Šta je novo?

Xperia Z/ZL

posle ubacivanja 4.3 androida izgubio sam bio screen on i onda odjednom poceo da ga racuna,uradio sam mu factory reset , i sad ima cudnih stavki, tipa pise da mi je gps drzao ukljucenim 2h i 47 min ona wisepilot for xperia navigacija, a ja sam je ukljucio chisto za probu kako radi na 5 do 10 min i onaj mediaserver pojede bateriju. A inace osvetljenje drzim moze se reci na min, sigurno od tih 11h nekih 8-9h

Sutra mozda uzmem z1, kojim programom da proverim verziju displeja? Hitno.

drugari ima li neko da me opravi za igo, posto za ovaj full hd imam probleme da ubacim igo :(

Nisu, Z1 je noviji i bolji telefon (prakticno je sve bar malo bolje).
Kupovina oba zahteva proveru uzivo zbog lutrije sa ekranima tj panelima, postoji jedan broj telefona sa prilicno ispranim ekranima (posebno vazi za Z, prvi jdi panel, sharp displej je na Z najbolja opcija) a na oba modela, ako su polovni, treba proveriti one cepove po kucistu, cisto da vidis u kakvom su stanju. Ako kupujes nov Z1 mislim da se to sada ne isplati jer je Z2 samo malo skuplji a bolji fon, naravno tu su i drugi telefoni za slicne pare.

xperia z t-mobile ili da nije sa te mreze,zanima me razlika u displayu/performansama, koji je bolji ?
Ovaj bi trebalo da je za us trziste...

Zna li neko gde je najbolje (najjeftinije) da zamenim ekran na Xperiji Z?I da li ce telefon nakon zamene i dalje da bude vodootporan ili nece?

Ajde da probam ovde pitati, ljudi postoji li kava aplikacija/widget koji prikazuje ime ulice/naselja ili grada kao sto su stariji telefoni prikazivali na ekranima, mislim da je to cell info/regio info ali sta sam god skinuo sa app store-a, daje samo podatke neke o mrezi, jacini signala i sl, sve ostalo trazi gps pa da te locira, a to niie to...

da li neko zna ove serije koje su proizvedene 2014 sto se sada prodaju u vipu kakvi su im generalno paneli... posto im je sada akcija zbog ivog prvenstva u fudbalu...

Pre par dana otisao u VIP da vidim G3, i tu je bio i XZ i mogu ti reci da je njegov ekran meni sasvim, ali sasvim dobar. Nije kao G3 ili M8 naravno ali je i vise nego dobar.

da li je dobar Z ultra nov po ceni 270€?
Da li i on ima nekih skrivenih mana,problema...?
Sta znaci ako je Z ultra C68... ili C(pa neki drugi broj)?
Vase misljenje...

Hvala care ;-) veliko hvala...

Pozdrav svima na temi

Ima li rucni Sim-unlock za Xperia Z sa VIP mreze ili mora da se plati kod ?

na XDA ima jedno 60 tema, nema nijedna konkretna sa odgovorom dal je uopte moguce

Nemoj da me drzis za rec ali cuo sam da nema resenja, mora kod.

Blah, prosto neverovatno kako su ljudi batalili hacking sim lock-a. Skoro nijedan novi telefon vie ne moze da se otkljuca, ili su proizvodjaci pojacali zastite, nesto od toga. A kad se setim kako je genijalno resenje bilo za Samusng Galaxy 3 (i5800), uvati me neka seta ... :) covek je ceo dan sedeo i menjao pojedinacne blokove nv_data_bin fajla u hex editoru, da provali koji je JEDAN bajt odgovoran za sim lock

Baš je genijalno nema šta. Po tom kriterijumu su i oni tvoji kinezi što rade na trakama u shenzhenu svi do jednog genijalci :D

Baš je genijalno nema šta. Po tom kriterijumu su i oni tvoji kinezi što rade na trakama u shenzhenu svi do jednog genijalci :D

Oook, sad si vec stalker/smarac i brines me. Idi procitaj za i5800 sim unlock koliko je genijalno i pokrij se usima sto prozivas ljude koji su IT obrazovani do te mere, i spretni, da smisle takvo resenje i divi im se zato sto nikad ne bi smislio bolje.

Ljudi da vas pitam jer ce da bude nekog update posle 10.5.A.0.230? ili mozda 4.4.4, jer zna neko nesto?

Trebalo bi da bude 4.4.4 i to ce biti zadnji zvanican apdejt za Z,ZL i ZR po nekim glasinama.

Imam problem sa Xperiom Z. Kada ubacim SIM karticu, telefon je ne registruje i izbacuje poruku "no sim card". Jednom je uspelo i proradilo je, ali radilo je samo dok nisam isključio telefon. Kad sam ga ponovo upalio, opet nije registrovao karticu, a nisam je vadio iz telefona.
Karticu su mi sekli na Micro SIM format u korisničkom servisu, pošto kažu da nisu imali fabričkih Micro kartica. Isprobana je u drugom telefonu, i radi bez ikakvih problema. O čemu se radi? Da li mu je potrebna prava Micro SIM kartica ili sa telefonom nešto nije u redu?

Najbolje da nadjes neku original microsim karticu od drugara i ubacis cisto da probas. Ako radi onda ta tvoja je lose isecena, ako ne...mozda su osteceni pinovi na telefonu ili nesto slicno

hoce li izaci android l za xperiu Z/ZL :) negde sam citao da ce ova dva telefona dobti jos samo jedan zvanican apdejt posle cega vise nece izlaziti oficijalni?

Bice nekih custom verzija,oficijalna ne verujem bas :)

Dal su popravili stanje sa baterijom...hm..

Nemam pojma, ako je neko ubacio neka javi da li je nesto poboljsano ovde da svi znamo

Nazad
Vrh Dno