Max. manual brightness, same videos (via YouTube app) on both phones. Note II is using "natural" screen preset, Xperia Z has Mobile BRAVIA Engine 2 switched off.
Damn, sada se pitam da li će biti ljudi iz Vip-a toliko helpfull da mi kažu koji ekran imam ili ako mogu da zamenim telefon sa lošim ekranom, bolje rečeno ne znam da li da u tom slučaju prijavim telefon kao faulty i da tražim replacement.
Ajde da vam kazem nesto kao korisnik Note 2.
Meni se uzivo, jedan pored drugoga u svetloj prostoriji, dosta vise svidja ekran na Xperia Z nego na Note 2. Nazalost sam telefon, tj njegova izrada i dizajn me nisu toliko odusevili. Prlja se ko nenormalan, i to ne samo zbog ostajanja otisaka. Ivice nisu tako dobro uklopljenje kao kod samsunga te celim obodom upada prasina koju ne mozete iscackati osim cackalicom. Takodje zvucnik i mikrofon su posebno problematicni po pitanju skupljanja prasine, udubljeni su u i tim udubljenjima svasta moze da se sakupi. Iako je napravljan od kvalitetnih materija (ili bar skupljih), samsungova plastika lepse lezi u rucu jer je savrseno zaobljena, bez ostrih ivica i sl...
4 nedelje najprodavaniji telefon u Japanu, Sonyu skocile akcije 70% za tri meseca. Nije lose.
ima istine u tekstu ali je ovo jedna velika glupost
It doesn’t matter how big the Sony brand is, the Android consumer is an educated consumer.
bar jedno 70-80% korisnika androida koje znam nemaju pojma sta znaci root a ne nesto drugo![]()
U sto ima vecu bateriju za 40 mah-a
isti im je modem samo je kod ZL prenos podataka manji nego kod Z.
ja imam arc s i meni je kamera super za neko normalno slikanje i te stvari ja sam zadovoljan.
Ako je isti modem (cip) i isti softver, ne moze da bude prenos podataka manji...
Na GB je bio problem (pre)velike kompresije slika, na ICS su ispravili to i fotografije su mnogo bolje bile
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari