stvana je napisao(la):Samo kliknite na Apply to all folders dugme i podesavanja ce biti zapamcena.
Pozdrav, Alek
Ma nemoj ?stvana je napisao(la):Samo kliknite na Apply to all folders dugme i podesavanja ce biti zapamcena.
Pozdrav, Alek
drapin je napisao(la):Ma nemoj ?![]()
Pa da je to resenje - ne bi pitali, naravno...to se prvo uradi...kamo srece da je tako jednostavno !
Samo da naglasim da problem nije vezan za SP1 jer se meni desava i na jednom XP-u na kojem nije instaliran SP1.
I jedna od propratnih manifestacija je da stalno iznova nestaje Status Bar...kazes mu u View - Status Bar, on ga prikaze, ali sledeci put se folder opet otvori bez Status Bar-a...
isto je i kod mene... kakav smor...loco je napisao(la):Meni se desavalo isto sa osnovnim XP-jem, onda sam instalirao SP1 i funkcionisalo je OK jedno mesec dana, a onda opet po starom i nisam uspeo da resim problem niti da saznam nesto vise o tom.
fina ideja! :rtfm:drapin je napisao(la):Mislim da je mnogo elegantnije i efikasnije da se, u trenutku kad se sve podesi kako kome odgovara i dok jos uvek sve radi kako treba, napravi export tih brench-ova i da se sacuvaju kao .reg fajlovi.
Kad se "pokvari" samo dvoklik na doticne tj. import/merge i gotovo !![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari