Šta je novo?

Xiaomi Watch S1

Не може се на сату инсталирати Google pay, софтвер сата то не подржава.

Не може се на сату инсталирати Google pay, софтвер сата то не подржава.
Sat to vec ima u sebi to su mi rekli u radnji kad sam uzimao s1 (obican)ali ja sam samo hteo da ima bez kontaktno plcanje nisam proveravao koja banka mislio sam da radi na bar za master card intese to je najraspostanjenjenija banka u srbiji i da ce da radi kad ono nece
S2 pro ima wear os sistem. A S1 ima xioami OS neku verziju.
E sad vidim ovo:

S2 pro ima wear os sistem. A S1 ima xioami OS neku verziju.
E sad vidim ovo:
Pa zato i pitam da li na satu S2pro isto radi samo za halbanku ili kad vec na satu ima wear sistem moze i druge banke na slikama za sat ima isti novcanik kao za telefon i opet racunam da mogu i druge banke

Kad mozes da istaliras google pay onda moze vecina kartica. Meni na samsung watch 6 rasi otp master.

Ma kad imas taj novcanik mozes sve katice samo nzm da li to ima veze sa Xiaomijem i sa kim je potpisao taj ugovor kao sto s1 moze samo halbanka ili je to vezano za samu aplikaciju nzm kako to da nadjem

Xiaomi S1/pro ima Xiaomi pay i to je vrsta beskontaktnog plaćanja koja u Aziji i nekim zemljama EU radi bez problema e sad sto ga nase banke ne podrzavaju to nije problem Xiaomi-ja. On znaci podrzava beskontaktno placenje ali nije upotrebljivo u svakoj zemlji a ovo sto se kod nas prodaje je EU model sata (ili global) nije specijalno pravljen za Srbiju pa da u specifikacijama pise da kod nas radi samo sa jednom bankom.

S2 Pro sa druge strane ima Wear OS (kao i Samsung satovi recimo) i on podrzava Google Pay koji je podrzan mnogo bolje u svetu i kod nas i radi skoro sa svakom bankom.

Postoji li još neki sat na našem tržištu sem S2 Pro, Apple i Samsung ove modele(ako ih ima, nisam upoznat) da podržava GPay?

Ne bih da favorizuje nekog. Znam da Garmin ima dobru cenu i da je vrh medju konkurencijom.
Najvaznija mi je baterija, naravno notifikacije.

Xiaomi S1/pro ima Xiaomi pay i to je vrsta beskontaktnog plaćanja koja u Aziji i nekim zemljama EU radi bez problema e sad sto ga nase banke ne podrzavaju to nije problem Xiaomi-ja. On znaci podrzava beskontaktno placenje ali nije upotrebljivo u svakoj zemlji a ovo sto se kod nas prodaje je EU model sata (ili global) nije specijalno pravljen za Srbiju pa da u specifikacijama pise da kod nas radi samo sa jednom bankom.

S2 Pro sa druge strane ima Wear OS (kao i Samsung satovi recimo) i on podrzava Google Pay koji je podrzan mnogo bolje u svetu i kod nas i radi skoro sa svakom bankom.
Zamenio sam S1 za 2pro i radi mi placanje sa intesinom karticom 😀
Garmin radi samo sa Rajfazen karticom,bar mi je tako rekao kolega koji ima garmin sat nzm,koji model

Da li S2 Pro i Garmin podržavaju GPay? Koliko na S2 Pro drži baterija da se ne uključuje GPS

Zamenio sam S1 za 2pro i radi mi placanje sa intesinom karticom 😀

Garmin radi samo sa Rajfazen karticom,bar mi je tako rekao kolega koji ima garmin sat nzm,koji model
Kakav je xiaomi 2 pro sat , vidim da ima u mi store za 32k , vredi li te pare ili da jurim nešto bolje ?

Sta mislite da li je ovaj xiaomi watch s3 veliki za zensku ruku?
Takodje evo vidim da u mi storu i na KP postoje samo ove dve dosadne boje, crna i srebrna, ove druge lepe boje naravno nema nigde.

Да ли сте шта променило поводом безконтактног плаћања? Успем да повежем мастер картицу али нмг да верификујем. Буквално кад кликнем врти пола секунде и то је то. У питању је Уникредит банка.

Да ли сте шта променило поводом безконтактног плаћања? Успем да повежем мастер картицу али нмг да верификујем. Буквално кад кликнем врти пола секунде и то је то. У питању је Уникредит банка.
За који сат питаш, Ѕ1 нема Google pay, има неки њихов. Ѕ2 pro има.
Јуче ми је пукла кожна наруквица, где има да се купи осим у Mi Srbija, тамо је 3700 дин, какве су ове са Алија за пар €?

Nazad
Vrh Dno