Jbs telefon i njegov ekran ako mora osvetljenje na auto, da ne izgleda skrnavo.
Ono što odmah upada u oči kada upalite telefon je koliko su stvari oštre - 441 ppi, njam, njam . Ovo je prvi 1920 x 1080 telefon koji imam prilike da koristim i mogu reći da je ekran perverzija. Ej ljudi, pa tu rezoluciju ima moj 40-inčni LCD i 51-inčna plazma, strpano u "malih" 5 inča . Quad Core Krait na 1.5 GHz - yes please . 13 megapiksela kamera, why not. Antutu izbacio 17536, Quadrant 7956. Kažu otporan na prašinu, prosipanje, ali i vodotporan do metar, možda ga stavim pod česmu ili u čašu kad skupim hrabrost Stigao sa 4.1.2 Jelly Bean. U ponedeljak ide preview na sajtu, pošto je ovo još uvek sempl - meni deluje kao gotov proizvod iskreno, mada moguće je da će još nešto da dorade do marta, ja ne vidim šta.
Zato sam i rekao dzaba full hd i bravia i ne znam ni ja sta ako svi znamo sta je TFT i koje su mane. Neravnomerno osvetljenje, probijanje, odsjaj, slaba crna...
misliš primetno manji? lepo se vidi ovde
http://imageshack.us/a/img254/997/img0794t.jpg
džabe tih 5" na papiru kad ima sw dugmiće
E kada sam video ovu sliku poređenja sa SIII totoalno sam se razočarao, a bio sam spreman da prodam i N8 i Galaxy S2 i Ot-992D i doddam još 200-250 vra za Xperiu Z kada se pojavi i budem mmiran jedno godinu ipo do dve godine, ali ova crna je toliko loša, da moj SII daje daleko bolju sliku, moraću da čekam S4.
Jbs telefon i njegov ekran ako mora osvetljenje na auto, da ne izgleda skrnavo.
Mozda ako ima neki super macro mod za kamkoder mada sam ubedjen da je ono fejk. Ili je stvarno XZ ali sa nekim dodatnim macro socivom, radili su to ljudi i sa ostalim telefonima mada uz losije rezultate.
Ona macka izgleda duplo bolje na sgs3.
Ne znam,ali displej ne uliva neko poverenje,bar koliko sam ja video na ovim klipovima. . .
Ocigledno brzo si se preobratio Kad si imao Wave pricao si o superamoledu kao vrh, a sad si na sony-u i sad ti kao ne smeta ta bledunjava slika i super je crna
a sad si na sony-u i sad ti kao ne smeta ta bledunjava slika i super je crna
Nikakvu pravu inovaciju sem full hd na 5" ovaj telefon nije doneo.
HTC pa Samsung ima da ga smrve kao i obicno.
Sto se iPhone-a tice... Sony im nikad nije ni bio konkurencija.
Edit: Sve je jasno kad uz telefon daju slusalice od 250e kao poklon.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari