Uzeo Mi Band 10 i baterija gura nekih 12 dana uz mojih 3-4x nedeljno trčanja
Mi Fitness je sad sasvim korektna app, uspeo sam konačno i da prebacim podatke sa Zepp Life zadnjih dal godina, imam Mi Band uređaje još od onog beše 1s sa 4 crte na sebi.
Ekran je vrhunski, dodato je dosta opcija naspram mog starog Mi Band 6, čak ima i coach za trčanje za početnike može odlično da odradi posao.
Ono što me oduševilo koliko je tačan HR za uređaj od 40 evra, bukvalno uvek je isto kao na mom arm HR senzoru Coospo HW9.
Suunto 9 Peak Pro sto koristim za trčanje ima kriminalno netačan HR senzor, oduvao ih je Xiaomi sa igračkom. Verovatno zato što su prodali Mi Band više nego što će svi ostali proizvođači satova zajedno ikad 😂 pa imaju neki vrhunski AI algoritam za HR. Za trčanje u rangu sa Polar H10 trakom koja je najpopularnija kod trkača.
Spavanje meri solidno za moje potrebe odlično, opet bolje od Suunto sata koji je koštao 600-700 evra u radnji.
Merenje koraka i dužine trčanja malo dodaje, na trčanje minimalno, na korake zna da doda suludo, valjda meri sve pokrete ruke I dok se sedi.
Narukvice kao ove ne volim posle nekog vremena krenu da zapinju i otkace se prelako, naručio sam neke sa Aliexpressa pa ću videti.
U svakom slučaju za tih 40 evra apsolutna preporuka za uređaj, neverovatno tačan HR senzor (uz Apple watch kažu broj 1), odličan je i za trčanje za početnike, verovatno i za druge sportove, tek ću da probam plivanje, trail trčanje.