Ako mislis na matricu, na svakom telefonu se to vidi
Samo treba da nadjes pravi ugao i pravo osvetljenje![]()
Wahad, prvi put da neko koji je presao iz Apple tabora, da se ovako odusevi nekim android telefonom
Nemoj lmt da instaliras
Meni se taj pie system nikako ne svidja, jeste kul neko vreme, ali posle se gubi to i pocinje da nervira.
Ako modovi žele a i ostali članovi, ispisaću sutra tutorial na srpskom, tj prevesti oko rutovanja i instaliranja recovery-a i par modova koji su vredni pomena.
pa ne znam sta da vam kazem,mene ovaj iphone 5 odlicno sluzi,sve je full ali sigurno da tezim ka najboljem kao i svako,ukazao mi se taj XperiaZ ,slucajno citao i ovu temu ovih dana,pa sad gledam da kad bi ga zamenio jos u toku dana da mi se ne padne taj telefon sa slabijim ekranom a i malo sam skeptican oko sony-a i software-a,sve imam osecaj da ce da batale ovaj telefon posle par meseci oko update-a i slicno pa ce tako i cena mnogo brze da mu padne u odnosu na ip5 sto mi opet ne ide u prilog.Ispravite me ako gresim,to je ono sto sam uocio do sada.
Nemoj da menjas iphone za android. ova xperia ce za par meseci kostati manje od 300eura a iphone ce biti oko 400. Tako da iphone uvek vredi. sacekaj novi iphone pa vidi sta ces.pa ne znam sta da vam kazem,mene ovaj iphone 5 odlicno sluzi,sve je full ali sigurno da tezim ka najboljem kao i svako,ukazao mi se taj XperiaZ ,slucajno citao i ovu temu ovih dana,pa sad gledam da kad bi ga zamenio jos u toku dana da mi se ne padne taj telefon sa slabijim ekranom a i malo sam skeptican oko sony-a i software-a,sve imam osecaj da ce da batale ovaj telefon posle par meseci oko update-a i slicno pa ce tako i cena mnogo brze da mu padne u odnosu na ip5 sto mi opet ne ide u prilog.Ispravite me ako gresim,to je ono sto sam uocio do sada.
Nemoj da menjas iphone za android. ova xperia ce za par meseci kostati manje od 300eura a iphone ce biti oko 400. Tako da iphone uvek vredi. sacekaj novi iphone pa vidi sta ces.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari