Šta je novo?

Xiaomi Smart Band 10

Stock

Čuven
Učlanjen(a)
07.09.2018
Poena
655
xiaomi-1.jpg

In Europe, the Smart Band 10 will be available for 40 to 50€, depending on the country.

Poslednja izmena:
Jel dodato nešto epohalno u odnosu na starije modele?

Budući da sam imao svaki Xiaomi Band od 5 pa naviše, tj. svake godine uzmem novi, poručio i 10-ku i stigla mi tačno na vreme, pošto mi se 9-ka na letovanju otkačila i završila karijeru pod točkovima terenca - ekran je pukao i kućište se deformisalo :(
Igram se od juče sa 10-kom, u suštini slična 9-ci, ali je ekran malo širi i malo lakše se čitaju notifikacije, svetliji (primetno na dnevnom svetlu) i za sad toliko o tome, manje više 9-ka sa boljim ekranom.
Bez problema pasuju narukvice od 8-ce i 9-ke.
Na AE su bezobrazno digli cene, ja sam global verziju 1. jula platio 41€, sad je u istoj prodavnici 65€.

Koji je bolje uzet? Mi band 10 ili Huawei band 10? Inače ženi sam prije 2 godine kupio Mi band 7 i nije baš oduševljena. Neki dan joj je riknuo ekran, samo se prikazuje bijelo sa crtama pa se vrati itd. Sinkronizacija sa mobitelom je loša te mjerač spavanja. Vidio sam da Huawei u spavanju rastura ali hardverski je inferiorniji ali zato jeftiniji. Jel se isplati jos jednom riskirati sa Mi band 10ili prijeći na Huawei?

Vrh Dno