sad,mozda je moj telefon nesto poludeo ili treba da nesto podesavam ali ne znam sta i gde.
Svaka pomoc dobro dosla
pozz

Meni uopste neprijavljuje da mogu da skinem ovaj update uvek mi pise da imam najsveziji?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno