Šta je novo?

Xiaomi Watch S1

5ar

Slavan
Učlanjen(a)
05.02.2007
Poena
330
Moja oprema  
Laptop
Dell Latitude 5590
Mobilni telefon
Redmi Note 11
Pristup internetu
  1. Kablovski internet
Vidim da se pomenuti sat pojavio na mi-srbija.rs . Šta mislite da li je bolji od Amazfit GTR3?

Ja ga imam,stavio mu metalnu narukvicu i lepse izgleda...mislim da treba jos softverski da se ispegla...imam ga od kraja juna,tad je bio na akciji za 20300 din...

Nije valjda da dolazi sa ovom kožnom narukvicom?

I usput, šta je "Dvostruki GSP" :ROFLMAO::ROFLMAO:

Dolazi sa kožnom i silikonskom.
Crni model sa crnom kožnom, sivi model sa braon kožnom.

Pisao sam na Active forumu, sad vidim da ima i S1.

Jel neko uspeo da placa sa NFC?

On ima samo Xiaomi Pay. Nema sreće s tim ovde

Колико порука може да остане у телефону?
Да ли подржава наша слова, ћирилицу?

Двоумим се да ли да узмем овај сат, али накако да га неко чврсто препоручи.
Има ли иједан власник овде па да тачно каже ваља ли сат? Да ли је прави сат или играчка? Које су му добре а које лоше стране?

Šta podrazumevaš pod "pravi sat ili igračka"?
Inače, moj primerak radi lepo, ubacivanjem custom aplikacije ima mnoogo više watchface-a.
Ekran je odličan, ima safirno staklo, tako da se ne grebe, brz je, baterija oko nedelju dana.
I da, imam u kući i Huawei GT2 (46mm) i ovaj je mnogo lepši/skladniji (bar meni).
Loše strane? Kao i svakom komadu hw-a svako će naći šta je za njega loše.
Po meni je aplikacija za mobilni MiFitness najlošija strana ovog sata :)

Сат није лош, више него добар је за 19.990 дин колико сам га платио.
Јављање на позив ради добро, могуће је позвати онај број који вас је звао све ког стоји у нотификацијама сата.
Поруке су читљиве, добро се виде и целе су. Могуће је и управљати музиком која је на телефону.
Та апликација је, онако.

Све у свему добар сат за мале паре.
Сад је изашао и S1 pro, 35.990 дин.

Захваљујем на помоћи.
Треба ми ''прави сат'' у смислу да га осетим на руци, да је метални и отпоран на гребуцкања и мале ударце . Од фитнеса ми треба оно најосновније, а битно ми је повезивање са телефоном и батерија.
Сад само да преломим да ли црни или металик...

Ljudi jel ima neko problem da se posle nekog vremena ugasi opcija automatskog paljenja ekrana kod rotacije ruke?
Svako malo mi se to samo ugasi i onda moram manuelno upaliti ekran...radi neko vreme sam i posle ugasi i tako u krug...nervira me to?
I gde mogu pisati Xiaomiju za ovaj problem?

Da se ugasi, ne. Da prestane da radi Rise to wake, da. U podešavanjima uredno stoji da je uključeno, ali ne reaguje. I onda uzmem odčekiram/čekiram ponovo i na dalje neko vreme radi.
A algoritam/senzor za rise to wake je kriminalan. Čak i na high sensitivity

Gore je neko pitao koliko je ozbiljan sat... Vrlo malo... Toliko malo da NAKON što sam ga kupio, otišao sam na KP i kupio polovan Galaxy Watch R810. A Xiaomi sam uzeo baš zato što mi je prethodni GW crkao

GW je svemirski brod za ovo.

Da se ugasi, ne. Da prestane da radi Rise to wake, da. U podešavanjima uredno stoji da je uključeno, ali ne reaguje. I onda uzmem odčekiram/čekiram ponovo i na dalje neko vreme radi.
A algoritam/senzor za rise to wake je kriminalan. Čak i na high sensitivity

Gore je neko pitao koliko je ozbiljan sat... Vrlo malo... Toliko malo da NAKON što sam ga kupio, otišao sam na KP i kupio polovan Galaxy Watch R810. A Xiaomi sam uzeo baš zato što mi je prethodni GW crkao

GW je svemirski brod za ovo.
To je onda to i kod mene...a gde mozemo pisati Xiaomiju za tu gresku?

Ne znam. Ne bih se udubljivao. Ima Xiaomi mnogo većih grešaka od toga koje nikad nije rešio

Ја сам јуче добио ажурирање сата. Нисам много истраживао али видим визуелне промене, мало дуигачије иконице и приказ менија, подменија..

Ako je verzija 1.4.174 nije resila onaj problem...dobio je ja pre nedelju,dve.

Сад сам на 1.4.174.

Imam s1 active.Sta su sjebali na poslednjem update, sada heart rate se buni ugasi se sam od sebe ne meri BPM moram da ulazim non stop da bi ga pokrenuo da meri.Iskljuci se sam od sebe, na prosloj verziji se to nije desavalo radio je normalno od kada sam na ovoj verziji ugasi se sam od sebe, resetovao sam watch i opet isto.Stojalo i na prosloj verziji smart opcija ukljucena i radilo merilo normalno, sada kako god stavim on sam od sebe iskljuci senzor dok ne udjem da ga pokrenem.

Meni moj S1 riknuo,nema jos ni godinu 🤣
Cekam drugi da mi daju,ne moze se popraviti hvala Bogu 🤣

Шта му се десило?

Dosao ujutru na posao,sve ok...uvece ga vadim iz torbice mrtav...pokusavam da upalim,nista...probam malo da dopunim,jok...
Na kraju nisu mogli ni oni da poprave...samo nov

Ipak mi pare vracaju,kao nemaju na stanju...a posto je bio na akciji dobicu samo oko 21000...znaci cekam neku akciju pa uzeti nesto drugo...definitivno se Xiaomi kod satova nije pokazao...
Imali ko sta za predlog slican ovom izgledu?

Ipak mi pare vracaju,kao nemaju na stanju...a posto je bio na akciji dobicu samo oko 21000...znaci cekam neku akciju pa uzeti nesto drugo...definitivno se Xiaomi kod satova nije pokazao...
Imali ko sta za predlog slican ovom izgledu?
Huawei GT2 pro

Pozdrav,kako da namestim na sat Xiaomi S1 BEZ KONTAKTNO PLACANJE TJ DA PLATIM SA SATOM, kad pokusam da preko aplikacije na telefonu ubacim karticu izbaci mi poruku da pokusam ponovo kasnije ili da probam sa drugom karticom,da li to uopste radi kod nas ?
On ima samo Xiaomi Pay. Nema sreće s tim ovde
Sta ti znaci nema srece s tim ovde? imam i Xiaomi telefon i sat i da li mogu da placam pomocu sata ?

Само Samsung и Apple то подржавају код нас.

Pa zasto onda Xiaomi prodaje sat sa tom aplikacijom ako ne moze da se placa,valjda su prvo probali sve pa onda stavili u prodaju

Теби/нама треба Google pay, он има Xiaomi pay. То и пише у спецификацији.
Овде није до Xiaomi него до наших банака или кога већ.

Теби/нама треба Google pay, он има Xiaomi pay. То и пише у спецификацији.
Овде није до Xiaomi него до наших банака или кога већ.
Buraz u specifikaciji pise da ima Bezkontaktno placnja nigde ne pise da je to Xiaomi pey logino da sam mislio da radi sa svim bankama, ali sam sad citajuci malo po netu ukapirao da nije do Saomija nego kao sto ti kazes do banke i izgleda da moze samo u Halbanci bar tako pise na sajtu,e sad me zanima da li to vazi za sve modele sata npr s2pro ima mogucnost na satu pley prodavnice mozda moze da se skine taj aplikacija google pey,cisto me informativno zanima

Nazad
Vrh Dno