Šta je novo?

Xperia Z/ZL

Te cene sam lupio, nisam gledo po sajtevima. Svakako ce iphone 5 biti skuplji, vredeti vise. Sto se tice uplate letovanja i gledanje filma, stvarno ne znam sto bi iso na letovanje i da gledam filmove, idem da se odmorim.

Imao sam iphone4 vise od 2 god. I od januara sam vlasnik prvo note2 a posle njega nexus4. Note 2 sam zamenuo jer mi telefon preveliki. Nexus4 je dobar, fluidan, ali i njega cu promenit cim izidje novi iphone. Niste ni svesni da sa ios moze da se radi isto sto i na androidu, naravno treba da se jailbrejkuje, a da bi android bio to sto jeste treba da se rootuje, tako da je to jedno te isto skoro. Iphone sam koristio skoro 2,5 godine, a u roku od mesec dana sam zamenio high klasu telefona, za drugi, a skoro cu i taj. Nije to to

Jel moze iphone kad se jb da ima ekran od 5"?
Ako ne moze,cao zdravo.
Ne pada mi na pamet da coravim po tom ekrancicu ako vec imam izbor a uz to je i jeftiniji dosta.

Izbriso sam poruku, jer necu da idemo vise u off na ovoj temi, tema je sony xperia Z/ZL

Poslednja izmena:
Oprostite što nisam imao vremena da napišem root tutorial, sutra kada se probudim ću to uraditi.

In other news, Xperia Privilege je izašla i daje SVAKOM! korisniku 22 funte Sony Walleta koji možete iskoristiti za šta god hoćete :D

http://www.sonymobile.com/gb/software/offers/discovery-packs-xperia-z/

Šta vam je potrebno:

UK VPN, UK nalog, u USA još uvek nije aktivna promocija.

Ako nekome ne treba ili ne koristi psn, slobodno, slobodno može da prosledi :D

Poslednja izmena:
Odlična ako puniš preko punjača. Čak i kad je celu noć na USB-u, brže se prazni.

Na taj način preko 24sata. Dosta sam ekstremniji u korišćenju gprs-a i poziva i dan gura bez problema. Rezultati nekoga tamo me ne interesuju, jer posedujem Z, za razliku od njih. :/

Ja bi da prodam ovaj moj lg 4x i pazarim sony.

Sony је бољи, само питање је колика би била доплата... Тј. да ли вреди додати нпр. 200 еврића :rolleyes:

Uzmi bre Sony. Imaćeš i podršku od Sony kompanije koja podržava XDA, a to je dovoljan + znači skoro kao da imaš Nexus u Sony kućištu + imaš super kućište + bolju kameru od LG-a + CPU i GPU koji će sigurno 2 godine gurati sve + 1080p ekran... Sve je na strani Sony-ja

Ако већ имаш пара иди на htc one или s4.Једино ако ти се из неког посебног разлога свиђа Sony онда њега пазари;)

Или уз неку мању доплату пређи на ѕ3:D

Ja sam sony uvek koristio i bas sam zadovoljan sa njima. Lg mi je bio ok odnos cene i kvaliteta. Meni sve leti na ovom telefony ali baterija je uzasna. Ovaj telefon je nov, nema ni mesec dana. Pre bi doplatio za taj sony i dve godine da mirujem.

Онда нема шта, пређи на Sony и "Мирна Бачка":p

Све је феноменално, али 6.44" је превише:rolleyes:

Pa ovo je Honami, valjda 5'' displej a taj Phablet je Togari i navodno ce imati 6,44'' displej.

Uglavnom, ovo stvarno obecava, posebno sto su izgleda batalili stare tipove ekrana ili su ih znacajno unapredili. Baterija je taman za 5'' mada ce imati i xenon ali mislim da ce biti dovoljno skoro 3000 mAh a i ne pali se xenon svaki cas. Senzor je najveci posle Nokie 808 sto je odlicno. Samo me naziv smara, One Sony, ne znam da li moze gluplje :d

Mislim jeste sve ovo koncept i jos uvek glasina ali ima previse dima da ne bi bilo vatre :d

q2jmqtT.jpg

Poslednja izmena:
Е ако је 5", онда је то већ друга прича:D

Xenon :guitar:
Steta sto kamera nema poklopac(koliko vidim sa slike :) )

Ovo je valjda koncept nekog lika.. Mada specifikacije sa linka se poljavljuju vec 10ak dana unazad

sve su to koncepti...na Android još niko nije ugradio xenon a da to nešto valja, mada ko će biti prvi ako ne Sony :)

Tutorial za Root i instaliranje CWM-a kao i ostalih *******cija stiže za 10tak minuta :)

Ko zna kada ce izaci ovaj telefon. Imam osecaj da ce to biti sledeca generacija. Ako se pojavi sa baterijom velikim kapacitetom to je pun pogodak.

Samo da ne razocaraju. Definitivno bice moj.

Nazad
Vrh Dno